Články

Bytosti světla

Dotaz na komunikaci s anděly - (komentáře)

RadimFurka
doporučuji
15. 01. 2021 14:26

pro komunikaci s anděly doporučuji vesteni24.cz - potom co jsem se vrátil z nemocnice po COVID 19 jsem naprosto podlehl potřebě dozvědět se o světu víc!!!
svetluska9
Pro Martina
11. 11. 2014 14:48

ahoj, doporučuji juknout na http://albafos.blog.cz Pro komunikaci s anděli světla je třeba dodržet určitá doporučení a ta zde při pečlivém prostudování najdeš. Můžeš komunikovat s jakýmkoliv andělem světla pokud si patřičně otevřeš své duchovní srdce a budeš žít odpovídajícím životem. Bacha na komunikaci s anděli sil temna - jsou velice rafinovaní! Jsem ze světla, pamatuji si - co bylo před inkarnací na tuto planetu, na blogu http://albafos.blog.cz najdeš při pečlivém prostudování vše potřebné ,)
troakaca
Tvůj anděl.
8. 11. 2014 21:33

Ahoj.Mám doma pár knížek o andělích.Hned jsem se podívala do jedné z knih a našla jsem Anděla-patrona..RUBIEL.
Martin Svoboda
...
2. 11. 2014 17:45

Jelitko: Já tomu věřím... Neviděl, neslyšel. Jen ty největší zlomy v mém dosavadním životě přišly někdy až hodně velkou "náhodou".

Jinak děkuji za odkaz a názory...
Jelitko
Martine
2. 11. 2014 15:12

jestli tak moc potrebujes znat jmeno sveho andela...tak si ho pojmenuj sam...ja mu rikam jen OCHRANCE a to staci.
A uz se ti nekdy postestilo ho pocitit vedle sebe?Slysel jsi ho nebo videl?Myslim ze je jednoduzsi ho slyset nez videt.
Neusiluj zase tak moc o to....ver ze to prijde uplne samo a v moment kdy to budes nejmin ocekavat.
Adanom
:)
31. 10. 2014 18:17

Da se dopracovat az " tam " kam se dopracujes. To je kus od kusu jinak.

To co Ty nazyvas andely to ja nazyvam silami-energie chces li. Nic konkretniho a oddeleneho od mne. Jsem to v podstate ja sama na jine frekvenci.

Cim cistsi nezakalene nitro, cim vetsi pile bez pile dosahnout toho a onoho vysledku ,cim pronikavejsi schopnost zvnitrneni tim lepsi naladeni a k tomu jiste predpoklady s tim umet spontanne pracovat, tim lepe se dari. V kostce.

Vic Ti toho za sebe nepovim. Nemam na to prilis casu.
Tak drzim pesti at se dari.
Dana P.
Martine
31. 10. 2014 14:17

mám to podobně jako ty.
Inspirace od Doreen Virtue: http://mojiandele.webnode.cz/jak-privolat-andely/jak-slyset-andelska-sdeleni/
Martin Svoboda
Adonom
31. 10. 2014 14:16

Dobrá otázka... zajímalo by mne, kam až se dá dopracovat, nebo co všechno mohu ovlivnit. Zatím neznám ani jeho jméno / jejich jména, tak jestli existují nějaké prostředky na "zesílení" komunikace s nimi.
Adanom
:) Martin
31. 10. 2014 12:59

Nevim jestli splnim Tva ocekavani a Tve vlastni predstavy o smysluplnosti ale rekni me ..... Kam dal by jsi se v tomhle smeru chtel posunout? Jake konkretni predstavy mas na mysli?
Mayu
Tipy, návody, metody
31. 10. 2014 11:36

Všechny tipy, návody a metody jsou pro rozum, ale s anděly hovoří tvoje srdce. Nemysli, jen vnímej.
Sylvia
Hmm
31. 10. 2014 10:34

tak to meni celu pointu pribehu.

Ale k veci. Ja neviem, co vlastne od tychto bytsti ocakavas, a ci si myslis, ze Ti nejak pomozu v zivote a ze staci nejak meditovat. Ja totiz nemam uplne jasno, kto a co to je. Ked ludia vyvolavaju duchov, tak je vseobecne zname, ze su to vacsinou ine entity, ktore potom ludi obtazuju, su to proste bytosti z astralu a take vyvolavanie moze velice zle dopadnut. Navyse samotny ritual vyvolavania duchov je docela energeticky narocna zalezitost, takze predpokladam, ze sami ludia, ktori toto vyvolavaju vlastne tie entity z tejto energie vytvaraju a zazivaju potom rozne metafyzicke aktivity.

Takze mozno podobne by toto fungovalo aj s Tvojimi anjelmi. Pokial meditujes a na nieco intinzivne myslis, tvoris v astrale urcite energie, ktore sa mozu formovat do inteligentnych foriem/entit a to je to, co s Tebou komunikuje, forma, ktoru si stvoril sam.

Prave nedavno v jednej knihe bolo aj, ze v tychto vysokofrekvencnych dimenziach su stvorene niektore archetypalne entity vytvorene kolektivnou myslou/vedomim. Su to rozne bozstva, domorode zle a dobre bohyne, JK, Mohamed, Krisna, Grecky bohovia a aj nejake anjelske bytosti. Pri tomto ma napada, co maju vlastne za inteligenciu a schopnosti, kedze su stvorene kolektivnym vedomim a kazdy clovek im moze pripisovat vlastnosti ine. Jedina vec, ktora je vseobecna je, ze su to akoby bozske bytosti, ale to je prave len nejaky vyssi stupen povedzme svetelnosti, ale niesu to stvoritelia univerza.

Takze na to, aby si mohol komunikovat s tymito bytostami by si mal vediet, co vlastne od toho cakas a co cakas, ze Ti povie niekto iny na to. Pretoze kazdy ocakava zazraky od niekoho ineho a inym sposobom. Stastne cislo desat moze byt len vysledok meditacie, ze si si zacal vsimat viac veci okolo seba a mozno zacal pripustat, ze nic neni nahoda a vsetko sa deje z nejakej priciny alebo ako niecoho nasledok. Karma.
Martin Svoboda
jen opravuji...
31. 10. 2014 9:58

nebyla to reklama na Kozla, ale na Pillsner :)