Vaše příběhy

- Astrální bytosti -

Zvláštní člověk
    V poslední době se množí názory na to, že je možné, ba přímo pravděpodobné, že mezi námi jsou inkarnovaní andělé nebo astrální bytosti. Upřímně, nevím, co si o tom myslet a zůstávám dost rezervovaná vůči všem možným andělským kultům.

    Nicméně vím o člověku, o kterém nevím, kam ho zařadit nebo co je přesně zač. Je to žena, krásná tak, jak bývají modelky po několikahodinové práci vizážistů a retušérů na prvních stránkách a není to prvoplánová krása, je to oduševnělý inteligentní půvab. Své vlasy má středně blond, ale udržuje si je zářivě plavé, skoro do platinova, je to pro ni hodně důležité, stejně, jako jejich délka. Pleť má alabastrově bledou a ačkoliv má již 35 let, neprojevuje se na ní stárnutí, aniž by se o to nějak výrazně snažila, nikdo jí nehádá víc, než 25 let. NEMÁ vrásky!!! Má krásně průzračně zelenavé oči a když se na Vás dívá, buď jsou laskavé tak, že máte dojem, že jste zaplaveni láskou anebo pokud někoho soudí, ten dotyčný by se nejradši někam zavrtal. A to se přitom nedívá nějak ošklivě, jen je to hodně pronikavý pohled. Strašně dobře se vžívá do druhých lidí, umí poradit, pomoct. Chápe druhé a je zásadová. Nikdy v životě se neopila, je věrná jedinému muži, se kterým je 17 let vdaná a nikdy nikoho jiného neměla.

    Od svých 16 let ji na životní cestě doprovází podobný člověk, se kterým se setkala při konverzi na katolickou víru a tato žena má stejné vlastnosti vnější i vnitřní: má 41 let, vypadá stěží na 30, světlé vlasy i oči. Stala se křestní i biřmovací kmotrou této ženy, i její svědkyní na svatbě. Zůstala svobodná a nikdy nespala s žádným mužem. Vyučuje náboženství. Obě tyto ženy prodělaly vážná onemocnění, podle lékařů a všech tabulek již neměly žít. Přesto jsou stále tady, jsou krásné a dobré a přináší lidem do života pomoc a klid, přes všechny devastující procesy v jejich tělech jsou usměvavé a mladistvé. V životě na ně byly nakládány velká břemena - vydržely. Teď rozdávají sílu druhým.

    Pořád o tom přemýšlím, zejména o tom, že by se zde měly inkarnovat určití jedinci, kteří by nám měli pomoci v roce 2012. Myslím, že právě tyhle dvě by mohly být zástupkyněmi těchto bytostí, ale nechci si nic namlouvat ani vymýšlet.

    Proto se ptám tady: co si o tom myslíte? Jde to nějak poznat? Někdy se na něco zeptám a kamarádka odpoví tak strašně záhadně a moudře a přitom logicky a v očích má laskavé světýlka. Když byla u jedné léčitelky, její pes si před ní lehl na záda a nechal se hladit a paní říkala: to není možné, to jsem ještě neviděla!!! Dítě, které bez ustání plakalo, když ho jeho babička přinesla do pracovního kolektivu, aby ho ukázala, když uvidělo kamarádku, zmlklo, usmívalo se a natahovalo po ní ruce.

    Hodně lidí, kteří ji v životě potkali, ji automaticky oslovují: andílku - a nemyslí to jako lichotku. Angažuje se i v humanitární oblasti a byla pomáhat lidem přímo ve válečných zónách, aniž by se bála o svůj život a zranění lidé se tam u ní zklidnili a mnoho říkalo: když jsme ji viděli, úplně jsme ztratili strach.

    Mnohokrát zachránila život lidem jenom tím, že byla pozorná: když pracovala jako zdravotnický pracovník, všímala si víc, než ti druzí. Když je v její blízkosti jakékoliv dítě, i když si povídá s vámi, automaticky zakrývá dlaněmi ostré hrany, odsunuje hrnky s horkou kávou, přidržuje děti za kšandy atd.- to často nedělají ani vlastní matky.

    Myslíte, že mám to štěstí, že je v mé blízkosti nějaká světelná bytost anebo je to jenom souhra náhod? Pořád o tom pod vlivem článků přemýšlím. A pokud je u mne, tak proč? Je to pro mne druh milosti či ochrany?

Vydáno:   28. 6. 2009

Přečetlo:  4884 čtenářů
Autor (vložil): Magdalena001

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Anděl ne
11. 06. 2014 14:19
Moon
¤ no takze
5. 09. 2009 19:57
tommy.159
¤ re:
11. 07. 2009 22:25
Jarda
¤ .
11. 07. 2009 8:19
Deepblue
¤ anděl?
8. 07. 2009 8:57
Girasole
¤ re:
29. 06. 2009 9:58
Jarda
¤ Ano
29. 06. 2009 3:43
Magdalena001
¤ re:
28. 06. 2009 14:44
Jarda