Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Telefonáty
Ahoj všichni.
Předevčírem jsem si přečetl tady to to Fantómové telefonáty

    Zaujalo mě to, že se mi kdysi stalo něco podobného. Ale tehdy by mě ani nenapadlo, že by to mohlo mít něco společného ze záhrobím nebo nějakou mystikou. Nebo neznámou technikou. I když nevím, no! Jak se mám na to dívat dnes.

    Čtyřikrát se mi stalo, že mi zazvonil mobil a tam nikdo, jen číslo jednoho mého kamaráda.

1) V prvním telefonátu tam někdo sípavě dýchal a neozval se. Po té jsem se ho ptal a on o ničem nevěděl (tehdy jsem mu nevěřil).

2) Telefonát. V něm zase nějaké nesrozumitelné huňání a mobilní číslo druhého mého kamaráda a také o ničem nevěděl .

3) Telefonát. Zvoní mobil, vezmu ho, tam neznámé číslo, ptám se, kdo tam a samo, že nikdo, jen v dálce jsem slyšel slabě křik hrajících si dětí.

4) Telefonát. To bylo na mamčin mobil, bral jsem to já. Tam nějaké nesrozumitelné číslo. Bál jsem se to vzít. Pak jsem hovor přijal, tam se ozval jakýsi muž a mluvil nějakou řečí, nevím jakou, připadalo mi to jako řeč nějakých indiánů Tak jsem to položil

    Ještě po čase na pevné lince: dvakrát se mi to stalo. Někdo volal, tam zase se ozvalo jen v dáli křik hrajících si dětí. Zase se neozval nikdo. Tak ho vypínám….. ale ono to nejde, asi patnáctkrát jsem to típal a nic, pak to vyplo samo.

    A na této stránce je ještě to, že nějaké číslo jen prozvoní. To se mě také stává. Dívám se na internetu, co by to mohlo být za číslo! Tam bývá jen nebezpečné číslo.

Napište, co si myslíte o tom vy.

Vydáno:   8. 1. 2015

Přečetlo:  2249 čtenářů
Autor (vložil): Radek Hadaš

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ každopádně
9. 01. 2015 10:39
Iv
¤ Telefonáty.
9. 01. 2015 10:04
Radek Hadaš
¤ Radku je to zajímavé
9. 01. 2015 0:06
Iv