Vaše příběhy

- Setkání s UFO -

Německé UFO
Vzpomněl jsem si ještě na jeden příběh o UFO, který mi vyprávěl jeden starší pán.

    Někdy v šedesátých letech, kdy tento muž sloužil základní vojenskou službu v Mariánských Lázních - Hamrníkách se na denní obloze zčistajasna objevilo jakési těleso, které zářilo, nebo spíše odráželo jasný slunečný svit. Toto těleso, neznámeho původu a tvaru stálo nehybně na denní obloze, někde v blízkosti Mariánských Lázní.

    Jelikož mezi prvními pozorovateli byli právě vojáci z kasáren v Hamrníkách, tak o tomto úkazu uvědomili nějaké nadřízené orgány a ty vyslali asi tři stíhací letouny směrem na Mariánské Lázně. Stíhačky ale ač měly nejvyšší možnou letovou výšku, tak se k neznámému tělesu blíže nedostaly. Nedalo se odhadnout v jaké výšce se těleso nad letouny nachází. Objekt byl údajně kulovitého tvaru a jasně zářil vlivem slunečního světla. Stíhačky byly odvolány a ze země byla tato "světelná koule" pozorována asi ještě dalších deset minut. Poté se objekt velkou rychlostí vzdálil směrem nad tehdejší "západní Německo" a zmizel z obzoru.

    Toto se ještě opakovalo několikrát a se stejným scénářem: Směrem od Německa přilétl kulovitý objekt, nehybně "visel" na obloze v oblasti Mariánské Lázně, přivolané stíhačky byly odvolávány zpět na základnu v Pzni, "koule" se po nějakém čase dala do pohybu zpět nad německé území. Pohyb tělesa nebyl ale zas tak nikterak závratný. Údajně to letělo rychlostí, jakou se pohybovaly stíhací letouny, takže o nějakém špionážním balónu by v tomto případě nemohla být ani řeč.

Vydáno:   17. 7. 2011

Přečetlo:  2958 čtenářů
Autor (vložil): Jiří Quido

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Zatím žádné komentáře..
Nejste přihlášen(a)