Vaše příběhy

- Vyvolávání duchů -

Mluvení skrz karty
    Chtěl bych se s vámi podělit o jeden z bezpečných (prozatím žádné následky) způsobů, jak si povídat (ne vyvolávat) s duchy a prosím, nevysmějte se mi, pokud vám to přijde jako blbost a pokud jste o tom už někde slyšeli, tak mi to prosím, napište..

    Potřebujete karty na prší (nejlépe dvouhlavé, lépe se tam pozná *karta smrti.., o té ale až později) a co nejvíce lidí (u jednoho to nefunguje).

    Sedněte si dokola, nejlépe u stolu a domluvíte se, s kým budete komunikovat, doprostřed jeden člověk rozdá karty 4řady po 8mi kartách a přitom se všichni soustředíte na tu osobu, se kterou chcete komunikovat. Karet se může dotýkat pouze člověk, který je rozdal (dále kartář) a karty se nesmí dotýkat samy sebe, jinak bude "spojení" ztraceno...

    Poté budete pokládat otázky, na které se dá odpovídat ano (srdcová), ne (listová), možná (kule), nejspíš (žaludy), karty otáčíte ob jednu (1., 3., 5., 7., ...) a poté znova se zbývajícími kartami (2., 4., 6., ...). Když dojdou karty, spojení se automaticky přeruší bez následku. Po dobu komunikace nikdo nesmí opustit stůl...

    Je tu jeden problém, že "spojení" se nemusí dostat ke správnému duchovi, takže doporučuji po rozdání se zeptat, jestli je to opravdu cílená osoba (pár spolužáků chtělo navázat spojení se zesnulými zvířaty, bohužel toto nefunguje), pokud ne, zeptejte se ducha, jestli může spojení "přesměrovat" ke správnému duchovi. Pokud chcete "spojení" předčasně ukončit, musíte se nejprve zeptat, a když duch přerušení svolí, tak kartář pohne kartami tak, aby se dotýkaly a tím spojení přeruší.

Děkuji za přečtení.


*karta smrti - srdcová sedmička - velice silná karta...

Vydáno:   8. 7. 2010

Přečetlo:  4849 čtenářů
Autor (vložil): Tomáš Kopecký

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ ...
23. 06. 2012 17:50
Vojteska
¤ :)
3. 07. 2011 13:05
Cairo.White
¤ Znám
29. 07. 2010 20:38
Hopskulička
¤ Pripominka
18. 07. 2010 22:39
Tomáš Kopecký
¤ Zajímavé
9. 07. 2010 22:32
Oxide