Články

Zamyšlení

Dny duchovního probuzení - (komentáře)

Administrátor
re Zbyněk
20. 11. 2009 9:16

OK Zbyňku, napsal jste to, co cítíte a váš politický názor už taky znám. O tohle mi ale nešlo. Přirovnávám budoucí odstranění překážek bránící nám žít naplno (naše psychické bloky) k převratu 89, kdy onoho +- data ZAČALY PADAT ZDI, ploty a zátarasy (ty fyzické), které nás držely dlouhé roky pod hrozbou smrti jako králíky v kleci. TEHDY došlo ke zlomu zbourání vězení z cihel a drátů a ten zlom jsem měl na mysli. Lepší příměr mě prostě nenapadl.

Kdo stál v pozadí, jak se vše povedlo realizovat a jak se máme dnes bych nechal na nějaký politický web, přeci jenom jsme na záhadách a mystériích (stále jsme ovládáni penězi, jinými bohatými lidmi, kteří se měli dobře právě v oné době, spolky, médii apod.)

O tom, že až nyní bez nadvlády komančů je možné se duchovně rozvíjet není v článku ani slovo. Je to jen prostě dále na časové ose.

Tak to je vše, jen pro upřesnění.
Grush
Raději bych
19. 11. 2009 22:13

politiku a esoteriku nemíchal do sebe, z toho nekouká nic dobrého.
Zbyněk P
Můj názor
19. 11. 2009 18:15

Vážený a milý autore tohoto článku, moc bych se tím datem 17.11.1989 nenechával unést, či moc jej neoslavoval, neboť to, co bylo uskutečněno tohoto dne, byla zase jen habaďura na lidi, zase jeden podvod na český národ v čele s ex.Havlem!!! Včetně následností s tím souvisejícími. Je třeba si to prošetřit v materiálech (ne v našich médiích, či novinách, neboť i ony jsou jednou z součástí při zavěšování bulíků lidem na nos). Autor článku v něm oslavuje svobodu a demokracii - možná autor žije v jiné zemi, než je ČR. Jenom by mne zajímalo, zda-li autor něl někdy snahu svobodně hovořit o našich problémech (tedy o problémech našeho národa), případně se nějak svobodně projevoval v naší zemi! Kdyby to zkusil, tak by totiž ihned zjistil, že svoboda tu není a demokracie je jen pro někoho. Rovněž by zjistil, že by se záhy objevil v nápravném zařízení, nebo-li v krymu.
Ale nyní k věci : Nemohu vůbec s autorem souhlasit v tom, že až nyní je možné se duchovně rozvíjet a probudit. Vždyť to je zcela holý nesmysl!!! Každý kdo chtěl, a měl trochu vůle i odhodlání, tak mohl i v tom hlubokém totalismu se duchovně rozvíjet a probouzet. A pokud vím, tak část lidí duchovně takto intenzivně činila. To, že většina národa spíše připomínala ovce či brouka hovnivála, tak to je jiná věc, resp. jiný problém. Měl-li autor snahu vybudit lidi, tak se mu to u mne podařilo, neboť jsem pěkně vyskočil ze židle, při čtení takového článku, kde se oslavuje pasivita davů. Přeji hezký den. Zbyněk p.
Vampire Matias
Matej
19. 11. 2009 0:10

Fakt vynikajúci poznatok :)