Vaše příběhy

- Vyvolávání duchů -

Životní příběh
Zdravím, už od dětství zažívám divné věci..

    Když jsem byl malý (4-5 let), měl jsem strašidelné sny a každý večer se budil s brekem a strachem. Později jsem měl vidiny, jak mi z koberce vylézaly divné obrysy ani nevím čeho, prostě byly divné. Koberec jsme pak postříkali svěcenou vodou a nějak to všechno zmizelo. Poté jsem na takové věci zapomněl.

    Když mi bylo 8let, odjel jsem na Šumavu do ozdravovny a tam potkal pár dětí stejného věku. Zkoušeli jsme ze sradny vyvolávat duchy a zřejmě se to povedlo. Vyvolávali jsme na záchodě při zhaslých světlech, když jsem zaslechl divný zvuk, otevřel jsem oči, přede mnou byla kabinka a já viděl stín, jak dopadá na zem, poté jsem uslyšel 3 rány do zdi. Na to jsme všichni dostali strach a utekli pryč.

    Po několika letech jsem opět vyvolával duchy s kamarády opilý.. (největši blbost). Měli jsme na papírkách napsané písmena a uprostřed byla sklenice s vodou.. asi po 10 minutách jsme si řekli, že na to kašlem (měl jsem divný pocit něčí přítomnosti), když v tom sklenice spadla a rozlila se. V písmenovém kruhu zmizelo písmeno O (kamarád se jmenuje Ondra) a na střechu spadly 3 žaludy po asi 3s intervalu.

    Doma jsem po tomhle incidentu zažíval divné věci. Slyšel jsem kroky z pokoje nebo mi pes štěkal na zavřenou komoru. Po zhruba týdnu to přestalo a vše bylo v pořádku. Asi před 3 měsici jsem jsem se v noci vzbudil a ucítil, jako kdyby mi pes chodil po posteli přes nohy. Chtěl jsem se podívat, ale nemohl jsem se hýbat ani mluvit, prostě takovej divnej stav a pak jsem cítil, jak mi něco dýchá a vrčí na krk. Nějak se mi podařilo sebou cuknout a když jsem se rozhlédl po pokoji, nikde nic nebylo.

Občas mám taky divný pocit cizí přítomnosti.

Vydáno:   3. 8. 2014

Přečetlo:  3524 čtenářů
Autor (vložil): Tomas R

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Havino.
11. 12. 2014 0:41
Kybernaut
¤ ešte raz
11. 11. 2014 16:18
Tanečnica
¤ odpoveď
11. 11. 2014 16:15
Tanečnica
¤ :)
4. 08. 2014 8:51
Adanom
¤ v tomto
4. 08. 2014 8:09
iveta
¤ Ahoj Tomáši,
3. 08. 2014 9:14
Garfi