Vaše příběhy

- Kontakt se zemřelými -

Rozloučení po nehodě
Chtěla bych se s vámi podělit o příběh, který mi vyprávěl můj přítel. Udál se zhruba před 8 léty v jednom severomoravském městě.

V rodinném domě žili s rodiči bratr a sestra. Chlapec v té době asi 17. letý a 20. letá dívka. Chlapec měl ve svém pokoji počítač a dívka, která v té době studovala vysokou školu, potřebovala na tomto počítači pracovat dlouho do noci a proto si tu noc, pokoj se svým bratrem vyměnila, aby mohla pracovat a bratr v klidu spát.
Chlapec v pokoji své sestry usnul tvrdě. Bylo již pozdě v noci, když najednou se mu zdálo, že ho něco chladného hladí po tváři, otevřel oči a spatřil nad sebou stát lidskou postavu, ve které poznal přítele své sestry. Postava se najednou otočila a zmizela.
Chlapec se ráno o svůj noční zážitek podělil s rodinou, která mu nevěřila, protože přítel jeho sestry ten večer u nich na návštěvě nebyl. Později téhož dne se však dozvěděli smutnou zprávu, a to, že přítel jeho sestry měl večer nehodu na motocyklu, na jejíž následky na místě zemřel. Takže v době, kdy hladil chlapce po tváři, byl již prokazatelně mrtev.

Myslím si, že se tak přišel rozloučit se svojí přítelkyní, která však ten večer trávila ve vedlejším pokoji a nic zvláštního neviděla.

Vydáno:   1. 7. 2008

Přečetlo:  2953 čtenářů
Autor (vložil): Dadyna

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ věřím..
26. 09. 2008 18:50
Sweet.girl