Články

- Zajímavosti -

Výklad z Karet Kouzelné mapy pro dvě čtenářky...
Merypea
Po mateřské dovolené se už nemůže vrátit do své staré práce z důvodu dojíždění a současná situace je zoufalá v tom, že práce je málo a finanční situace skomírá. Když jsem se, milá Merypeo, dívala na karty, vyšly tyto:


    První karta Rozchod je o tom, že návrat do minulé práce tam už možný není a prozrazuje navíc, že ti to je velmi líto. Byla to práce, kterou jsi měla ráda a v tom všem je i velký kus osobní bolesti z rozloučení se s touto původní prací.
    Naslouchání je další kartou, je spojnicí mezi minulostí a budoucností. Je to trochu zrádná karta, protože neukazuje nic konkrétního. Jen nutnost konečně nahlas říci, co si myslíme, vykřičet do světa jací jsme, aby se okolí náhle probudilo a… a třeba se stane to, po čem naše srdce touží. Na druhou stranu je to také o ztišení se a naslouchání sobě samým. Máš v sobě velký zmatek a pravděpodobně v tuhle chvíli moc nevíš, kam jít dál v pracovní oblasti. Nemáš směr, nemáš nějaký sen, záměr, který by jsi ráda uskutečnila, kdyby (oněm pověstných milion kdyby).
    Ale podívej se na poslední dvě karty. Závazek a Do neznáma. To, co se na poli práce a financí čeká je velká neznámá. Krok, nad kterým budeš hodně uvažovat a který ti nebude dvakrát příjemný, protože se ho budeš bát. Budeš se cítit nejistě, patrně práce, která tě čeká, bude úplně nová, půjdeš do ní s minimem zkušeností. A hlavně - ona bude krásná. Ta karta o Závazku je o tom, že si tuto práci zamiluješ. Vztah k ní budeš mít nakonec pevný a bude mít smysl.
    Vůbec to nejsou špatné karty, celá situace je o tom, aby sis kolem sebe udělala pořádek, pořádně se projevila taková, jaká jsi, našla v sobě své zájmy, směry a talenty a potom se ti otevře nabídka právě taková, jakou potřebuješ.
Lila
Změna bydliště je vždycky obtížná a najít novou práci? Lilu musím varovat před lehkovážnou změnou práce, jak je vidět na těchto kartách.


    Už už jakoby k tomu měla nakročeno… První karta Získávání rovnováhy. Cesta za touto novou prací by mohla být i krásná, karta Let, ovšem vedla by do Vyprahlé pouště, takže dříve či později by to tak nějak špatně dopadlo, buď by jsi byla v tomto zaměstnání psychicky nešťastná nebo by výdělek byl jen plannou iluzí, něčím naslibovaným. Je tam nahoře také karta Duch místa a celkové rozložení karet na mne dělá jednoznačný dojem.
    Pokud se nenecháš strhnout lákavými pozlátky a opravdu dokonale poznáš ty pracovní nabídky, které se ti budou v následující době opravdu hrnout, pak máš šanci najít stabilní a lépe placené zaměstnání. Musí však být v souladu s tím, co cítíš. Musíš u něj cítit vnitřní klid a uspokojení. Zbrklý let za prostým výdělkem by u tebe nedopadl dobře a když se ptám proč, karty jednoznačně odpovídají, že nejsi ten typ, který by dokázal dělat práci, která ho nebaví jen kvůli penězům. Brzy by se to podepsalo na tvém zdraví a podlomené psychice.

Moc držím palce, protože obě tyto čtenářky mají svou cestu o vnitřním hledání…

Vydáno:   18. 12. 2013

Přečetlo:  1601 čtenářů
Zdroj:

Autor (vložil): Renata Petříčková



Komentáře k článku...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Velikáááánský dík
18. 12. 2013 15:45
merypea