Vaše příběhy

- Pocit Deja Vu -

Extrémní návrat minulosti
    Před chvílí jsem přijel z práce a stalo se mi něco neuvěřitelného. Musel jsem se zaregistrovat a napsat to sem, dokud to mám v živé paměti.

    Máme skupinu na messengeru (facebooku), kde se domlouváme ohledně srazů, nějakých organizačních věcí a čistě pokec mezi kamarády. Jelikož jsem už bez mobilních dat, přečetl jsem si skupinu až před barákem, kdy jsem si dával svoje poslední cigáro. Čtu tu skupinu (moc zpráv tam nebylo, cca 30), jenže já ty všechny zprávy už četl, ale oni to nebyly jen zprávy, byly tam postnutý fotky, dám teď příklad. Byla tam fotka ze skupiny, jak maník drží pivo braník v ruce a má tam popisek "před výplatou, musím pít toto", jenže já tu fotku už viděl někdy dávno, ale ta fotka byla přidána před pár hodinama, takže jsem hned psal kamarádovi, ze kdy je ta fotka, ten odpověděl z dneška. Dobře, navalilo se mi lehký dejavu, nechal jsem to být, scrolluju skupinu dál. Pak tam vidím screen z instastory, který jsem též už viděl, ale to byla fotka z dneška, takže jsem to nemohl vidět, ale všechno tam tak sedělo a vim, že jsem to prostě už zkouknul. Ale nemohl, když jsem neměl data. Pak tam bylo několik zpráv, dám další příklad. Kamarád napsal "jedu do vimpeeka", chtěl napsat vimperka, jenže ten jeho překlep si pamatuju též. Všechno do sebe tak zapadalo, hlavně co mě nejvíc rozsekalo, že se mi to stalo na stejným místě, po práci, před barákem na cigáru, když jsem četl tu skupinu.

    Nejsem feťák, neberu žádný drogy na haldy, ale musel jsem se s tím svěřit. Nevím, zda se to lehce pochopí z toho textu, ale píši to, co mám v hlavě a nevím, co to je tohle za znamení, stále nad tím přemýšlím, nejsem věřící člověk, zda je třeba tohle nějaký varování, nedokážu fakt posoudit. Ale jsem rád, že jsem to tu napsal. Budu nad tím dlouho přemýšlet. To, že má člověk dejavu, se stává poměrně často, ale taková jistota není až zdravá bych řekl. Nikdy jsem si nebyl víc jistější minulostí, jak dnes.

Vydáno:   7. 8. 2022

Přečetlo:  485 čtenářů
Autor (vložil): lukas_oupecha

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Ještě
30. 08. 2022 14:55
Adanom
¤ Hypotéza
30. 08. 2022 11:40
Adanom
¤ Lukáši
12. 08. 2022 15:30
Dana P.