Vaše příběhy

- Osudové náhody -

Zvláštní nutkavý pocit
    Rozhodl jsem se s vámi podělit o skutečnost, se kterou si nevím rady. Chci říct, že si zakládám na důvěryhodnosti, jsem starší muž, učím jazyky a nemyslím si, že jsem jakkoli senzitivní. Jenže se mi stala zvláštní příhoda...

    Bylo to v době polední pauzy, snažil jsem se jako vždy vypnout mozek a tím si chvíli odpočinout. Vařil jsem si kávu a z ničeho nic dostal pocit, že musím zavolat své ženě, aby si dávala pozor na levou ruku. Ten pocit byl velmi intenzivní a já se nakonec rozhodl, že se jí alespoň zeptám na nějakou hloupost, abych měl záminku jí zavolat. Ptal jsem se na všední věci a pak jí řekl, aby si dala pozor na levou ruku. Já opravdu nevím, proč jsem to řekl, ale v ten moment to bylo silnější než mé reálné úsudky. Samozřejmě se divila a ještě více jsem se divil já, když mi po našem odpoledním setkání řekla, že deset minut po mém telefonátu si ošklivě popálila levé zápěstí, které měla v obvaze.

    Doufám, že to byla jen náhoda, nevěřím, že je možno vidět věci budoucí. Z téhle představy bych byl na počátku životních poznatků a to nechci připustit.

Vydáno:   18. 11. 2009

Přečetlo:  3524 čtenářů
Autor (vložil): A.B.

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ To Natty
6. 11. 2010 21:56
Axy
¤ Vím něco a nevím jak
24. 07. 2010 11:41
Natty
¤ Náhoda neexistuje
24. 11. 2009 9:25
OLGA
¤ To A.B.
18. 11. 2009 14:52
Axy