Vaše příběhy

- Sny a realita -

Realita nebo sen?
Tento týden jsme jeli se třídou na školní výlet. Všechno probíhalo v pohodě jako vždy. Jednoho večera se mi přihodilo něco divného. Nevím, jestli se mi to jen zdálo nebo to bylo skutečné ( a jestli jo, tak by to byl trapas :D ).

Asi třetí den pobytu jsem si šla jako obvykle večer lehnout. Normálně jsem usnula a nic divného se nedělo. Potom si pamatuju, že jsem se probudila a šla jsem na záchod (zamkla jsem). Pak jsem zase odemknula a vzala za kliku, jenže mi nešly otevřít dveře. Chvíli jsem to ještě zkoušela, ale pořád nic. A tak jsem začala bušit do dveří. Po chvilce přišel učitel a zvenčí dveře normálně bez nějaké námahy otevřel, takže jsem vypadala jako blb. Zeptal se mě co se stalo a já jsem jen suše odpověděla, že mi nešly otevřít dveře a šla jsem si zase lehnout. Ještě jsem zahlédla jednoho učitele a na druhé straně chodby pár lidí.

Ráno jsem si vůbec nic nepamatovala. Vzpomněla jsem si na to, až když jsem odpoledne šla na záchod a nešly mi otevřít dveře, jenže to bylo na jiném záchodě. Tak jsem se kámošů ptala, jestli si na něco, že by se večer dělo, nepamatujou. Všichni řekli že ne a učitel se se mnou bavil úplně normálně a ani se o tom nezmínil.

Tak nevím, jestli to nebyl jenom sen. Pořád si ale živě vybavuju, jak jsem bušila do těch dveří.

Tohle se mi stalo už po několikáté a tak by mě zajímalo, jestli je to normální a jestli se vám něco podobného nestalo.

Vydáno:   4. 2. 2008

Přečetlo:  1726 čtenářů
Autor (vložil): Boofy

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ náměsíčnost
22. 08. 2009 10:12
Jaguárka
¤ Ve snech neexistuje čas
6. 02. 2008 18:44
Maxim
¤ ??
5. 02. 2008 11:26
Marf