Vaše příběhy

- Osudové náhody -

Je to náhoda?
Dobrý den,
chtěla bych se s Vámi podělit o příběh, který mi již před mnoha lety vyprávěla moje babička.

    Byla to maminka mého otce a musím podotknout, že rozhodně neměla jednoduchý život. Porodila čtyři děti, mého tatínka posledního v 35ti letech. Už tam při jeho porodu podle jejího vyprávění prožila klinickou smrt, vyprávěla o jasném světle a viděla, jak kolem jejího těla všichni běhají... Za pouhých pět let od tátova narození babička ovdověla a s malým chlapcem a dospělými dětmi neměla zrovna jednoduchý život.

    Čas od času si vsadila, již tenkrát v 60tých letech Sportku a rozhodně nic nevyhrála. Až jednou, měla neuvěřitelně živý sen. V tom snu jí právě její zesnulý manžel diktoval řadu čísel. Prý ji to natolik vlezlo do vědomí, že vstala a nemohla ta čísla z paměti vůbec vymazat, proto je napsala na papírek a druhý den vsadila do Sportky. Neuvěřitelné se stalo skutečností, vyhrála na tehdejší dobu neuvěřitelnou sumu!

    Babička opustila náš svět už v roce 1996, bylo mi tenkrát 18 let. Moc mi tu stále chybí, ale nemůžu si pomoci, pořád mám pocit, že je v mé přítomnosti, že je pořád se mnou a tak nějak dává na mě i mou rodinu pozor.

Vydáno:   6. 11. 2009

Přečetlo:  2893 čtenářů
Autor (vložil): Martina 007

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)