Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Elektronika & duchové
Ahoj lidi, napíšu Vám to, co jsem prožila ve svém bytě.

Zhruba 3 roky zpátky jsem koukala večer na telku a při filmu jsem slyšela pípnutí z kuchyně. Nechápala jsem, co to mohlo pípnout a pak jsem zjistila, že mikrovlnka je na programu číslo 1. Vrátila jsem jí tedy do pohotovostního režimu na čas.
Šla jsem opět do pokoje, když mikrovlnka pípla znovu. Opět jsem se vrátila a dala na čas. Opakovalo se to asi 5 krát. Jenom jsem se otočila a znova pípla. Doslova jsem se s ní hádala. Měla jsem u toho takový divný pocit, ale nic zvláštního v místnosti nebylo. Tohle se mi stávalo docela často, ale většinou ve večerních hodinách a většinou, když jsem byla doma sama.
Jednou, když si zase tak pípla, jsem k ní přišla, abych jí dala na čas a docela mě překvapila. Než jsem se jí dotkla, přepla se do reřimu rozmrazování a sama snižovala kila. Normálně je na to knoflík, kterým se musí točit, ale knoflík se ani nehnul. Stála jsem před ní jako přikovaná a nechápala (mimochodem jsem se bála). Když jsem se jí snažila vypnout, tak se zastavila. Vypla jsem jí ze zásuvky a znovu zapla a pak už se nic nedělo.

Jednou v noci jsem slyšela hudbu a tak jsem procitla, myslela jsem, že si manžel zapnul hi-fi věž. Tak jsem rosvítila a zjistila, že manžel spí, tak jsem ho budila a říkala, aby jí vypnul. Domnívala jsem se, že jí zapnul dálkovým ovladačem ze spaní, měl ho vedle postele. Při vypínání na dálku se nic nedělo, hifina hrála dál. Jak jsme byli rozespalí, tak nás až po chvíli trklo, že nesvítí displej a tak manžel šel k hifině a zkoušel jí vypnout. Bohužel - nic a tak jsem řekla, at jí vypne ze zásuvky a až na to konto se vypla. Pouštěla nám rádio, byla tam reklama. Pak jsem se bála usnout, měla jsem strach.

Mikrovlnku jsme dali pryč a koupili jinou, protože začínala i sama vařit. Měla jsem strach, že vyhoříme. Teď zhruba 1 rok se nic neděje.

Vypadá to jako chyba elektroniky, ale bylo mi divný, že je to více přístrojů.

Mimochodem, v tomhle bytě zemřel otec mé nevlastní sestry. Tak by to mohlo mít spojitost.

Doufám, že mi napíšete, co si o tom myslíte. Čau.

Vydáno:   29. 1. 2006

Přečetlo:  1957 čtenářů
Autor (vložil): Andrea

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ asfghf
11. 03. 2006 16:41
weru?
¤ Poltergeist
10. 03. 2006 20:21
Sparks
¤ Elektronika
5. 02. 2006 13:16
MirrA
¤ znamení ducha
31. 01. 2006 19:40
monika
¤ Pro Kyle
29. 01. 2006 20:50
Andrea
¤ Duch
29. 01. 2006 20:29
Kyle