Vaše příběhy

- Sny a realita -

Budoucnost nebo dílo...
Ahoj dobrovolně se přiznávám, že jsem náruživou čtenářkou vašich stránek, prostřednictvím jejichž příběhů se stále utvrzuji v tom, že mezi nebem a zemí opravdu něco je. Dovolte mi prosím, abych připojila i svůj zážitek, záleží na vás, jestli mu budete věřit nebo ne. Já osobně nevím, co si o tom mám myslet.

Už delší dobu jsem obdivovatelkou cizích kultur, zejména blízkého východu, zajímá mě tamnější mentalita, historie, zvyky, vyznání atd. Po pravdě už od malička mě velice zaujala zejména historie Iráku, nevím proč, ale k této zemi cítím sympatie.

Abychom se dostali k věci - v noci z 29 na 30. 12, tedy dne, kdy se schylovalo k popravě Saddáma Husajna, se mi asi s hodinovým předstihem zdál celý průběh té události tak, jak jsme ji mohli vidět později v televizi. V ten den jsem měla dokonce i veliké problémy s krční páteří (ale to nepřičítám tomu snu, to mohlo být cokoliv, samozřejmě). Nakonec to samo zmizelo z noci na 31. 12.

Touhle událostí se všechno odstartovalo, zvýšila se mi intuice, prostě mě někdy jen tak něco napadlo a ono se to v rozmezí pár dnů i stalo, občas vím, kdo co řekne a jak bude reagovat, mívám velice zvláštní sny, ale to je na dlouhé povídání. S největší pravděpodobností se jedná o maličkost, ale jednou bych téhle věci chtěla přijít na kloub :o)

Zdravíčko, mějte se jak chcete a doufám, že jsem vás tímhle příběhem moc neobtěžovala.

Vydáno:   19. 6. 2008

Přečetlo:  1634 čtenářů
Autor (vložil): Elsaddam

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Díky vám oběma
20. 06. 2008 6:30
Elsaddam
¤ Deti
19. 06. 2008 23:28
Morld
¤ Tretie Oko
19. 06. 2008 7:32
Yugido