Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Světýlka ve zpětném zrcátku
Zdravím,

    stala se mi taková nepříjemná věc. Jezdím ráno do práce na denní směnu kolem 5 ráno. Ještě je tma a v tu hodinu mojí trasou jezdí minimum aut. A při cestě do práce dnes ráno se mi stalo, že jsem viděla ve zpětném zrcátku jakési světlo jedno, ale nebylo to od žádnéjo vozidla, protože to bylo takové tlumené světlo a když vidím za sebou auto či motorku tak mi světla svítí do očí. Ještě ke všemu jsem to světlo viděla jen ve zpětném zrcátku a v bočích nikoli.

    Moc jsem tomu nevěnovala pozornost a po chvíli jsem se podívala a najednou ty světla byly dvě. Dá se říct, že by to bylo auto, ale jak říkám, auto bych 100% poznala a bylo by vidět i v bočním zrcátku.

    Dodám jen, že jsem byla na dálnici, kde nebyly žádné přípojné silnice ani odbočky. Ty světla se začly přibližovat, tak jsem zrychlila, protože to bylo docela nepříjemné a byla jsem vystrašená..

    Když jsem na první odbočce odbočovala, tak ty světla zmizely. Poté jsem je viděla ještě kousek od mé práce a rychle jsem jela hlavně abych už byla v práci.

    Vím stopro, že jsem to viděla a nedokážu si to vysvětlit. V 6 večer jsem jela domů a zas jsem ta světla viděla. Nevíte někdo, co to může být?

Děkujii

Vydáno:   13. 12. 2020

Přečetlo:  971 čtenářů
Autor (vložil): Adelaine

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Oddělená skutečnost
4. 01. 2021 21:29
Přemek_Slavík
¤ Ahoj
16. 12. 2020 19:30
Adelaine
¤ Ahoj
15. 12. 2020 18:28
AnchKa