Články

Záhady a tajemno

Levitácia - II. - (komentáře)

Mikau
eduard leedskalnin
2. 07. 2014 1:46

zdravím, před časem jsem se dozvěděl o tomto chlapíkovi. Nebudu říkat všechno. Je potřeba si to najít na netu. Hodil bych linky ale jsem v práci. To je fuk.
Postavil coral castle v americe. Nedělejte závěry když to čtete. Nedá mi spát to, že celý komplex postavil sám. A říkal o sobě, že zná tajemství stavitelů pyramid!! !!
Neřekl jak jak to udělal. Pracoval v noci.... A tajemství si vzal na onen svět .... Pokud chcete opravdu na něco přijít. Tady máte vodítko.
Jsem ve slepé uličce.
Nechal nad posteli jen číslo a u toho tajemství vesmíru
Vím že to celé stavěl na energetickych zónách země zvané leylines. A všechny stavby jako jsou pyramidy, titical,ankor vath, atd stojí přesně na tom samém.
V čr taky máme pár čar, a co na nich stojí. Menhiry a kostely......
Za zmínku stojí, že napsal pár knih. U nás nejsou. Pojednávají o magnetisnu a jeho využití v domácnosti.....
Budu se těšit na přizpěvek jako reakci. Michal

Namaste
Grush
Kdyby dávní Egypťané
2. 02. 2014 8:36

uměli přesunovat kameny pomocí křiku, asi by nepotřebovali sáňky :-D
lup
Kybernaut
31. 01. 2014 22:18

V podstate zvuk spôsobuje vibrácie vzduchu. A je možné, že v teoretickej rovine máš pravdu aj s kvantovou fyzikou. Uvidíme, čo vymyslia vedci a technici v budúcnosti.
S pozdravom LuP
Kybernaut
Dobrý postreh.
31. 01. 2014 20:12

Áno, presne tak, tá akustická levitácia sa postupom času určite vylepší a zdokonalí a aj veľké a ťažké predmety sa s ňou budú vedieť presúvať. Kedysi dávno tu bol niekto od nás podstatne aj technicky vyspelejší, kto disponoval dokonalejšou technikou akú máme my dnes ale pomaly ju už dobiehame. Možno sa bude musieť zmeniť celková taktika technológie na niečo také ako "kvantová frekvenčná akustika". Tak sa mi zdá, že vedci postupom času prídu na to, že nie akustika a ultrazvuky zdvíhajú tie malé predmety ale frekvenčné vibrácie samotné majú antigravitačný účinok. Budú sa musieť naučiť narábať s taychónovou energiou, s ktorou sa bude dať manipulovať s elektromagnetickými a gravitačnými poliami, vytvoria sa takzvané elektromagnetické frekvenčné diaľnice alebo cesty a na nich sa budú dať presúvať aj veľké a ťažké predmety. Odporúčam pozrieť si tento vynikajúci desaťdielny dokumentárny seriál: http://www.youtube.com/watch?v=rRzYZHnqd20&list=PLDE2B0EB68C42841E. V šiestej časti tohto seriálu sa tvrdí, že ako to asi fungovalo v starovekom egypte. Neboli to akustické technológie ale skôr vibračné. Možno ako vedľajší účinok to vytváralo aj nejaké ultra alebo iné zvuky a to mohlo vytvárať ilúziu, že tie zvuky za to môžu. Podľa môjho názoru to ale nebude vo zvukoch ale vo frekvenčných vibráciách. Vedcom (ak toto čítajú) navrhujem a radím, aby sa do tej akustickej levitácie pridala aj kvantová mechanika aby sa s tým spravili nejaké významnejšie pokroky. Mám totiž taký dojem, že nie zvuky sú podstatné ale skôr vibrácie a môžu s tým mať niečo spoločné aj takzvané superstruny z oblasti teoretickej fyziky.