Vaše příběhy

- Sny a realita -

Strašidelné sny
Ráda bych Vám vypověděla, co se mi poslední dobou stává a trošku mě to děsí. Nevím, zda to brát na lehkou váhu či ne, ale rozhodně to asi něco znamená. Já nemám snář, a tak se v tom nevyznám, co které sny znamenají, ale již mě v poslední době trápí zlé sny. A byla bych moc ráda, kdyby nebyly předzvěstí něčeho zlého. A proto, že se o to zajímám, tak prosím, kdo můj příběh bude číst, pokud má snář a vyzná se v tom, aby mi nějak dal vědět, zda to něco znamená.

Tak v poslední době se mi zdály dva dosti ošklivé sny. A nebylo to ve velkém rozmezí. Asi 14ti dnů. Ten druhý se mi zdál dnes. První byl asi tak o tom, že jsem jela kamsi ve vlaku a jela jsem přes noc, protože se již začalo schylovat k pozdnímu večeru a venku už byla tma. A tu jsem náhle potřebovala na WC. A jak to je, když vlak jede, že se to houpe, Šla jsem. Došla jsem dobře k onné místnosti. Otevřela jsem, aaaaaa! Vykřikla jsem zděšením, neb tam na zemi ležela mrtvola. Nevím ani, jak jsem se dostala pryč a zda jsem si došla vykonat potřebu. Vím jen, že od té doby mi vůbec nebylo lehko u srdce vědět, že jedu ve vlaku s mrtvolou. Ale napadlo mě, že tam asi nemůže ležet dlouho, když na ni nikdo ještě nepřišel a vlak jel normálně dál. A pak už víc nevím, protože jsem se probudila. Byl to tak živý sen, že dlouho mi trvalo, než jsem si uvědomila, že to není skutečnost.
Ale druhý sen, ten byl opravdu strašný. Tamten se týkal mrtvoly, kterou ani neznám, ale tenhle se dotýká přímo osoby, kterou znám. Naši sousedi, kteří bydlí pod náma, mají v bytě starou babičku, které je asi 86 let. Babička se těší stále dobrému zdraví. Ale mně se dneska zdál takový sen. Totiž ještě musím podotknout, že obyvatelé toho bytu odjeli do zahraničí na několik dní a ona zůstala doma sama. A mně se zdálo, jsem byla doma s mamkou. Najednou před domem zastavil pohřební vůz. Nevěděly jsme, co se děje a pro koho si přijeli. Vyšly jsme ven a mně soused říká, že babička umřela. Hrklo ve mě, ale tu už ji vynášeli na nosítkách ven. Dali ji do auta a odjeli. Já tomu nemohla uvěřit. A když jsem šla chodbou, kudy ji před chvílí nesli, vůbec mi nebylo příjemně. A pořád mi nešlo do hlavy, jak tak najednou mohla umřít. A pak jsem se opět probudila. Ale dnes celý den na to musím myslet. Je to snad předzvěst něčeho? Když ji slyším po bytě rachtat a zavírat různé dveře od pokojů, dá mi to nějakou sílu, že žije. Ale já mám tu paní velice ráda, ona mě taky. Když ještě chodívala ven, jednou mi z ničeho nic dala stokorunu, abych si prý něco koupila a že jsem prý hodná a veselá holka, mi říkala. A proto bych nechtěla, aby se jí něco stalo a hlavně ne kvůli mně. Ale já někde slyšela, že sny mohou být jakousi předzvěstí. Zdálo se mi několik zlých snů, které se naštěstí nevyplnily. Ale dva sny o mrtvolách nebo smrti a tak krátce za sebou, nevím. Neznamenají něco? Snad ne, moc si to přeji a trápí mě to.

Prosím pomozte mi a zbavte mě toho hrozného pocitu. Moc Vám děkuji.

V případě nějaké rady, nebo pomoci si vyžádejte email autora.

Vydáno:   1. 10. 2005

Přečetlo:  2946 čtenářů
Autor (vložil): Martina

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Divné události
25. 05. 2006 16:55
Avee
¤ lapač snů
6. 03. 2006 23:06
weru?
¤ lapač snů...
6. 03. 2006 22:57
weru?
¤ Prosím pomoc!
28. 01. 2006 13:21
Tamy
¤ desive sny
30. 12. 2005 6:53
marek
¤ Neboj
27. 11. 2005 13:07
lukeb1
¤ Sny
29. 10. 2005 19:01
Jonyta