Vaše příběhy

- Kontakt se zemřelými -

Síla ducha
Jednou se mi zdál takový sen, který je pro mě dodnes otazníkem. Bylo to asi takto:
Před 6 lety mi umřela babička. Já ji měl dost rád, takže jsem se s tím špatně smiřoval (stejně jako zbytek rodiny). Dva dny se mi zdál tento zvláštní sen.
Ten první den se mi zdálo o babičce. Ale najednou mou hlavou prosvitlo zvláštní, bílé, něco jako „SVĚTLO NA KONCI TUNELU". V tom světle se mi zjevila babička. Řekla mi, že se má dobře a že nemám být smutný. Pak mi ale řekla to, co je mi záhadou. Chtěla totiž půjčit 200Kč. Na co, to už jsem se nedozvěděl.
Když jsem se vzbudil, cítil jsem prostě takovou tu „SÍLU DUCHA". Bylo mi, jako bych měl hodit všechny starosti za hlavu, bylo to fantastické. Ten pocit radosti, ta síla, úžasné.
Tu druhou noc se mi stalo totéž. Světlo a babička. Ale tentokrát mi řekla, ať si tu dvoustovku necháme, že si už ňejak poradí. Ale opět mi neřekla, na co to chtěla.
Podle mě měla zaživa něco v té hodnotě, ale nemohla si to vzít s sebou, snad si to chtěla koupit. Na co to doopravdy chtěla, se už asi nedozvím. Ale ten zvláštní pocit ve mě zůstal ještě hodně dlouho.
Přál bych vám to zažít!

Vydáno:   1. 1. 2006

Přečetlo:  2114 čtenářů
Autor (vložil): Kyle

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Výsti?né!
17. 01. 2006 14:55
Bohumila