Články

Vize budoucnosti

Rok 2012 trochu jinak.. - (komentáře)

Lacerta
2012
2. 05. 2010 12:49

"Velká přeměna" může být klidně možná. A už od roku, kdy se poprvé vyvinul inteligentní člověk, to jde se Zemí od desíti k pěti.
SedRicK
No
17. 04. 2010 10:57

je pravda, že média maj větší sílu než před oním rokem 2000, ale zase k roku 2012 existuje víc teorií, což by mohlo onu Vaši teorii trošku rozmělnit a stejně si myslím, že je tu pořád dost lidí, kteří nemají tak otevřenou mysl a jednoduše to odsoudí jako blbost. Pokud něco má přijít, tak to přijde a my s tim stejně moc neuděláme. Pokud by Vaše teorie byla správná, tak se myšlení lidí muselo, co nejdříve změnit a to v dnešním světě není možné.

To Morld: Je toho prostě tolik, co nevíme. Nevíme, co se tomuto muži honí hlavou. Většina lidí na zemi a to hlavně vědci používají středověké dogmatické myšlení a jednoduše vše odbudou jako blbost, aby se tím nemuseli zabývat. Je to dost smutné. Co my víme o Vesmíru, no vlastně co my 100% víme o naší Zemi. Nic, každý den nás dokáže překvapovat. Ve všech nejstarších spisech jsou náznaky toho, že nějaká vyšší moc s námi manipulovala a tvořila nás podle obrazu svého. Nikdo neví jestli nám přestali pomáhat a nebo jsou tu mezi námi a nenápadně nás posunujou dál. Jak již bylo níže psáno je to jedno velké puzzle o velkém počtu kousků a my mámena správném místě jenom několik málo kusů.
daiterr
:o)
17. 04. 2010 9:52

pro SedRicK

Tak naštěstí tak často k té "velké přeměně" nahromaděné energie dochází strašně ojediněle, jinak bychom jako lidstvo nemohli už existovat. Většinou se to "vymlátí" přes nějaké hurikány a jiné přírodní živly. U roku 2012 je ten problém, že je aý moc medializovaný, moc se klade důraz na to, že "lidstvo bude zničeno" a to právě svým způsobem tu roztříštěnost různých energií, které se váží k očekávání 2012, začíná "zjednotňovat", takže doufejme, že k té "kulminaci" a transformaci nahromaděného nedojde. Lidi zas naštěstí nejsou rození sebevrazi.


pro Morld

Tak ten pán musí být velmi zajímavý člověk. Některé jeho výroky, co popisujete, už jsem někde četl, ale jiné jsou novinka. Jako další "konspirační strava" je to velmi hezké. Ovšem, že může mít pravdu. A nebo taky nemusí. Ale jeho názory se dostaly na net a to znamená, že se můžeme pokusit dohledávat indicie. Nic se neděje náhodně.

K těm vlastnostem a proč nám byly dány - obávám se, že z ryze účelového hlediska, aby vůbec lidstvo bylo schopno přežít, tak tyto vlastnosti mít muselo. Agresivitu a sílu jsme dostali pro přržití mezi predátory, empatii a cítění, abychom mohli zdárně vychovávat potomstvo.. Protože bez empatie a cítění by z nás byli prostá drsná hovada bez možnosti vůbec intelektuálně vyspět, takže lidstvo jako druh by časem vyhynulo. Ono je těch indicií strašně moc. Spousta věcí z toho bude samozřejmě "fake", ale část věcí má pravdivý základ, jen ta "pravda o minulosti" je jak pětitisícovkové puzzle od Ravensburgu - rozházené všude možně a my musíme nejen hledat, ale i třídit a skládat, než dostaneme ucelený obraz toho všeho.
SedRicK
Podle
17. 04. 2010 2:07

Vaší teorie, by takovýhle katastrof muselo být mnoho. A nemusíme jít zas tak daleko. 31.12.1999 se mnoho myslí soustředilo na rok 2000. čekali na něj s obavami a určitě na něj mysleli minimálně stejně tak jako teď na rok 2012. Velmi dobře si pamatuji na tu mediální masáž. A co se stalo NIC!. Rok 2012 bude to samé. Mayský kalendář je podle mně geniálně postaven tak, že sice 21.12.2012 skončí, ale 22.12.2012 se "restartuje" a vše začne od začátku. A pokud bude dosud lidstvo existovat, tak si také budou lámat hlavu v roce 28012, co že se to stane.

