Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

My Darling
    Velmi ráda čtu tento web a obzvláště čtenářské příběhy. Mně osobně se nic zvláštního nikdy nepřihodilo, takže jsem neměla možnost sem přispět. Až jednoho podzimního večera tohoto roku.

    Pracuji na recepci na univerzitě, kde mám na starost administrativu apod., ale také půjčování učebních pomůcek, ke kterým patří také malé reproduktory sloužící pro výuku. Před sebou mám monitor počítače, a tyto repráčky jsou umístěny v krabičkách po mé pravé ruce. A záhada, která se jich týká, se stala jednoho tmavého říjnového večera po 18. hodině těsně před koncem směny.

    Jako každý den, když opadne nápor studentů a vyučujících a budova se pomalu vyprazdňuje, jsem měla potichu puštěnou rockovou hudbu z You Tube, aby tu nebylo takové ticho a pracovní doba mi lépe utekla. Čekala jsem na příchod kolegy na noční směnu, takže už jsem hudbu vypnula a poklízela pracoviště. Pořádně jsem sebou trhla, když se najednou ve směru od repro ozvalo "My darling". Říkala jsem si, že se mi něco zdálo, ale slova se začala opakovat v pravidelných intervalech. Znělo to jako nahrávka, když jsme se ve škole učili jazyky a měli opakovat text. Začala jsem se fakt dost bát, protože venku byla tma, kolem nikde nikdo a já opravdu nepatřím k nejstatečnějším. Mohlo to trvat 5 - 10 minut, co vím.... a pak to najednou ustalo. Musím ještě podotknout, že se jedná opravdu o samotné repráky, bez kabelů, bez jakéhokoliv napojení na cokoliv. Nevím, jestli s tím souvisí ta skutečnost, že jsem tou dobou procházela silným emočním rozrušením a psychickým tlakem, takže jsem si zrovna toho dne myslela, že se mi už rozskočí hlava a že se z toho zblázním, a tohle bylo opravedu schizofrenní, i když halucinaci vylučuji! Od té doby se mi to už nikdy nestalo.

    Myslíte, že to mohlo nějak souviset s mým psychickým stavem, nebo to bylo ještě něco úplně jiného?

Vydáno:   14. 12. 2017

Přečetlo:  1527 čtenářů
Autor (vložil): Free

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Zvuk z minulosti.
21. 02. 2018 6:26
Kybernaut
¤ Free
22. 12. 2017 15:44
missi
¤ missi
22. 12. 2017 11:26
Free
¤ Free
19. 12. 2017 20:54
missi
¤ pro missi
18. 12. 2017 10:12
Free
¤ Free
15. 12. 2017 15:23
missi