Vaše příběhy

- Sny a realita -

Divná modelka
    S manželem nyní prožíváme období plné změn.

    Přestěhovali jsme se, zařizujeme byt atd. K tomu neodmyslitelně patří i to, že si člověk uvědomí, kolik má doma nepotřebných pací a haraburdí. Já jako typický Blíženec nemám problémy se věcí zbavovat: nevytvářím si k nim žádný hlubší vztah: věc je věc a spotřební zboží má svoji životnost..., můj manžel je pravý opak, je to sběratel a je mu líto věci "jen tak" vyhodit. I proto se u nás nezvykle často začalo skloňovat slovo "Aukro".

    Manžel se rozhodl, že tam nějaké své věci dá "od koruny" a může mít radost, že se to někomu bude hodit :D. Já mu to neberu, i když si myslím své, nicméně neustálé "sjíždění" tohoto portálu se mi připletlo už i do snu....

    Zdálo se mi, že zadávám inzeráty na celé ročníky technických časopisů a že mě to už silně nebaví...., proto se podívám, co kdo inzeruje jinde.

    Narazím na knížku, kde ukazují, jak vlasy: barva, střih a make-up mohou změnit vizáš člověka. Nejvíc mě na té knize zaujalo, že na všech fotkách byla ta samá žena a byla to paní, které bylo minimálně osmdesát let. Dost mě to překvapilo a pořád jsem si opakovala, co to může mít za účel, že je taková knížka určená zrovna této věkové skupině.

    Pak jsem si náhled knihy doprohlížela a dala si zpět fotku jejího přebalu, na které byla ona stařenka s velmi výraznýma řasama, které jí prostě evidentně "nepatřily"... Mě v tu chvíli napadlo, že tohle fakt přehnali, že se to nehodí a najednou mi svitlo, že jí znám! Podívala jsem se zpět na jiné fotky a opravdu to byla ona... Moje prababička, nezdálo se mi o ní víc, jak deset let.

    Pak jsem se probudila, byly 03 hodiny, když jsem se vrátila do postele, ozvaly se dvě rány, já jsem přesvědčená, že vím, kdo mě zdravil. Myslím, že mi chtěla říct, že mě nenechá ve štychu a že všechny změny, které nás čekají, dopadnou, jak nejlíp mohou.

Vydáno:   6. 3. 2012

Přečetlo:  1750 čtenářů
Autor (vložil): Perchta

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ *
7. 03. 2012 13:00
Perchta
¤ ...
7. 03. 2012 12:54
Dana P.
¤ Dani,
7. 03. 2012 12:46
Perchta
¤ Perchto
7. 03. 2012 12:38
Dana P.