Vaše příběhy

- Sny a realita -

Náhoda nebo dar?
Přeji hezký den/noc. Mám takovou zvláštní příhodu. V krátké době se mi zdá to, co se přibližně stane zítra. Ale měl bych sem dát přesnější informace.

Jednou jsem usnul a zdál se mi takový zvláštní sen. Slyšel jsem takovou básničku, která byla docela praštěná, jenže jsem si z ní chtě nechtě něco zapamatoval. Slyšel jsem takový hlas, který říkal tu básničku, kterou jsem si nazapamatoval. Ale bylo tam to podstatné. A to bylo něco podobného: „Za úder všech ve třídě zaplatí, proto zem ho pohltí“.

Ráno jsem se vzbudil a zapsal si to. Potom jsem musel jít do školy a o volné hodině si můj kamarád udělal těžký výron ( na kotníku ).
Zajímavé je, že se mu to stalo, když na něj sedla jedna ze spolužaček. Přisedla mu kotník, když ho měl na podlaze. Proto ta zem.
Věděl jsem, že to má nějakou spojitost, ale nepřikládal jsem tomu zvláštní pozornost. Až do té doby, co se mi zdál další sen.
Bylo to nějak takhle:

Octl jsem se na nějakém fotbalovém hřišti (ačkoliv mě fotbal nezajímá), kde pobíhali všichni moji spolužáci. Já jsem kupodivu věděl, co dělat. Ale zapomněl jsem na pravidla, ale to nevadí. Najednou jsem se dostal s jedním svých kamarádů do prostředního kruhu. V tom nás tam něco zavřelo a vytvořilo to takový 3D půlkruh.
Tohle v tom snu bylo v rámci tělocviku, ale měli jsme někoho jiného než našeho učitele.


Probudil jsem se a šel jsem do školy. Když jsme měli mít tělocvik, tak se stalo něco neočekávaného. Přišla tam jedna učitelka a řekla, že nemáme tělocvik a že jdeme na počítače. Zaradovali jsme se a mě se vybavil ten sen kde jsme měli někoho jiného. Ale ještě je tady jedna zajímavost. U počítače musíme sedět po dvou, protože je nás hodně. Já jsem seděl zrovna s tím kamarádem, se kterým jsme byli v tom půkruhu.

Možná už jsem se konečně zbláznil, nebo ne, ale to co jsem viděl, mám pořád v živé paměti. A já vím co jsem viděl.

Doufám, že tento příběh projde a že nebudu označován za blázna.

Těším se a nashledanou.

Vydáno:   30. 6. 2008

Přečetlo:  1732 čtenářů
Autor (vložil): Chocomog

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ budoucnost
30. 06. 2008 11:11
Jája
¤ re:
30. 06. 2008 8:06
Jarda