Vaše příběhy

- Sny a realita -

Dav lidí
    Pamatuju se (což se dost divím, je to vážně dávno) usínala jsem ještě v dětské postýlce, měla jsem ji postavenou v předsíni dole vedle schodů tak, že bylo vidět na schody, ale k věci.

    Usínala jsem a koukala na schody, byla už tma a najednou jsem viděla jakoby po schodech scházel dav "lidí", nevím přesně, co to bylo, ale jakmile "sešli" schody, tak šli k mé postýlce a najednou zmizeli. Vím, že jsem cítila strach, v tom věku sem to nijak neřešila, neměla jsem na to ještě ani hlavu :) Myslím, že to byl nejspíš jen sen, ale přijde mi zvláštní, že bych si zrovna tento pamatovala dodnes..

    Dále, když už jsem byla o trošku větší, spala jsem s mamkou na palandě v obýváku, protože můj budoucí pokojík se teprve zařizoval. Vzbudila jsem se a měla žízeň, tak jsem probudila mamku, aby mi natočila vodu. Ona šla do kuchyně a já mezitím čekala, než přijde. Seděla jsem na palandě, nožky mi visely dolů a myslím, že jsem byla zcela při smyslech, ale najednou jsem pocítila potřebu utéct. Po chvilce jsem měla pocit, jakoby mi něco sahalo na nohy a stahovalo dolů, ale nemohla jsem se hnout.. jakoby mě něco zároveň drželo.. nemohla jsem ani mluvit, nic.. Přála jsem si, aby to skončilo a v tom přišla mamka, rozsvítila a všeho byl konec.

    Nevím, co to mělo být... budu vděčná za jakékoliv komentáře.

Vydáno:   21. 11. 2010

Přečetlo:  2037 čtenářů
Autor (vložil): Kaittlyn

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ skutečnost
10. 12. 2010 21:11
x-man
¤ To nebyl sen
3. 12. 2010 21:13
fialina
¤ dětství
21. 11. 2010 21:27
grebena