Vaše příběhy

- Setkání s UFO -

Ohnivá koule v oblacích
    Dobrý den, tento příběh se mi stal hodně dávno, mohl jsem chodit tak do druhé nebo první třídy. Tou dobou jsem měl korelu. Dlouhou dobu jsem si na to nevzpomenul, než jsem narazil na problematiku UFO.

    Pamatuji si, že to bylo v někdy v zimě a čekal jsem na večeři, tak jsem zhasl v pokoji a nenápadně jsem odchytil korelu, která seděla na kleci. Zhasl jsem, aby si mně nevšimla, jinak by uletěla a ještě by mě vynadala svým pískotem.

    Vzal jsem si ji do ruky a posadil se s papouškem na parapet okna. (Je to takové velké okno s jedním pantem uprostřed, takže se otevírá trochu netradičně.)

    První věc, co mě překvapila byla, že korela neuletěla, vlastně bylo zhasnuto, takže by si namlátila o stěnu :/. Něco mě přinutilo se podívat na nebe. To, co jsem spatřil mě zároveň šokovalo, ale zároveň jsem se cítil v bezpečí. Bylo to obrovské. Vypadalo to jako obří červená žhnoucí koule letící vysoko v oblacích. Spíš za nimi. Nejspíš to letělo ještě výš. Tenkrát jsem to přirovnal ke slunci. Zajímavé na tom bylo to, že jsem tomu nijak nevěnoval pozornost, ale jako bych na to zapomněl. Zpětně to vypadá, jako kdyby se někdo pokoušel upravovat vzpomínky, či je "vymazat", ale tu práci odflákl.

    Dnes bych ten jev přirovnal spíš k velkému objektu letící vesmírem s obrovským energetickým polem, kterým by zavadil o atmosféru, a to by způsobilo ten jev. Ale tu živou vzpomínku na celé to pozorování nezapomenu.

Vydáno:   27. 6. 2012

Přečetlo:  2159 čtenářů
Autor (vložil): Prothumus

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Dobrý.
19. 12. 2013 3:35
Kybernaut
¤ Pán
2. 07. 2012 13:33
Perchta
¤ Energetické pole
30. 06. 2012 22:16
Přemek Slavík
¤ Prothumus
27. 06. 2012 18:16
Dana P.