Články

- Bytosti světla -

Dotaz na komunikaci s anděly
Dobrý den,

    tento článek, vážení čtenáři, je spíš prosbou, lépe řečeno dotaz. Ale pěkně popořadě. Předem se omlouvám za větší množství řádků, ale nerad bych nějakou informaci vynechal. Doufám, že je tu někdo, kdo mi poradí.

    O paranormální jevy se hlouběji zajímám něco málo přes rok. Poslední dobou se více zaměřuji na anděly - jejich existenci a komunikaci s nimi. K této problematice mne přivedla souhra několika menších zkušeností, článků, a hlavně informace z vícero zdrojů, že komunikace s anděly je mnohonásobně bezpečnější než navázání spojení s duchy a já bych chtěl rozvíjet a pracovat s určitými schopnostmi, které mi vyšší síly nadělily. Jelikož nejsem tak zkušený, rozhodl jsem se zvolit (prozatím ?!) tuto bezpečnější cestu.

    Ve svém "zkoumání" jsem v podstatě na samém začátku. Přečetl jsem několik článků a názorů na internetu. Dověděl jsem se, že prý ke komunikaci s nimi stačí velmi málo. Z více zdrojů jsem vyrozuměl, že kromě soustředění, uvolnění těla i mysli, otevření svého nitra a samozřejmě trpělivosti, nejsou potřeba speciální pomůcky či schopnosti. Musím říct, že jen tak ležet a vnímat jen své vlastní pravidelné dýchání je velmi uklidňující a dobíjí to energii více než jsem očekával.

    Pravidelně před spaním provádím tento "uklidňující rituál" a v duchu zkouším komunikovat kladením nejjednodušších otázek, či proseb. Musím dodat, že trpělivost je zde opravdu třeba. Věnuji se tomu asi tak 14 dní a i když ze začátku jsem přestával věřit, teď pozoruji jisté pokroky. Přiznám se, že jsem očekával rychlejší reakce, ale vyslyšení vaší žádosti "tam nahoru" se může projevit až za několik dnů.

    Většinou jsem anděla prosil o to, aby mi následující den udělal trošku příjemnější. Jednou jsem ho prosil o to, abych skončil v práci o něco dřív (pracuji v takovém zaměstnání, kdy nemám přesně určen konec směny). A skutečně ráno vstávám (skoro vždy) s lepší náladou a i ten předčasný odchod z práce se vyplnil a to naprosto neočekávaně.

    Výše jsem psal, že zaznamenávám určité pokroky a také to, že jsem teprve na začátku andělského poznání. Při večerní relaxaci jsem se ptal anděla na jeho jméno. Na několikátý pokus (asi až třetí nebo čtvrtý den) se mi najednou v hlavě začala skládat písmena jeho jména. Jméno nevím, ale přísahal bych, že obsahuje "R" a "U", protože právě tato dvě písmena mi vytanula na mysli po té, co jsem položil otázku na jeho jméno.

    V sobotu nebo v neděli během posledního říjnového víkendu jsem se několikrát ptal na to, jaké mám andělské číslo a jestli mi může dát nějaké znamení. V pondělí jsem se vzbudil uprostřed noci, krátce po třetí hodině. Bohužel jsem se podíval na ručičkové hodiny na zdi, ne na digitální, takže nevím kolik minut po třetí hodině to bylo. Já přerušovaným spánkem opravdu netrpím a nebudím se uprostřed noci prakticky nikdy. O to větší bylo mé překvapení, když jsem se i následující noc (z pondělí na úterý) probudil přibližně ve stejném čase. Již jsem se podíval na digitální hodiny a ty ukazovaly 3:10.

    Na tom není nic až tak moc zvláštního. Odpoledne jdu po ulici, po schodech nahoru do takového průchodu. Nevím proč, nebo co mě k tomu vedlo, udělal jsem krok zpátky a něco mě nutilo podívat se na zem. Ležela tam desetikoruna. 10 Kč. Hned jsem si vzpomněl na mou prosbu ohledně mého andělského čísla. Také jsem si vzpomněl, že jsem na internetu četl, že andělské znamení by se mělo v některých případech za den jednou projevit a ještě dvakrát opakovat, prý kvůli uzavření svaté trojice, nebo něčemu podobnému. Říkal jsem si, že s desítkou se dnes setkávám již podruhé a čekal jsem na můj třetí náhodný a jednoznačný kontakt s tímto číslem. A dočkal jsem se o pár hodin později, kdy koukám na televizi. Jak jinak, právě běží reklama :). Jen tupě zírám na jeden bod na obrazovce a myšlenky mám úplně jinde. Najednou se v reklamě (tuším na pivo Kozel) objeví říjnové datum (asi založení pivovaru) a číslovka deset se objeví přesně v tom bodě, kam už 2 minuty zírám a neuhýbám zrakem. Tak jsem se s číslem 10 setkal za jeden den potřetí a tak usuzuji, že se asi jedná o mé andělské číslo...

    Mám prosbu a dotaz na někoho, kdo se této problematice věnuje déle. Znáte nějaké tipy, nebo návody, metody, které by mne posunuly alespoň o kousek dál? A já mohl s ním, nebo s nimi lépe / více komunikovat? Děkuji za smysluplné komentáře...

Martin Svoboda

Vydáno:   30. 10. 2014

Přečetlo:  3857 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Martin Svoboda



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ doporučuji
15. 01. 2021 14:26
RadimFurka
¤ Pro Martina
11. 11. 2014 14:48
svetluska9
¤ Tvůj anděl.
8. 11. 2014 21:33
troakaca
¤ ...
2. 11. 2014 17:45
Martin Svoboda
¤ Martine
2. 11. 2014 15:12
Jelitko
¤ :)
31. 10. 2014 18:17
Adanom
¤ Martine
31. 10. 2014 14:17
Dana P.
¤ Adonom
31. 10. 2014 14:16
Martin Svoboda
¤ :) Martin
31. 10. 2014 12:59
Adanom
¤ Tipy, návody, metody
31. 10. 2014 11:36
Mayu
¤ Hmm
31. 10. 2014 10:34
Sylvia
¤ jen opravuji...
31. 10. 2014 9:58
Martin Svoboda