Jinak Váš příběh je zajímavý jako hezká sci-fi povídka s reálným základem. :D
Morld
:-)
17. 04. 2010 1:47

právě včera....
jsem mluvil s jedním velice starým a rozklepaným pánem z uherského brodu. Jel sem za ním velikou cestu jen abych se dozvěděl jeho pohledy na věc. Je to léčitel, šaman a dálkový pozorovatel. Nejedná se o nějaké fiškutána:-) je schopný vám na vlastní oči ukázat, že to není jako:-)
Nehledě na to mě během 15 minut dokázal povědět hodně. Vesměs drmolil a jeho hlas také nebyl nejsilnější. Mluvil stručně, nerozvětveně.. Mluvil fráze jako:
Nejsme vytvořeni přírodou. Jsme umělí roboti vytvoření klonováním dle předlohy našich tvurců. Tito tvurci kdysi chodili po naší planetě vlastníma nohama. Nevytvořili pouze nás. Vytvořili celou sluneční soustavu! Vytvořili další rasy. Mars, venuše, měsíc a slunce!! tam všude žili... Jsme ohromný experiment, který pravděpodobně přežil tvurce. Tvurci se stratili po velikém konfliktu. Přežili jen humanoitdní klonovaní potomci. Jejich zbytky sídlí na měsíci a především na zemi. Jsme to my.. dále pokračoval šílenostmi jako na slunci je minus 2000 stupnu. slunce nehřeře a nezáří. to vše paprsek učiní až při kontaktu z hmotou. ve volném prostoru nejde slunce vidět. po třebuje hmotu k přeměně. v kosmu je to jen černá koule. hvězdy jsou jen optická iluze. v závěru mihnul něco ve smyslu.. jsme nepodařený experimen... Uvědomuji si co sem tady napsal. osobně sem proti většině jeho tvrzení. avšak pomysleme jen jak asi koukali na renesanční osvětce mluvící o slunci??? přirovnávám svoje myšlení k myšlení středověkého trhana. a uvědomuji si že vlastně cokoli je možné... protože naše vědění součastné nás v podstatě zbržduje před dalším poznáváním. ikdyby mi někdo řekl, že žijem v matrixu, tu myšlenku nezavrhnu:-) protože přiznejme si ... kdo znás to pozná???..... a otázka proč jsme tu? je asi jednoduchá.. oni nás tu nechali jako odkaz.. pokud by z nás chtěli otroky a pěšáky, nikdy by nám nedali cítění, emoce, empatii, atd. nadruhou stranu proč nám dali nenávist, sílu a agresy? Jak je psáno oni či oni nás stvořili dle obrazu svého.. Nesme tedy otroky jsme jejich odkazy budoucnosti...
daiterr
pro Orime
16. 04. 2010 13:23

Ta třetí možnost - jasně, že mi o ni šlo nejvíce. To je jedna z nejlepších konspiraček, kterou jsem kdy měl tu čest studovat a té já prostě fandím, je to můj "kůň" "o)

Jen tak mezi námi - čtu dobře, že jste to brala vážně? Já myslel, že ta ironie z článku byla patrná.. Mělo to být něco na způsob - "jak by se na nás asi dívali odjinud"

Jedna věc jsou konspirace. Druhá věc je názor jednotlivce. ale to už přece níže píšu pro Ramzes01. Nečekáte, doufám, že jsem snad "Alien", nebo ano? :o)

A když už jsme u konspiraček - tak i přes to, že jsem to bral spíše více v legraci, tak stejně - stáří vesmíru se opravdu odhaduje kolem 6-8 miliard let. Země může mít něco kolem 4 miliard, spíše 4,5. Souhvězdí psiska = souhvězdí Velkého psa = nachází se Sírius = podle mýtů např. Dogonů odsud přišli "bohové" = podle dalších "konspiraček" odsud přišli ti, co nazýváme "Greys" atak dále.

