Vaše příběhy

- Zvláštní schopnosti -

Zvláštní schopnosti či ne?
Ahoj všichni,

    konečně se mám s kým podělit o své zážitky a doufat, že mi je někdo uvěří. Vůbec nevím, kde začít. Je toho poněkud více...

    Děje se mi plno věcí, ale ze všeho nejvíce asi předvídavost. Nikdy jsem neměla vážnější úraz ( musím zaklepat ), vyhla jsem se bouračce mé mamky a bráchy, kamarád mě podezřívá z čarodějnictví a podfukářství atd... Např: jeden den byl opravdu poněkud zvláštní, tušila jsem, že něco vyhraju.. Jeli jsme s rodinou od návštěvy a táta si zapomněl doma mobil, vsadila jsem se s mamkou, kolik bude mít nepřijatých hovorů, popřípadě sms, vyhrála jsem 50Kč.. Ten stejný den jsem si šla s tátou vsadit... vyhrála jsem 200Kč a ještě 10 Kč .. Také jsem na jedné soutěži vyhrála kosmetický balíček a těch výher bylo prostě víc. Konečně už věřím v něco VÍC , protože to, co se mi děje, už nejsou náhody.

    Že poznám, kdo mi bude kdy volat, nebo kdy mě učitelka vyvolá na zkoušení, to je na denním pořádku. Nevím, zda mám své schopnosti vyvíjet nebo je nechat plynout dál.. ráda si přečtu váš názor. Také poznám, co jsou lidi zač.. Dále jsem si povšimla, že mám o hodně lepší sluch a zrak. Už si připadám trochu divná.

    Nevím, jestli je to normální, nebo jestli mám opravdu ten nějaký smysl navíc, tak pište vaše názory.

Vydáno:   2. 1. 2010

Přečetlo:  2885 čtenářů
Autor (vložil): Bobule

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ ;o)
6. 04. 2011 15:45
F-Maja
¤ ada
25. 05. 2010 15:40
Andrea1005
¤ ja myslim,
2. 01. 2010 19:27
Jelitko
¤ Játi nevím...
2. 01. 2010 10:59
lykantrop