Vaše příběhy

- Opuštění těla -

Bezvládné tělo
    Už delší dobu se snažím o OOBE, zatím nijak nespěchám a začínam pozvolna. Učím se úplně uvolnit tělo, vyprázdnit mysl a vizualizovat. A případně se na to duševně připravit, abych se nevylekala, kdyby mě potkal úspěch.

    Nedávno jsem se před spaním uvolňovala, ale po nějaký době mě to přestalo bavit a únava mě zmohla, takže jsem se obrátila na bok a usnula. Za nějakou chvíli (netuším jak byla dlouhá) jsem se probudila. Slyšela jsem takové šumnění nebo rachot, který by se dal přirovnat ke zvuku padání otevřených knih na hromadu. Dál jsem za sebou cítila něčí přítomnost. Přišlo mi, jako by to spadlo na zem ze shora.

    Myslela jsem, že je to někdo z rodiny, tak jsem se chtěla otočit a podívat se, kdo to je a co dělá. To se mi ale nepovedlo. Mé tělo leželo bezvládně na posteli, i když jsem mu dávala jasný příkaz k pohybu. Možná, že jsem se trochu pohla, ale určitě ne tak, jak jsem čekala. Samozřejmě jsem zpanikařila; nemohla jsem se pohnout a kolem mě se ozýval v tuhle dobu už ohlušující rachot. Asi tak do 10 minut jsem měla plnou kontrolu nad svým tělem a v bytě bylo zase hrobové ticho.

    Toto se mi stalo ještě jednou, ale už jsem s tímhle stavem začala "spolupracovat". Ležela jsem na posteli, nechala jsem věcem volný průběh, spíš jsem jen sledovala, co se bude dít dál. Šumění jsem se snažila nejdřív pomalu utišit, potom zase zesílit, ale to bylo po nějaké době k nevydržení, skoro až ohlušující. Nakonec to taky k ničemu nevedlo a celý ten stav se pomalu vytratil.

    Nyní se mi už nic takového nestává, se studiem je docela těžké se věnovat něčemu takovému, hlavně když u toho občas usnu. :D Věnuju tomu své volné chvíle, i když ne tak často, jak bych chtěla.

    Celkem by mě zajímalo, jestli jsem se tímhle aspoň přiblížila k opuštění hrubohmotného těla.

Vydáno:   5. 10. 2009

Přečetlo:  3149 čtenářů
Autor (vložil): Tiranii

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Kdy? to jde, tak to pozná
2. 02. 2010 16:09
JAAA
¤ správna cesta?
2. 02. 2010 15:43
JAAA
¤ Tranz
20. 10. 2009 18:10
gurudeva
¤ re:
5. 10. 2009 19:18
Jarda