Vaše příběhy

- Záhadná místa -

Hřbitov na kopci
Jsou to uz tři roky, co se naše parta vypravila na týden na kamarádčinu chatu ve Skále u Humpolce. To, co se tam stalo, nám ale stále vězí v mysli a dodnes si to neumíme vysvětlit.

První den jsme se vydali na procházku po chatové osadě, vystoupali jsme na kopec, kde stál malý hřbitov. Napadlo nás, že se podíváme dovnitř. Už první zvláštní věc, které jsem si všimla, byl počet malých dětí, které tu byly pohřbeny.
Večer jsme trochu pili a pak jsme se rozhodli zkusit naší odvahu a v noci jsme se na hřbitov vydali znovu. Vypadalo to tam ve tme dost děsivě, jen pár dohořívajících svící, postupovali jsme pomalu, a až pak jsme si toho všimli... Zcela vzadu u zdi se plížilo podivné zelené světlo. Rychle jsme utekli a už se tam nevrátili.
O rok později jsme jeli opět na chatu. Seznámili jsme se tam s místními lidmi a nějak jsme se dostali k povídání o hřbitovu. Jeden mladík se usmál a řekl: „O tomhle hřbitovu se říká, že se tam čas od času objevuje takový zelený světlo." S kamarády jsme se na sebe vystrašeně podívali a těm lidem jsme řekli o našem zážitku.

Nevím, jestli nám věřili. Tak mi řekněte, co to mohlo být?

Vydáno:   7. 5. 2006

Přečetlo:  2959 čtenářů
Autor (vložil): Bára

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ ráda tomu uvěřím
11. 06. 2006 9:01
andrea
¤ Zelené světýlko znám..
9. 05. 2006 15:02
Lea
¤ zelené světýlko
8. 05. 2006 20:14
Sparks