Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Otevírání dveří
    Všechny zdravím. Píšu sem už po třetí, ale doufám, že to není důvod, aby jste mi nevěřili. Občas se mi stávají divné, nepodstatné věci. Možná si později na něco vzpomenu a napíši znova.

    Párkrát jsem slyšel, že někdo vchází k nám domů hlavním vchodem, ale nikdo nešel (jen jak někdo vzal za kliku, otevřel a zavřel dveře). Je nás v baráku v dolním patře pět. Poznám, kdo právě jde, protože každý má své typické otevírání, jestli mi rozumíte? Nebo to může být intuice?

    Občas, hlavně v noci, většinou u počítače, nebo když zavřu oči, vidím jakoby duhové (troufám si říct elektrické) obrazce. Většinou to jsou kruhy a někdy rovné, i zohýbané čáry. Párkrát se mi i ztratila věc, i když jsem si na 100% pamatoval, kam jsem jí odložil a nikdo ji nevzal. Nevím, jestli to může být nějaký paranormální jev. Jsem spíše materialista, dříve určitě. Při nějakém stresujícím okamžiku, když padám nebo něco podobného, se mi zpomalí čas. Určitě nezpomalím čas, ale jde o vnímaní nebo aktivitu mozku (šedou kůru mozkovou, myslím). Nebylo by to špatné ovládat, už pro to, že by čas "utíkal pomaleji". Se zpomalováním času mají určitě zkušenosti i jiné osoby. Na YouTube o tom dokonce mluví Jaroslav Dušek. Video se jmenuje: Povídání o delfínech s Jaroslavem Duškem

PS: Děkuji za přečtení

Vydáno:   20. 4. 2013

Přečetlo:  2129 čtenářů
Autor (vložil): SouCZech

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ slow-mo
7. 05. 2013 14:49
SouCZech
¤ SouCZech
22. 04. 2013 13:58
rheia
¤ "slow-mo"
19. 04. 2013 15:32
SouCZech