Články

Záhady a tajemno

Entity ze světa představ - (komentáře)

Věra
pro Lubica
5. 01. 2009 22:14

Říká se , že do nebe vedou schody, já jim říkám frekvence.Jednou mi můj učitel řekl, udělej si pořádek v životě, to je první stupeň na duchovní cestě, další je eliminace podvědomí, a nakonec práce s vědomím a nadvědomím, nejvýše v duchovnu je ceněna služba lidstvu a až potom vlastní postup, existuje psychická realizace a potom duchovní realizace to je na delší výklad. Ta duchovní realizace může být i vysvobozením z koloběha životů v našem vesmíru. V duchovnu jsou prostě určité momenty kdy může bytost rozpoznat kde stojí, podle sil co má v sobě a ty síly jsou vlastně mimozemské bytosti, se kterými v insaitu můžeš komunikovat jako s vlastními silami. Jestli jedí maso? Zatím mi to nikdo nezakazoval, jen bychom se v jedení masa ale i celkově měli omezit podle výdeje své každodenní energie. Tyto bytosti jedí vše ale hodně málo. Tudíž když se k nim přiblížíš tak upozorňují na množství jídla někdy způsobem nevybíravým.
lubica
to Vera
5. 01. 2009 20:00

Ako sa da odmerat, kto je vyssie pri duchovnom raste? A ako sa to na tomto cloveku prejavi? Co je to ten duchovny rast? Ako viem, na ktorom stupni som, z coho sa to da usudit? Myslela by som, ze z mojho spravania a konania. Btw, co jedia ti mimozemstania? Nie su nahodou vegani? Alebo si chovaju prasiatka a kravicky tak, ako my, duchovne vyspeli ludia?
Makyna
=Věra
5. 01. 2009 8:56

A víš kteří jsou úplně nejhorší?Ti,kteří jsou fanatici a zastávají jeden názor o kterém si myslí,že je nejlepší a nad jiným se ani nepozastaví a rovnou o něm řeknou,že to je blbost člověka,který ten názor řekne mají za blbce.Tak si říkám,jak musel trpět kvůli takovým pan Ježíš.Než stačil nějakou domněnku rozvést,tak se našli takoví,kteří jsou i na těchto stránkách záhad a rovnou ho nařkli z bláznovství.Zkrátka fanatismus a pravdu mám jen já a vy ostatní jste blázni.Toto si myslí určití lidé.Tak se měj a klid v duši.
Makyna
Pro Věru
5. 01. 2009 8:45

Plně s tebou souhlasím.Tvé připomínky a poznatky se mi moc líbí.Jedna věc mi ale nejde na rozum.Cokoli napíšeš,tak to samé si myslím já.Zvláštní.Já sice s ufo osobní zkušenosti nemám,ale je to logické co píšeš.Lidi si myslí,že existuje jen planeta Země,ale je dalších tisíc planet na jiné úrovni vyspělosti,kterou si ani nedovedeme představit.Pro nás jsou samozřejmě tyto světy utajeny.Mají takovou duchovní vyspělost,že si to nedokážeme ani představit.Samozřejmě jsou světy na primitivnějších úrovních.Jsi mi hodně podobná v myšlení.Cítíš to srdcem a uráží tě bláboly jiných,kteří nemají o daných problematikách na těchto stránkách ani potuchy,ale lezou sem a kazí smysluplné debaty,díky kterým by se jiní jedinci povznesli výš.Věrko zdravím a nic si z toho nedělej z různých blbých připomínek.Lidi jeko já ti rozumí,co chceš vyjádřit.
Věra
Moride
4. 01. 2009 21:59

