Vaše příběhy

- Sny a realita -

Zůstala jsem v minulosti
    Tenhle sen není nijak zvláštní v tom smyslu, že by nějakým způsobem věštil budoucnost nebo něco podobného, ale na rozdíl od jiných obyčejných snů byl takový zvláštní a celkem mě děsil, v dětství se mi zdával hodně často.

    Šla jsem jako každý jiný den do školy a jako pokaždé se mi čas strašně táhl a vlekl. Jenže v tomhle snu se mi natolik táhl, že nakonec všichni spolužáci i jiné osoby zmizely, protože jim čas ubíhal normálně a protože můj čas ubíhal nějak zpomaleně, tak jsem se nějak ocitla v jiné dimenzi, nebo v minulosti, nevím, jestli se v tomhle případě dají jiná dimenze a minulost označit za jedno a totéž.
    Pak jsem se snažila jít domů, místa kudy jsem šla vypadaly skoro stejně jako normálně, ale nějak jsem nemohla najít panelák, ve kterém jsem tenkrát bydlela. Pak jsem začala bloudit pořát víc a bloudila jsem po zbytek dne i celou noc. Celou cestu jsem nikde nikoho nepotkala, byla jsem tam jen já sama. Po tmě jsem vůbec nic neviděla, ani kde chodím.
    Když začalo pomalu svítat, zjistila jsem, že jsem na obrovském kolejišti, že ani nebylo možné dohlédnout na jeho konec. Byla jsem už natolik zesláblá, že jsem se sotva držela na nohách. Pak jsem v dálce na tom kolejišti uviděla světlo lokomotivy, jak se ke mě přibližuje a nohy mě už úplně přestaly poslouchat, ležela jsem na jedné z kolejí a nemohla se únavou hnout. Nebylo poznat po které koleji ta lokomotiva přesně jede, ale nějak jsem tušila, že jede přesně po té, na které ležím. A jak se to světlo pořát přibližovalo, tak jsem se vzbudila. Časem se mi zdávat přestal.

    Mám od malička velké problémy s nespavostí (kvůli dlouhodobé hospitalizaci ve dvou letech), tenkrát jsem kvůli tomu musela docházet k psychiatrovi. Ten se mě ptal, jestli nemám nějaký znepokojivý sen, který se opakuje, tak jsem mu ho pověděla. Řekl, že to je docela významná informace, ale víc to nerozebíral a já jsem se ho tenkrát neptala, co znamenal.

Možná se tu ale najde někdo, kdo by mi mohl vysvětlit, co mohl znamenat:)

Vydáno:   8. 1. 2013

Přečetlo:  1720 čtenářů
Autor (vložil): Odra

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ pro rheia
9. 01. 2013 14:17
Odra
¤ Pro Zbyněk P.
9. 01. 2013 14:15
Odra
¤ Pro Odra
8. 01. 2013 18:02
Zbyněk P.
¤ Odra
8. 01. 2013 16:22
rheia