Články

Zamyšlení

Ochránci vibrací - (komentáře)

R@mbi
...
25. 09. 2008 20:24

to midnight j to sem měl taky a pomohlo mi se s tim kamosovy sverit nak sme pokecali a me se najednou osvetlilo a mel sem pocit ze jsem najednou lepsí clovek nez driv.
Věra
pro Midnight
24. 09. 2008 17:42

Ahoj, když jsem si přečetla tvůj příspěvek tak mi to něco připomělo. Také jsem si tímto stavem prošla, tak se ničeho neobávej to přejde protože je vše v pohybu a nic netrvá věčně ani ten tvůj pocit. Zkus si koupit vitamin B 12 a nebo koenzym Q10, tím bych začala potom bych zkusila soupnout si pomyslně za sebe a sledovat ty špatné pocity a jakoby do nich pořádně šlapat. nebo je můžeš rozprostřít někde na trávníku také pomyslně ale ten první způsob je účinnější, hned ti ty pocity nezmizí ale budou tenčí a tenčí až nic nezbude a ty opět budeš mít normální optimistickou mysl. Hlavně se tomu nepodávej, protože člověk trpí tak dlouho jak chce. Je to vše jenom energie se kterou se nechá pracovat. Tak hodně zdaru.
orime
Midnight::
23. 09. 2008 17:39

ahoj, vlastně jsis odpověděl sám - je čas něco změnit... možná, že uplně všechno. Hodně štěstí.
Midnight
není co dělat
23. 09. 2008 14:17

ahoj, tyto stránky jsem objevil celkem nedávno a tento článek mi docela hodně vysvětlil. Poslední dobou jsem na tom dost špatně, mám pocit jakobych už neměl dál žít, že už není co prožívat, kam jít a co dělat. Mám pocit jakobych v sobě neměl žádnou energii, dost mě to dusí. Dřív jsem rád chodil mezi lidi, rád jsem se bavil. Teď jsem zamlklej až mě to děsí. Lidé v mém okolí už neví co se mnou dělat a já jsem z toho zoufalej. Zvláštní je že k těmto "depresím" nemám žádný pádný důvod, teda aspoň na nic nemůžu přijít, prostě jenom sedim a přemýšlim ale nemůžu nic vymyslet. Hlavou se mi honí jen myšlenky na smrt nebo odejít do nějaké komunity na hodně dlouho, pryč od velkých měst a hluku. Má někdo stejné pocity jako já? prosím napište, rád bych si o tom s někym popovídal. dík