Články

- Zamyšlení -

Ochránci vibrací
Pro všechny, kteří by mohli mít pocit, že čekají, čekají, čekají.... a čekají :) a jakoby se jaksi už nic nedělo. Chtěla bych připomenout, že se nyní pohybujeme v energiích, ve kterých se dolaďujeme a dotváříme, abychom byli připraveni na další transformační vlny, abychom byli schopni ještě zvýšit vibrace našeho vědomí, a tím i vibrace celé planety, aby se nám, všem, kteří to chtějí, podařilo nastolit a udržet tento stav "natrvalo", nebo do té doby, než budeme postupovat zase do dalších dimenzí.

Někdy by se opravdu mohlo zdát, že jaksi "není co dělat", nebo není kde a jak. Člověk by si přál přiložit ruku k dílu, ale mohlo by se jevit, že třeba jaksi ani není právě k jakému, proto bych ráda upozornila na to, že "pomoc", kterou nyní vytváříme, shromažďujeme a předáváme, má jinou podobu, než kterou jsme si třeba zvykli vidět, a že mnoho činíme, i když zdánlivě "neděláme vůbec nic".
Ráda bych zde k tomu ocitovala moudrý článeček z věčně mladé tolleho nové země :)
Rozpínání do světa forem se neprojevuje u všech lidí se stejnou intenzitou. Jsou lidé, kteří cítí nutkání něco budovat, vytvářet, do něčeho se zapojit, něčeho dosáhnout nebo nějak změnit chod světa. Jestliže jsou nevědomí, ovládne jejich touhy ego a využije energii tvůrčí fáze pro své účely. Tím je připraví o velkou část tvořivé energie, již mají k dispozici, takže se musí spolehnout jen na vlastní úsilí. U vědomých lidí se silná rozpínavost projevuje tvůrčí činností. U ostatních se přirozená rozpínavost vyčerpá v dospívání a dál vedou obyčejný, na první pohled pasivní a relativně poklidný život.

Tito lidé se přirozeně orientují spíše směrem dovnitř, do svého nitra, a nezaměřují tolik pozornosti do světa forem. Jako by se toužili vrátit domů. Nesnaží se tolik zapojovat do vnějšího dění a netouží měnit svět. Pokud mají nějaké ambice, většinou se spokojí s něčím, co jim zajistí určitý stupeň nezávislosti. Někteří mohou mít pocit, že do tohoto světa nepatří. Většinou jim stačí, když si najdou bezpečné útočiště, kde mohou vést relativně klidný život, a práci s pravidelným příjmem nebo malou živnost. Některé může lákat život v komunitě nebo dokonce v klášteře. Z některých se mohou stát odpadlíci a žít na okraji společnosti, od které se tolik odlišují. Jiní propadnou drogám, protože jim život na tomto světě připadá příliš bolestivý. Nebo se nakonec stanou léčiteli a duchovními učiteli, nebo učiteli Bytí.

V minulých dobách by je lidé nejspíš považovali za hloubavé. V současné společnosti pro ně, zdá se, není místo. Pro nově vznikající zemi je jejich role však nepostradatelná, protože jsou jeho tvůrci, reformátory toho starého. Jejich úkolem je udržovat na Zemi vibrace nového vědomí. Já je nazývám ochránci vibrací. Jsou tu, aby skrze každodenní běžnou činnost, kontaktem s ostatními, ale i "pouhým bytím" vytvářeli a udržovali nový stav vědomí.

Tímto způsobem dávají i zdánlivě bezvýznamným věcem hluboký význam. Jejich úkolem je přinést na tento svět ticho a prázdný prostor s tím, že budou trvale, při jakékoli činnosti, plně přítomní. Ve všem, co dělají, je obsaženo vědomí a tudíž i kvalita a hloubka. Jejich cílem je dělat všechno s posvátnou úctou. A stejně jako je každý člověk nedílnou součástí kolektivního vědomí lidstva, i oni ovlivňují svět svými životy mnohem víc, než je na první pohled vidět.


Vydáno:   23. 09. 2008

Přečetlo:  1827 čtenářů
Zdroj: http://novazeme.ning.com

Autor (vložil): MM



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ ...
25. 09. 2008 20:24
R@mbi
¤ pro Midnight
24. 09. 2008 17:42
Věra
¤ Midnight::
23. 09. 2008 17:39
orime
¤ není co dělat
23. 09. 2008 14:17
Midnight