Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Modrý duch
Stalo se to asi před 4 měsíci, když jsme se s mou kamarádkou Petrou rozhodli, že natočíme film o jejich starém a skoro rozpadlém domě, v kterém jsme trávili prázdniny.
Po natočení filmu jsme se rozhodli přespat ve staré stodole. Vzali jsme spacáky a psa a šli jsme do stodoly.
Ustlali jsme si na seně a zalehli do spacáku, můj pes jako vždy rychle usnul. S kámoškou se nám ještě nechtělo spát a tak jsme si povídali. A najednou se to stalo. Kolem 1 hodiny ráno se začaly dít podivné věci.
Najednou jsme slyšeli praskání na střeše a já jsem se strašně bála, ale kámoška se mi to snažila vymluvit, že to jsou kuny na střeše. Ale já věděla, že to kuny nejsou.
Najednou mě a mé kámošce přeběhl mráz po zádech. Snažili jsme se usnout, ale nešlo nám to. Najednou se nad námi něco vznášelo. Vypadalo to jako mikrotenový sáček.
Rychle jsme si chtěli zbalit věci, ale když jsme se tam koukli podruhé, tak už to tam nebylo. Pak jsme si to rozmysleli a zůstali tam.
Druhý den jsme běželi za kámoščinou mamkou a všechno jí to řekli. Začala nám vyprávět o tom, že se tam dříve stal zločin. Bratr zabil svého bratra, aby mohl získat všechno dědictví.
Od té doby zde straší. Když si na to vzpomenu, tak mi běhá mráz po zádech!

Vydáno:   23. 1. 2006

Přečetlo:  1945 čtenářů
Autor (vložil): Nikola 12

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ ?
10. 03. 2006 22:42
weru?
¤ Zajímavost
25. 01. 2006 16:07
Kyle