Kromě konspiračních srandiček si ostatní data můžete ověřit, dokonce stáří Země jsme se takto učili ve škle + i to stáří vesmíru + souhvězdí Psa. Nálezy pod mořem u Okinawy jsou rovněž zmíněny a zatím se neví, do jakého období je zařadit, ovšem ta oblast byla souší před 10 000 a více lety a tak by se dalo pokračovat.

Spíš jsem tím článkem chtěl říci, že lidstvo samo si svým "myšlením" vytváří průběh roku 2012", takže tuhle větu teda berte jako výtah z članku a pokud budete chtít, pak na ni reagujte. Zbytek berte spíše jako ironii na různé konspirace, které sice v sobě mají část pravdy, ovšem je lepší je brát jako takovou "tajenkovou zábavu", zkoumat je, analyzovat, tříbit a pak teprve se ta daná část, která je pravdivá, odhalí.

Konspirace, to je takové moje koření života, moje zábava a můj svět plný indicií "o) A krásné na tom je to, že dost věci se nakonec ukáže, jako pravdivých.
orime
daiterr:
16. 04. 2010 11:48

:-) dobrá, udělala jsem chybu, že jsem neokopírovala nejprve (podle vašeho vzoru) celý váš článek, abych po té mohla učinit prohlášení, že je to celé blbost, aby jste konkrétně věděl, "proč a jak je to blbost".
Neměla jsem v úmyslu uškodit původci názoru, tedy vám, jak se domníváte, chtěla jsem pouze konstatovat, že daná konspirace je blbost. Chcete-li, něco sem tedy přeci jen zkopíruji. Píšete:
"Třetí teorii popíšu trochu více – Vesmír je starý něco kolem 6-8 miliard let (podle tamějšího měřítka 1 rok = zhruba 365 dnů = zhruba 365 otočení Země kolem své osy rotace = 1 oběh Země okolo tamější hvězdy zvané “Slunce..”) Země samotná je dle jejich odhadů stará něco mezi 4-6 miliardami let. Kromě nahodilého vývoje druhů zde ovšem došlo ke “kolonizaci” planety od invazivního druhu, pocházejícího odněkud ze “souhvězdí psiska” (to je tamější hantýrka pro pojmenování postavení hvězd na obloze,nazývají to hvězdná mapa a je to pro lidi pomůcka, jak se vůbec v té změti na obloze vyznat..)

Tato invaze měla za následek jednak založení prvních civilizací zde na této planetě a také možný vznik druhu, zvaného “člověk”.. Údajně to byl druh vyšlechtěný pro práci."
Jelikož jste této teorii věnoval ve svém článku nejvíce prostoru, pochopila jsem to tak, že o ni vám jde nejvíce. Ohodnotila jsem to slovem "blbost", protože jsem už o této teorii četla i z jiných zdrojů a nic smysluplného a konstruktivního jsem se tam nedozvěděla.
A tak se nezlobte, že nemám chuť tyto teorie s vámi nějak rozvádět a probírat, určitě se zde najdou jiní.

daiterr
pro Orime
16. 04. 2010 11:20

Napsala jste:

docela jsem byla zvědavá, kdo na tu blbost první zareaguje a jak :-) Takže pánové - zkuste míň pařit hry a víc žít reálný život... ale samozřejmě nemusíte, je to na vás ;-)

Odpovídám:

Zvědavost je krásná vlastnost, ovšem dar slova mít takový, abych na něco poukázal, dal to do "pravého světla", aniž bych dannému původci názoru neuškodil - to je ještě lepší vlastnost "o)

Vy v tom vidíte blbost. Inu proč ne. Je to přece tak jednoduché, jen tak něco fláknout do éteru jen tak bez rozmýšlení jen proto, že vám to připadá dětiské, legrační, viďte? Pravdou je, že tohle dokáže každá.. ehm.. šikulka "o)

Napsat ovšem proč a jak je to blbost, to už se vám jaksi nechce, že?