Je to astraální cestování ale v duchovním těle, pokud cestuješ v těle astraálním je to nebezpečné jelikož nejsi ničím chráněn. Teprve v duchovním těle je to možné to se nedá naučit ale musíš k tomu psychicky, duchovně vyspět. Možná, že jsem blázen ale jak pro koho jsou různé stupně inteligence a záleží jak kdo chápe vždyť pravda je hiearchická. Reakce Jaroslava mne nepřekvapuje jelikož vím, že on bude ještě dlouho hledat, protože je zablokován tím svým vegetariánstvím to není o tom co jím ale co si myslím. Jaroslave ne nadarmo se říká mlčeti zlato, protože jen něco řekneš a já vím kdo jsi. Ty nevíš kdo jsem já a klidně o mne sděluješ poznatky, které jsou na hraně. O těch mimozemských civilizacích bych mohla napsat více, možná v budoucnu.
Morld
:-)
4. 01. 2009 11:36

to jako myslis ze jsme blazni?:-D hej nwm jestli si vera nevymysli nebo ne jenom se drzim pravidla duveruj ale proveruj a navic k cemu ji by to bylo si vymyslet ona snad ani toho neni schopna:-)ale myslim ze je to mozne protoze astralnim cestovani te muze zavezd kam koliv chceš ale nwm jaky ona ma na to postup mozna jde jen o chaneling.A NERIKAL JSI TY NAHODOU ZE UMIS PRIJIMAT NOVE MYSLENKY?:-)a vero ty to tady poradne rozved. velice me to zajima.plsky
Jaroslav
Reakce na Věru a Morlda
4. 01. 2009 8:46

Nekonečná lidská blbost opět potvrzena, nechápu, že jsem na vás reagoval jedním jediným písmenkem a nechápu to ani nyní, doporičuji vám náštěvu lékaře a rychle!!!
Morld
:-)
4. 01. 2009 2:11

jeste by me zajimalo kdo byla ta treti rasa? nebyli to nahodou nagove (hadi bytosty)? nejlepsi by asi bylo kdyby si to tady rozvedla v nejakem delsim komentari nebo radeji v clanku. celkem by me zajimaly tvoje skusenosti s nima,popr nejake informace od nich jestli vis na co narazim:-)
Věra
Moride
3. 01. 2009 21:18

S tou antihmotou máš pravdu, tomu já moc nerozumím. Ve fyzice zběhlá nejsem. Potkala jsem se se třemi druhy mimozeských civilizací a máš pravdu, že ti šedí jsou z nich nejníže ale oni jsou rpoměnlivý a z šedých se během chvilky stanou modří, prostě se proměňují podle potřeby a kde nebo v čem se zrovna nacházíMyslím si, že v nás jsou také různé úrovně bytí a tyto bytosti toho využívají.Záleží na postoji a co si kdo o tom myslí. Podle toho se také chovají, je to jen moje domněnka nemám to celé ještě probádané a nevím kolikrát co si mám o nich myslet.
Morld
:-)
3. 01. 2009 18:58

vero pravdepodobne si navstivila anti svet.tento svet jak uz si rekla je protipolem toho naseho. zadna entoplazma to nebyla. jednalo se o antihmotu.zduraznuji ze tohle toto nejsou zadne moje vymysly vsechno je znamo nasi fyzice. tedy je na tom zalozena i Eisteinova rovnice ktera popisuje ainhalaci neboli slouceni antihmoty s hmotou .pri tomto slouceni dojde k naprostemu uvolneni veskere energie v latce .da se rici ze se doslova vypari na cistou energii . dokoce uz se pri nestasntem experimetu v silnem magnetickem poli podarilo privest 9 antihmotnych castic xenonu tusim . v nasem svete nevydrzel ani zlomek v teriny .vybuch byl obrovsky a znacne poskodil laborator.samozrejme ze anti svety nejsou jedine krom nasich svetu .existuje a to udajne to jeste neni prokazano 9 dalsich dimenzi z nichs jedna je ta nase pozemska a miliardy alternativnich vesmiru ktere se stale rozbihaji do vsech smeru kdyz k tomu jeste prictu ze je realne cestovani casem ,cervi diry a to ze nase realita je v podstate velice rychlej film s tim rozdilem ze vymenuje obrazky asi za miliardinu sekundy tak s toho ma i nase veda gulas.mozna pochopit vesmir nam ani neni urceno .nasima tupejma mozkama zabivajicima jen starosti o sebe same to snad ani nejde. ted si vemte ze kazde v tech 9 dimezich muze byt jina rasa . nemyslim si ze vsechny maji dobry umysl ale nevyvracim ze nektere maji zase dobry. k tomhle bysme se meli stavet optimisticky.ale jestli si se potkala se sedyma teda soudim jen podle vysky tak me prekvapuje ze na ne vzpominas v dobrem. vetsina lidi uz by se s nima raci nechtela setkat ale presto je jejich vztah k lidstvu spise neutralni. nasi bohove nas maji asi nejraci a jsou nam teke velice podobny no spise hezci:-)JAK REKL JEDEN ASTRONAUT. "MIMOZEMSTANE PRECI VUBEC NEMUSI BYT MIMOZEMSTANE."mame preci devet dimenzi devet zemi na takrka stejnem miste .takze je vubec nemusi delit hvezdne vzadelonosti .staci aby prekonali hyperprostor.a jsou tady:-)
Věra
Mimozemské bytosti
2. 01. 2009 23:02

