Vaše příběhy

- Sny a realita -

Moje sny
Dobrý den, svěřím se Vám, jaké mi odmala utkvěly zvláštní sny.

Nevím čím to je, ale občas se mi zdá takový zvláštní sen, ten mě ale potkává velmi zřídka a pamatuju si na něj už od malička, nebo možná to není sen, možná to má něco společného s psychikou. Tak tedy:

Zdá se mi nějaká událost, bohužel si ji nepamatuju, ale po té události se jakoby mi ten sen v určitém okamžiku začal nafukovat jako nějaký balon nebo bublina a nafoukne se do strašně nekonečných rozměrů, pak nějak praskne, nevím jak.... při tomto okamžiku mám hrozně zvláštní pocit, pořád ten stejný až mě to probudí, není to příjemný pocit, ani nejde popsat. Spíš jakoby to byl strach z něčeho, probudím se a bojím se. Nevím teda čím to je, ale občas se mi ten sen opakuje.

Pak jsem měla sen, je to tak rok zpátky, že můj táta vyhrál ve sportce větší obnos, zdálo se mi to z pátku na sobotu. Řekla jsem mu to a v tu neděli vyhrála jeho budoucí tchýně ten obnos ve sportce. Podotýkám, že čísla jsem jí vyplňovala já na sázenku :-)

Dále se mi zdál sen, je to tak půl roku zpátky, že se dívám na sedící ženu a muže naproti sobě. Ten muž se na ni dívá a pozoruje ji, jak otvírá ústa a z nich ji leze slizký had, moc se mi ta žena nelíbila, nebyla mi příjemná. Oni o mě nevěděli, pozorovala jsem je tajně. Neměla jsem z nich dobrý pocit...

Nevím, co si mám myslet o tomto snu, ale nic dobrého to asi nebude. Zkuste prosím napsat, co si o to myslíte :-) Děkuji a nashledanou...

Vydáno:   24. 9. 2008

Přečetlo:  1803 čtenářů
Autor (vložil): Lenja

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ ...
25. 09. 2008 16:42
majtinka
¤ ...
25. 09. 2008 10:41
Silvie
¤ re:
25. 09. 2008 9:31
Marf
¤ re:
24. 09. 2008 18:18
Lenja
¤ re:
24. 09. 2008 17:34
Jarda