Vaše příběhy

- Záhadná místa -

Výlet do Terezína
    Je to už dlouho, co se to přihodilo, ale já na to nikdy nezapomenu. Nikdy se mi nic podobného nestalo?

    Před 7 lety jsem jela na výlet se svým dnes již ex přítelem, a to do Terezína. Hrozně moc se tam chtěl podívat a já jsem neprotestovala.

    Dorazili jsme na místo a šli na prohlídku. Už když jsme vstupovali dovnitř nebylo mi nejlépe, ale přisuzovala jsem to tomu místu. V okamžiku, kdy jsme vstoupili do první místnosti označené jako místo pro spaní se mi udělalo neuvěřitelně špatně a najednou jsem viděla tváře těch lidí, kteří tam zřejmě v minulosti byli. Seděli na lavicích a dívali se na mě. V životě jsem tak živí obraz neměla. Přepadl mě obrovský strach, ale ne jako že bych se jich bála, ale jako kdybych tam seděla taky, bylo mi hrozně. Hned jsem vyběhla ven.

    Pokračovali jsme dál a míjeli řadu takových malých budek s označením samotka, no a do té jedné byly pootevřené dveře a já měla zase ty otřesné vidiny, jak tam v tom malém prostoru klečí člověk a prosebně se na mě dívá, opět mne přepadly pocity strachu, stísnění a chtělo se mi brečet. No a poslední kapkou bylo, když přítel šel navštívit místnost s názvem umývárna, sprchy, to mě přepadl takový tíživý a svírající pocit, že jsem si venku sedla na lavičku a čekala, až si všechno prohlédne. Žádnou místnost jsem už nenavštívila, nemohla jsem, chtělo se mi brečet bylo mi zle.

    Nic podobného se mi už nestalo, ale na ten pocit beznaděje a strachu, který mě tam přepadl nikdy nezapomenu. Jako bych tam kdysi byla taky nebo jen na mě zapůsobilo to místo s tak hroznou minulostí.

Vydáno:   10. 9. 2010

Přečetlo:  3709 čtenářů
Autor (vložil): peel

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Vidění mrtvých
13. 05. 2012 9:37
Celine
¤ chmurné místo
16. 05. 2011 9:11
Gretchen
¤ Rada Mistra Tithanuse
28. 04. 2011 18:42
TITHANUS
¤ pro Natty a Phanuel
14. 11. 2010 16:02
Ondrus
¤ Terezín
13. 09. 2010 18:46
Natty
¤ Není se co divit
12. 09. 2010 7:12
Phanuel