Vaše příběhy

- Sny a realita -

Sousedův pes
    Ahoj. Jak jsem už psal o mých snech a snech mojí matky, tak bych chtěl napsat, jak to u mě asi začalo. Očima 5 letého kluka.

    Vedle našeho domu žil soused, který nebyl špatný, s naší rodinou byli přátelé. Měl, samo, že své nálady. A také neměl rád moc zvířata, i když sem tam kočku a psa doma choval.

    Tehdy mi bylo asi 5 roků. Soused měl psa a mojí mamce říkal, že ho už nechce. Mamka ty řeči nemá ráda, tak se dost často hádali. Soused byl vtipný, přátelský, ale, měl také své mouchy. Někdy jste nevěděli, co je vtip a co myslí vážně. Říkal, že psa zastřelí, neví sice čím, žádnou pušku neměl. To se stalo ráno.

    Na druhý den v noci se mi zdálo, že jsem byl v zahradě. V zahradě byl můj otec, mamka a za plotem u sebe doma soused a strašně se hádali. Říkal, že zastřelí psa a najednou nevím, kde ji vzal, měl v ruce dřevěnou na hraní pro děti pušku, zalícil, vystřelil a psa zabil. A tu pušku po tom podal přes plot mě na hraní.

    Já jsem se asi v 8,00h. ráno spocený vzbudil. A samo, že jsem letěl podívat se na sousedovic psa, ale pes nikde. A zase letím za mamkou: mamííí, mamííí, kde je pes.? Mamka mi řekla, že neví, ať neotravuju, že nemá čas. Ale potom mi řekla, že ho zabil, neřekla, nebo už si nepamatuju, jak.

    Vím, někomu z vás se to bude zdát jako blbost. Tehdy mi bylo 5 roků. Takové sny jsem míval a stávaly se často.


Vydáno:   26. 1. 2015

Přečetlo:  1494 čtenářů
Autor (vložil): Radek Hadaš

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ ...
8. 11. 2015 13:12
Roxy