Vaše příběhy

- Minulé životy -

Je to možné?
    Na střední škole jsme měli jednu profesorku, která se naplno zabývala horoskopy, věštěním a minulými životy.

    Podle data narození mi tehdy vyhledala v jakési staré brožuře, že jsem žila v době antického Říma, byla jsem ve vysoké společnosti provdaná za jakéhosi lékaře, ale miloval mě jakýsi mě velmi známý voják, kterému jsem bohužel lásku nemohla opětovat. Nevěnovala jsem tomu rozhodně žádnou váhu, nic to pro mě neznamelo, samé nesmysly....

    Za zhruba dva roky na to jsem potkala na diskotéce mladíka. Tenkrát byl na vojně, ale vedle toho neuvěřitelně holdoval vojenské historii, zejména II. sv. válce v Anglii. Byl něčím zvláštní, něčím mě neuvěřitelně přitahoval a protože jsem tehdy byla sama, prohnala se mi hlavou myšlenka (ani nevím proč, že toho kluka si vezmu. A opravdu, letos jsme spolu oslavili 11té výročí svatby). To ale rozhodně není to nejpodstatnější s čím se chci s vámi podělit.

    Manželova sestřenice je neuvěřitelně vnímavá na veškeré energie, vykládá karty a vedle toho dokáže provádět člověka minulými životy. Manžel tím prošel a on poznal mě tam právě v té době té antiky, on byl ten voják. Vojenství ho provází i tímto životem, je naprosto šíleně zapálený do vojenské historie. Jeho nejzásadnější život se prý odehrál v Anglii, kde byl letcem a tam zemřel.

    V současnosti by strašně rád byl opět vojákem, ale bohužel se jím nestal. Od jeho sestřenice vím, že pokaždé, když měl život vojenský, nemohli jsme být my dva spolu. Je pravda, že zelenou barvu zbožňuje, ale vojákem se nikdy stát nemůže, protože jeho maminka byla težký schizofrenik.

To určitě není náhoda!

Vydáno:   6. 11. 2009

Přečetlo:  5026 čtenářů
Autor (vložil): Martina 007

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Nazor
7. 02. 2010 19:38
Boomboom
¤ Ahoj
2. 12. 2009 15:22
GingerXX
¤ Náhoda?
13. 11. 2009 16:56
OLGA
¤ Ahoj
6. 11. 2009 10:27
sladidlo