Upřímně - blbost, to je pouze váš osobní pohled na danou věc. Nic víc. Každý jiný člověk to vidí dle svého. Sice je "krásné" jen tak pálit od boku, ovšem mnohem lepší je alespoň respektovat názory druhých. A pokud něco máte k dané "blbosti", pak mějte tolik slušnosti a napište svůj ctěný názor, ať i jiní posoudí, zda to, co píšete, je jen blbost, nebo něco rozumného, byť by to byl stejně jen úhel pohledu poplatný danému jedinci.

Mimo jiné - než druhým doporučíte, co by měli, či neměli, možná by nejdříve bylo rozumnější začít nejprve u sebe, nemyslíte? A navíc - opět jen úhel pohledu, co by ti druzí "měli, či neměli dělat.." Nelze druhým něco nutit, vnucovat a podobně. Můžete jen dát svůj názor. A když se snad vám i zadaří, tak to bude třeba dokonce slušný názor..
daiterr
pro Ramzes01
16. 04. 2010 11:02

Napsal jste:

Nevím jestli jste ve spojení s cizí rasou.


Odpovídám:

Ne, opravdu nejsem v žádném spojení s žádnou cizí rasou (nebo alespoň vědomě o tom fak nevím..)


Napsal jste:

Jestliže dle Vašeho článku jsme skutečně jen jakýsi pokus, tak mě zajímá jedna věc a to jak to, že jsme za posledních pár let došli k tak obrovskému vědeckému pokroku aniž by se globálně neprojevil vliv kolonozátorů, když přeci musí chtít abychom byli "primitivní" abychom jim mohli snadno sloužit.


Odpovídám:

Zkusím též spekulovat. Když budete potřebovat armádu, aby za vás odvedla špinavou práci, také ji necháte zaostalou? Nebo naopak tuto armádu necháte, aby se postupně zdokonalila v boji a dala tak svému okolí najevo, že se s ní už musí počítat? Pokud lidstvo na téhle planetě je něco jako nárazníková zóna, tak pak je jasné, že musí něco vydržet. A to není možné bez pořádné technologie. Mimoto – pokud kolonizátoři „jsou úplně někde jinde“ po technické stránce, tak jim stejně můžeme připadat jako ve středověku..


Napsal jste:

Zde hodlám spekulovat a prosím o Váš kometnář ,troufám si proto tvrdit, že ten skrytý úmysl ve skryté podpoře našeho vývoje je ten, že oni mají vyšší cíle v tom směru, že oni ví jak jsme nevypočitatelní a mají to zakalkulováno do svých výpočtů, protože galaktické váky se bez nevypočitalných pravděpodobností vyhrát nedají.


Odpovídám:

Zakalkulováno to mít mohou, otázkou je, kolik těch „kolonizátorů“ je. Někdo říká, že je to celé blbost, jiný řekne, že jsou 1-3 rasy a jsou i tací, co řeknou, že tady je vyloženě válka mnoha ras kolonizátorů o to, kdo si Zemi podmaní.

K jejich vyšším cílům – cokoliv, co vede k destrukci a zneužívání někoho k této destrukci, má za následek devalvaci jakéhokoliv druhu, který toto provádí. „Vyšší“ cíle měl takový Adolf.. Ten také „obětoval“ několik národů a jak dopadl. Kdepak, tady se nedá mluvit o vyšším cíli. Toto je prachsprostá manipulace s lidskou rasou.

Galaktické války – ano, ty se bez plánování vyhrát nedají, ovšem jakákoliv válka přináší pouze další destrukční mechanismy „vítězům“, kteří, ač si myslí, že vyhráli, tak vlastně započali svou vlastní postupnou devalvaci na všech vlastních frontách.