Hezký den, chtěla bych zde tak trochu vyjádřit moji zkušenost s mimozemskými civilizacemi se kterými se setkávám již několik let, buď ve snu nebo v různých viděních. Chtěla bych podotknout, že tato setkání jsou velice nebezpečná jak psychicky i fyzicky.Tyto bytosti se nacházejí v protipolu země a mají různá poslání.Eliminací podvědomí jsem došla až do sedmé dimenze, v šesté už se s nimi setkáváte.Jsou různých velikostí od 5 cm až asi po 160 cm. Moje setkání většinou probíhá v dobrém. Viděla jsem vnitřek asi dvou lodí a překvapila mne jejich vybavenost. Jedna byla vybavena , podobalo se to slonové kosti z toho byly sloupy a druhá měla normální nábytek, který se u nás používá.Velice mne u nich zaujaly domy z černého kamene a když jsem se podívala na oblohu tak tam byly různé talíře, jeden byl růžový a podobal se medůze, byl to moc hezký pohled.Z jiného setkání mám zážitek, kde jsem uviděla něco jako obrovskou mandalu, velká asi o průměru15 m as ta hrála všemi barvami, které se neustále měnily, byla to taková nádhera, kde se na to chodili dívat i jiné bytosti. Měla jsem i zážitek letu talířem, jednou jsem se vzbudila o půlnoci a mimochodem šla jsem k oknu, kde ode mne asi 10 m stál ve vzduchu černý talíř bez světel, který třikrát zakroužil a vznesl se do obrovské výše a tam zůstal stát. Zaujalo mne na tom, že to není naše hmota ale jakási ektoplasma. Těch zážitků bylo plno ale chci říci, že setkání s těmito bytostmi je jen pro psychicky vyvážené a připravené bytosti.
AZteC
šamanismus
2. 01. 2009 16:47

Drogama bych to asi neřešil, ale o tom šamanismus je. Stačila by meditace jak je z historie již známé.
garias
garias
2. 01. 2009 11:33

uznávam, neozaj je možné, že lietajpe taniere či iné aspekty "priateľov z vesmíru" sa nemusia pohybovať v čase aký poznáme. V 15tom storočí sme nepoznali rádiové vlny. Znamenalo to teda, že neexistujú? Isteže nie. Chcem ale nieoč podotknúť. Ten muž, ktorému bude podaná takáto látka, a bude sa mu zdať, že prenikol do iného sveta, bude tento svet stvorený podľa jeho skúseností, zážitkov, inteligencie, premýšľania, predstavy, dosavadných skúseností napr. s inými svetmi apod. Nevude sa jednať o realitu. Napríklad predstava, ktorá vznikla, že sú videné osoby akoby z hviezdnych válok mne osobne napovedá, že dotyčný sa v reálnom živote stretol s pdbnými filmami, či obrázkami, predstavoval si také osoby a akosi podvedome si vronil do mozgu tento obrázok. Preto sa mu vtedy zobrazil. Ide o prejavy mozgu. Skutočnosť vesmíru je ale iná. Nezaujíma ju či to náš mozog vníma, alebo ako na to reaguje, proste existuje...