Články

- Zamyšlení -

Tak co, troufnete si?
Existuje ještě vyšší moc, mnohem vyšší řád, než v který věříte... Pomozte mi zbourat léty nashromážděné a zakořeněné bariéry myšlení, které nám omezují poznat skutečnou pravdu...

Tak například: pracuji s energiemi, které jsou kolem nás a v nás. Pomáhám lidem, mám svou teorii a myslím si, že vím, proč se děje lidem něco špatného. Karmické vlivy a děje minulých životů vrhají břímě na bedra lidí a ti s tím de facto nemohou nic dělat. Mohou změnit běh událostí úplně, okrajově, nebo vůbec?

Když někdo onemocní, pak tento člověk udělal chybu ve svém životě, myšlení, postojích ( třeba v poslední době ) - toto je varování. Zemře mu někdo blízký, nevinné dítě zahyne tragicky ? je to karma toho muže a taky toho dítěte. A co blízcí, kteří to tak těžce nesou? Taky si tím musí projít? Kdo chce, aby se toto dělo? Nešlo by to odčinit jinak, méně drastickým způsobem, například že dítě zemře ve spánku, nikoli bude rozpůleno při autonehodě nebo rukou vraha?

Není v tom něco jiného, kromě propletených karmických osudů? Vidím osudy lidí, kteří zažívají opravdové peklo na zemi, dějí se jim věci, kdy se mohou rozkrájet, aby nějakou věc změnili, ale nepodaří se jim to, i když jsou pozitivního myšlení a věci změnit chtějí. Hledají pomoc, zdánlivě zažívají pozitivní události, ale vzápětí udeří osudová ruka s takovou silou, že když toto přebolí a oni to zvládnou, zůstává jim dýka vražená do srdce už navěky.

Předem zarmoutím satanisty, že jejich idol v tom nejede. Ufologové a jejich mimozemské teorie jsou taky mimo. Obojí se dá vyloučit. V prvním případě bych musel ve skutečnosti uvěřit, že satan existuje a ovlivňuje naše osudy, ale bohužel hraje až druhé housle ( jen se podívejte kolem sebe ) a tomu se klanět nebudu, to není má svobodná mysl. Mimozemské rasy se zlými úmysly by taky nemohly mít nad námi takovou moc, když někde opodál, jak tvrdí mnoho lidí, sledují události ty dobré bytosti z kosmu a zasáhnout by mohly, když už porušily zákon nevměšování ti špatní...

Osobně vidím zlo v těch lidech, kteří navštěvují kostely každou neděli a po celý týden žijí jako hovada. Nemám rád jedince, kteří ovládají lidi za účelem zisku a moci, to samé platí o sektách a spolcích ? převážně je to pyramidový efekt. Vtíravé reklamy, které za účelem zisku nabízí mnohdy brak nám násilím vštepují myšlenky, že právě toto chceme. Ty taky dvakrát nemiluji. Rozhlasové stanice nám vrážejí klíny do hlavy mnohdy nenápadně, ale zcela neomylně. A denní tisk? To není naše svobodné myšlení.

Zkuste to jako s počítačem, zformátujte ( vyčistěte si od všeho ) svou mysl a hlavně zbourejte bariéry, které máte postaveny kolem sebe, často ve formě zdi ( červené cihly ) a pohlédněte do dáli. Zkoušejte všechno, ale nenechte se ovlivnit někým jiným. Jen vaše oči prostřednictvím duše mohou vidět realitu.

Chtějte vidět pravdu, nezkreslenou, ať je jakákoli. Uvidíte míchající se energie, které mají na nás obrovský vliv. Velmi těžkopádně se převalují a velmi snadno převálcují váš hrad, vystavěný třeba ze železobetonu. Jen síla duše a vize pravdy vás posouvá vpřed na cestě za poznáním.

Je jedno, jestli jste černý nebo bílý, věřící či ateista, vězeň nebo kněz. Jste člověk, který chce vidět pravdu. Proto každému doporučuji vyzkoušet techniky rozvoje ducha, o kterých si myslíte, že to jsou ty správné. Rozhodněte se sami, jen tak zříte pravdu. Tak co, troufnete si na to?

Vydáno:   29. 04. 2008

Přečetlo:  2444 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Atlantis



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ osud?
17. 06. 2008 17:07
tyna
¤ Zlo
29. 04. 2008 18:29
PrayForMoreLove
¤ Matematika...
29. 04. 2008 16:19
Kyoutosan
¤ Techniky?
29. 04. 2008 14:52
orime