Napsal jste:

Nejsme tedy dle Vás jen pouhými pěšáci ve hře galaktických válek?


Odpovídám:

Podle některých teorií ano.. Jsme údajně něco jako nárazníková zóna, až přijde invaze..


***


Takže k výše napsanému – berte vše, prosím, s nadsázkou „o) To, že je spousta různých teorií, ještě neznamená, že musejí být pravdivé. To, že například pánové Icke, či Daniken něco řeknou, také nemusí být zrovna správně. A jistě sám víte, že takových lidí je kolem nás hodně. Jednoho „unášejí ufáči“, jiný zas komunikuje „channelingem“ s bytostí z pátého rozměru, další zase potkal zástupkyni cizí rasy u táboráku a tak dále a tak dále..

No tak, usmějte se trochu a bavte se. Pokud máte rád záhady, užívejte si to plnými doušky, protože teď je nejlepší doba právě na tohle užívání. Ještě máme jakž takž volně informace na netu, můžeme zatím vše vyhledávat, máme „určitou informační svobodu“, takže směle do toho. Konspirace jsou přece od toho, aby nám, „fanšmejkrovským bláznům do záhad“, poskytly ten správný vítr do plachet.

Ale nad tím vším, přes všechnu tu zábavu a srandičky, je dobré si vyčistit mysl a zůstat neovlivněný (nebo alespoň se o to snažit), zůstat sám sebou a v klidu se vnitřně ptát sám sebe, co mohlo být a co může být. Každá informace, která se k vám dostane, je hodna zkoumání a vaší vlastní „cenzury“, protože jen tak zůstanete sám sebou. To, že někdo něco napíše, ještě neznamená, že je „to písmo svaté..“

Vemte si za příklad třebas mne. Co vy víte? Můžu být posedlý, nebo ovlivněný někým, či něčím, nebo prostě jen magor, co vymýšlí další blbiny v konspiračkách. A nebo také třebas ten, co nad vším i sem tam přemýšlí a nenechá se ovlivňovat.. Berte vše tak, aby vás to neovlivnilo a mohl si udělat svůj vlastní úsudek o daném stavu věcí. Nástrojů je k tomu zatím dostatek, takže využívat je, dokud jsou.
A nebojte se ani sem tam prostudovat ony „slavné“ konspirace. Protože konspirace je skrytá pravda uvnitř informačního chaosu. A pravda o této konspiraci je, že vše, o čem konspirujeme a přemýšlíme - už v té chvíli "nějak" existuje.. A tím se dostáváme k tomu, jak si vlastně vše, o čem přemýšlíme, „přitahujeme..“


Napsal jste:

Já osobně bych si velmi přál, abychom mi lidé nebyli jen nějakými prostředníky v cizích neshodách a přál bych si, aby lidé se měli konečně rádi a více uznávali lásku.


Odpovídám:

Pokud máte přání, pak přispíváte k tomu, abe se uskutečnilo. Každé přání je vyslaná energie, která, až se dostane na určitou hranici své únosnosti, se nakonec transformuje do toho, co jste si přál. Ovšem zatím si toto nepřeje takové množství lidí, aby k té transformaci došlo. Každá vizualizace čehokoliv je nevědomé přání. Když se podíváte například na zprávy, pak vše, nad čím se zamyslíte, jen přidá další energii všem věcem ukázaným ve zprávách. Není náhoda, že média pod záminkou „prodejnosti a konkurenceschopnosti“ nám servírují samé negativní věci. Má to jen uvést náš energetický potenciál takovým směrem, abychom byli stále v sebe destrukční spirále..

Ke splnění vašeho přání ovšem brání nejen výše popsané, ale i fakt, že Země je místo, kde se mísí nejenom mnoho národů a národností, ale také mnoho vývojových stupňů.. Jednak zřejmě proto, aby se urychlil vývoj právě těch lidí, kteří jsou na tom nižším stupni a také proto, že zde vývoj probíhá velmi rychle. Toto vám vyplyne z různých filosofických debat a nauk. Je to takové krásné a příjemné poznání, však proč by ne, že? Hezky se to čte.. Jdeme vývojem kupředu.. Paráda.. Ale to je jen jeden z pohledů.

