Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Nevím, co se to děje - (komentáře)

Oxide
Náhody? Ale existují!
18. 06. 2011 13:06

Tak kde začít, to s těmi jmény je u každé druhé rodiny, je to běžný jev, který se najde v každé rodině, že onen kamarád má stejné jméno jako ten či onen a že si vzala toho, jehož jméno měl její praděda atd.

Peníze... drobné se dají najít na "každém" kroku, obrazně řečeno, ale máš tak trochu pravdu v tom, že když si něco moc přeješ "vesmír" ti to dá, umožní, to lze taky sledovat v okolí.

To, že jsi už něco viděla nebo prožila, to je Deja Vu. A celkově mi u tebe spíše pasuje fráze "Člověk vidí to, co vidět chce" tedy sugesce.

Nechci ti však brát víru a naději, něco se kolem tebe nejspíš děje... to s tím mobile bylo zajímavé.
Maria Belaniova
pierka
1. 06. 2011 14:47

V tych pierkach nieco bude. Vela krat som pocula alebo citala ze nasi zosnuli pribuzni nam davaju znamenie ze nas navstevuju tym ze zanechavaju po sebe pierka alebo kvety. Ties som tusim pocula nieco podobne o anieloch. Ale s tym kuratom,no mozno ho mali a predavacka na to jednoducho zabudla ;o)
Pagi
pro Axy
26. 05. 2011 10:00

Věř, že věci můžeš ovlivnit. A věř, že náhoda existuje, tak jako štěstí. Nevěřím na osud.

Př. Buď se budu učit nebo nebudu a hned máme jiný výsledek. Záleží jenom na tobě jestli půjdeš kalit neb ose doma učit. Takže NÁHODA-ŠTĚSTÍ říkej tomu jak chceš...
Houba
...
25. 05. 2011 23:14

Já nejsem v tomhle úplný skeptik. Věřím, že některé věci jste si mohla do života "přitáhnout" svým myšlením. Ale ty podivné znamení (mobil, kuře, pírka, TV) - tomu nevěřím (tzn. nevěřím, že je to něco víc, než jen náhoda). Přeju Vám, aby to dopadlo dobře i bez pomoci pírek.
Marpefi
Zahráváte si
25. 05. 2011 21:31

Dobrý den,

zahráváte si s duchovními silami, kterým nerozumíte. Pomoc hledejte jedině u Boha...nikdo jiný Vám nepomůže.

www.zivot-nazory.blog.cz

S pozdravem

Marpefi
prokopios
pověry
25. 05. 2011 20:42

Nejpověrčivějšími lidmi byli námořníci, existovaly tisíce činností a úkazů, které znamenaly buď pozitivní nebo negativní jev či událost. Dokonce se námořníci ani neučili plavat, protože se domnívali, že moři je zbytečné vzdorovat. Mnohokrát se pak stalo, že nadraný námořník spadl v přístavu z mola a utopil se. No a i dneska je možná lepší než dedukovat, co znamená ptačí pírko před domem se spolehnout i na vlastní schopnosti a něco dělat. Jak říkal hejtman Žižka " Pomožme si sami-a Bůh nám pomůže"
Axy
To pavla
25. 05. 2011 16:17

Dovolim si rici, ze nic z toho, co se nam v zivote deje, neni nahoda. Nic se nedeje tzv. nahodne, protoze nahody neexistuji.
Vse se deje tak, jak ma byt, stane se vzdy to, co se stat ma. Kdyby se "to neco" stat nemelo, tak se to nestane, tak jakapak nahoda.
Pagi
odpověď
25. 05. 2011 10:31

Nevidím v tom nic nenormálního nebo zvláštního. Pro mě běžná věc. "Říká se, že svět je malej"

Peníze občas najdu
Film pravidelně jde ve stejný čas na různych kanálech
pírko ?? no asi našel už každý
chvilku štěstí někdy smůla
náhoda
pocit Deja_Vu
přikláním se spíše k autosugesci

Nechci se Vás nějak dotknout, ale tohle zažíváme všichni. Je to běžná věc v životě....

Hezký den Roman
Simi
..
24. 05. 2011 11:55

u tebe to bude asi vsugerce... radsi vsugerace nez aby se ti lepila smula na paty..
z tvyho clanku mam divny pocit.. opatruj se...