Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Prokletý dům
    Zdravím lidi, chtěl bych se s vámi podělit o jeden příběh, který se stal mé "Kamáradce Ivě", takže ano, příběh není můj a pokusím vám ted' sdělit, co mi řekla :).

    Dva duchy jsem měla v bývalém bydlišti... neustálý neidentifikovatelný rachot. Když jsem šla po zvuku a vyšla do patra nebo na půdu, slyšela jsem rachot zase dole v přízemí a tak pořád dokola. :-)

    Jednoho večera jsem šla spát a já se po půlnoci vzbudila s tím, jak mě někdo chytil za krk. Byla to velmi studená ruka.

    Jiný večer nás zase probudilo to, že se s námi hýbala, třásla celá postel (přitom jsme ji tenkrát měli doslova narvanou u zdi, takže se s ní normálně nedalo pohnout). No a ten můj bývalý vylítnul strachy z postele a tím mě vzbudil a jak jsem si v polospánku sedla, tak jsem cítila, jak se se mnou ta postel ještě hýbe. Později mi řekl, že viděl v rohu místnosti poletovat světelné kříže. Jojo, toto moje bývalé bydliště bylo v okolí vyhlášené, každý věděl, že tam straší lékař a jeho syn, kteří tam kdysi zemřeli. Je fakt, že jedna místnost v tom baráku byla pro mě tabu, byla prázdná celou tu dobu, co jsme tam bydleli. Měla jsem z ní divný pocit.

    Bydleli jsme tam tři roky a já jsem si za tu dobu zvykla. Sousedi vždycky na mě, když jsem byla v baráku sama a přítel odjel za výdělkem, volali... ty se nebojíš být sama? A já jim vždycky odpověděla že ne, zvykla jsem si.

    Moje sestra viděla bílou postavu, jak prochází kuchyní a bráchovi někdo v garáži při opravě auta odsunul klíč tak, že na něho později nemohl dosáhnout. Musel proto vylézt z pod auta a zjistil, že ho má posunutý o nějaký ten metr dál. Vůbec nechápal, jak se to mohlo stát.

    Měli jsme v tu dobu dobrmana a vždy štěkal do určitého místa. Teď bydlím jinde a mám zase psa (brazilskou filu) a ta jako na sviňu štěká zase nahoře v baráku a štěká tak, jako kdyby tam byl nějaký zloděj.

    Jojo, zase jsem si zvykla :-) Táhne se to se mnou a za mnou už několik desetiletí. Běžně se mi zapíná televize, přepínají kanály na rádiu, praskají žárovky a další a další věci. :-) Nedávno mi řekl jeden velmi duchovní člověk, že prý mám zástupy zemřelých lidí na svoji zahradě a pořád tam na něco čekají... já vím na co.:-)

Takže můžete napsat, co si o tom myslíte. Děkujii

Vydáno:   5. 2. 2016

Přečetlo:  2551 čtenářů
Autor (vložil): DuKyZz

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Dochovia
12. 03. 2016 13:26
Tanečnica
¤ DuKyZz ještě mám
10. 02. 2016 11:41
Dana P.
¤ Kybernaute,
8. 02. 2016 12:29
Bigbiz
¤ Ona vraj vie.
8. 02. 2016 4:03
Kybernaut
¤ Koukám,
7. 02. 2016 17:37
Garfi
¤ ...
5. 02. 2016 20:50
Dana P.
¤ iva
5. 02. 2016 19:24
DuKyZz
¤ DuKyZz
5. 02. 2016 19:07
Dana P.