Jiný pohled už není tak hezký.. Lidi mají v základu dravčí pudy. Kdysi nám byly prospěšné. Dnes? Nemůžeme lovit, nemůžeme si opevnit obydlí a očekávat nájezdy nepřátel. Jenže tyto instinkty se nedají ze dne na den „uspat“, ty v nás dřímají.. Ti, co jsou v duchovním vývoji o něco dále, tak mají uvedené vlastnosti vesměs opravdu „uspané“ hlavně tím, že už sami poznali, co poznat měli. Ovšem jiní lidé prostě s těmito instinkty neustále bojují.. Potřebují mít nutně svého nepřítele. A může to být kdokoliv. Od domácích zvířat, přes partnera/ku, souseda, vládu, sousední stát..

Vidíte to jistě sám dnes a denně. Lidi si potřebují vybíjet agresivitu. Potřebují takzvaně „pořádně vyhořet“, aby se zbavili emocí. Ti rozumnější jdou sportovat, ti méně rozumní nadávají a ryjou do všeho a do všech, aby se nějak té své „energie“ zbavili. Netřeba snad dodávat, že každá myšlenka, ať negativní, či pozitivní, je „nesplněné přání“ a postupně se tak plní jednotlivé „vlnové předtransformační sekvence..“ Krajním řešením takového stavu jsou války. Tady dochází k „vyhoření“ celých národů a samozřejmě k vývojovému skoku kupředu, kdy si velká skupina lidí uvědomí, že už nadále není potřeba podporovat spirálu destrukce a své myšlení pozvolna začnou upínat lepším směrem.

Jenže tato (sice větší skupina), není celé lidstvo. A tak znovu se opakuje „destrukční kolo mlýnské“, aby zase vše vyvrcholilo průserem a tak nám to tady probíhá odnepaměti.. A průser je v tom, že člověk, ve své podstatě opravdu duchovní bytost, má svou vůli. Takže věří tomu, co právě je nejlepší pro jeho vývoj. A toto nelze naučit, nelze vnutit, nelze nijak moc vysvětlit. Každý člověk k tomu poznání dříve, či později musí dojít sám.. A to znamená hodněkrát spadnout na držku, vymáchat se ve sračkách. Co na tom, že ostatní tomu člověku řeknou - „hele, nedělej to a to, spálíš se, je to ověřené..“, jenže nepomůže to. Ten člověk si tím prostě zákonitě musí projít přes to, že třebas ví, že ti ostatní mají pravdu, ale protože to neokusil na vlastní kůži, tak mu to nedá a stejně se jde spálit..

A toto je hlavní problém lidstva na Zemi nyní a teď. Tady nejde už o to, že by člověk byl magor a jenom takové zvíře s technickým zázemím, jehož není hodno a neumí s tím pracovat. Opak je pravdou.. Jde o nastavení daného vývoje. Bohužel je smutné, že dokud nespadneme držku a pořádně se nespálíme, tak do té doby se nám ty „lepší zítřky“ budou vzdalovat.. Příklad máte zde v České republice. Nadáváme, jsme nasraní na vše kolem nás a nechceme vidět nic jiného. Tato kulminace negativity zákonitě musí vést k destrukci státu. To, že si pak řekneme, jak jsme se vlastně ještě měli fajn, tak to sice bude hezké poznání a vývojově nás to posune, ovšem za jakou cenu? Jo to kdyby všichni v této zemi vstávali s krásnými myšlenkami, ve zprávách bylo většina věcí pozitivně laděných a lidi více měli pozitivních myšlenek celkově, tak to by bylo jiné kafe. To by se tady měnili dějiny ze dne na den.. Jenže toto nedokážeme. Ne proto, že bychom „byli zlí“, ale proto, že jsme ve vývojové fázi, kdy stále ještě nedokážeme pochopit a srovnat náš energetický potenciál.. A tak jsme jako ti sloni v porcelánu.. Jen střepy lítají na všechny strany..

A protože tohle vše někdo zatraceně dobře ví, tak to využívá ve svůj prospěch. A tak se vesele manipuluje s médii, dávají se ven různé srandičky, které lidi matou, objevují se falešní „proroci“, jejichž „pravda je ta nejpravdovatější a jediná na světě“, takže tímto se náš vývoj udržuje v „destruktivní hladině..“ Špatná zpráva je, že bohužel zatím lidstvo inklinuje k pořádném držkopádu.. Dobrá zpráva je, že ať už pád na hubu bude, nebo ne, tak vývoj zastavit nelze a jednoho dne opravdu lidi procitnou s uvědoměním, že veškeré negace a destrukce nemají smysl a začnou přemýšlet jinak, navzdory různým manipulátorům.

A právě toho se ti manipulátoři bojí. Proto se tak „šturmuje na všech frontách“, protože už se objevuje čím dál více lidí s jiným myšlením. A takové lidi nezničíte. Můžete je stokrát zabít, stejně se vždy vrátí a lepší a silnější, než před tím. Vývoj nelze zastavit. Vývoj lze pouze brzdit a během toho brzdění bytosti zneužívat. Ovšem toto nelze provádět věčně..

K manipulátorům – můžou to být různé „stínové“ frakce, nebo taky „kolonizátoři“ z vesmíru, nebo také prostě jen lidé na nižším stupni vývoje, kteří svým „negativním posláním“ pouze stejně urychlují vývoj všech kupředu a nebo také manipulátorem může být každý sám sobě.. A protože odmítáme poznání, že „jsme sami sobě manipulátory“, tak si vymyslíme bezpočet „konspiraček“ , abychom to vůbec mohli tak nějak hravěji pojmout. Kdoví.. Takže je nutné nebrat vše předložené jako „pravdu“, ale vše zkoumat a přemýšlet o tom dle svého úhlu pohledu „o)
lup
reakcia
16. 04. 2010 8:41

Minulý týždeň bol na Slovensku Däniken. Čítal som rozhovor s ním v časopise Slovenka. Däniken predpovedá na rok 2012 príchod „bohov“. Tvrdí, že to vyčítal z mayského kalendára. Uvidíme.
orime
reakce:
16. 04. 2010 8:36

docela jsem byla zvědavá, kdo na tu blbost první zareaguje a jak :-) Takže pánové - zkuste míň pařit hry a víc žít reálný život... ale samozřejmě nemusíte, je to na vás ;-)
Ramzes01
Co tedy jsme?
15. 04. 2010 21:57

Vážený pane, Váš článek mne velmi zaujal. Musím říci, že Váš článek jaksi zavání pravdou. Nevím jestli jste ve spojení s cizí rasou, ale prosím o jednu odpověď. Jestliže dle Vašeho článku jsme skutečně jen jakýsi pokus, tak mě zajímá jedna věc a to jak to, že jsme za posledních pár let došli k tak obrovskému vědeckému pokroku aniž by se globálně neprojevil vliv kolonozátorů, když přeci musí chtít abychom byli "primitivní" abychom jim mohli snadno sloužit. Zde hodlám spekulovat a prosím o Váš kometnář ,troufám si proto tvrdit, že ten skrytý úmysl ve skryté podpoře našeho vývoje je ten, že oni mají vyšší cíle v tom směru, že oni ví jak jsme nevypočitatelní a mají to zakalkulováno do svých výpočtů, protože galaktické váky se bez nevypočitalných pravděpodobností vyhrát nedají. Nejsme tedy dle Vás jen pouhými pěšáci ve hře galaktických válek? Já osobně bych si velmi přál, abychom mi lidé nebyli jen nějakými prostředníky v cizích neschodách a přál bych si, aby lidé se měli konečně rádi a více uznávali lásku.