Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Nevím, co se to děje
    Již jsem dávno zjistila, že náhody neexistují. Prvním důkazem bylo setkání s mou kolegyní a nyní již kamarádkou Míšou. Nastoupila do stejného zaměstnání asi měsíc po mě. Začaly jsme se poznávat a zjistily jsme zvláštní věci. Obě jsme toto místo získaly náhodou a jako náhradnice za někoho, kdo nenastoupil. Ona se jmenuje Michaela a já jsem se tak měla také jmenovat, ale dědovi se to jméno nelíbilo, tak mi rodiče dali jiné. Její přítel se kterým má dceru Karinu se jmenuje stejně jako můj manžel Martin a má sestru Lenku samozřejmě jako můj manžel. Kdyby se jí místo dcery narodil syn, jmenoval by se Filip. My jsme měly fenku Karinu a když zemřela, pořídili jsme si Filipa.
    Obě jsme se zajímaly tak trochu o esoteriku. Nakonec jsme se propracovaly k vesmírným energiím, moci podvědomí a andělům. Pročítáme spousty knich o těchto tématech a pak o tom diskutujeme.

    První věc, kdy jsem pochopila, že zákony vesmíru fungují, bylo s obyčejnou korunou. Řekla jsem si, že to musím zkusit s něčím menším. Představovala jsem si, že jsem našla 1 korunu. A když jsem byla druhý den v obchodě, už jsem byla na odchodu, něco mne vrátilo zpět a přimnělo se podívat pod pult a co myslíte, byla tam. Zažila jsem strašně zvláštní pocit. Další věc, co jsem si představovala, bylo kotě. Asi za měsíc jsem přišla z práce a můj 17 letý syn měl v pokoji kotě. Prý je kamaráda a že mu ho jen hlídá, protože doma mu ho nedovolí a jak přijede z internátu, tak si ho zase vezme a někomu ho dá. Samozřejmě jsem si ho nechala, vždyť to bylo kotě, co mi poslal vesmír.

    Ale to není to hlavní, o čem chci psát. V poslední době se mi dějí zvláštní věci. První z nich bylo kuře v obchodě. Byla jsem v supermarketu a viděla, že mají chlazené kuře za 39,90, ale nevzala jsem ho. Doma se dívám na leták a to kuře je tam. Domluvila jsem se s manželem, že si uděláme v sobotu na oběd kuře. Když jsem druhý den přišla do obchodu, žádné kuře za 39,90 nebylo a ani ho v akci za tuto cenu neměli (ptala jsem se prodavačky). K mému zděšení jsem ho už ani neviděla na tom letáku doma. Asi za týden čekám na autobus a zvoní mi v kabelce mobil. V tom jsem si uvědomila, že jsem ho ráno vlastně nezapla. Na noc ho dávám do režimu offine, kdy se mi nelze dovolat. Vytáhla jsem tedy mobil a místo čísla bylo psané NEZNÁMÉ a na druhém konci bylo ticho. Vtom jsem si všimla, že mobil je stále v režimu offine. Takže mi zvonil vyplý mobil. A když jsem spatřila čas na displeji 10.24 ono bylo tedy už 11.24, ale já pořád nezměnila čas. Toto číslo 10.24 mi bylo již několikrát ukázáno při mém dotazu na vesmír, kdy vyřeším svůj finanční problém. Mám velké finanční problémy z dob podnikání a nevím, jak je vyřešit.

    Před pár dny jsem našla pírko, před vchodem do našeho domu a za pár dní i před vchodem do domu rodičů. Je to snad znamení, že jsou ty domy v bezpečí? Ono totiž hrozí, že o ně příjdem.

    Jsou tu i další pro mne nevysvětlitelné věci, které se mi dějí a já nevím pořád, co mi to má říct. Vidím třeba v televizi kousek filmu a za hodinu vidím na stejném kanálu úplně stejnou scénu. Přece nedávají stejný film za hodinu. Nebo nová řada seriálu, která ještě nebyla v televizi, ale já vím o čem to je, a že jsem to určitě viděla. A to jsem se zde nezmínila ještě o mých snech. Ale o tom až příště.

Vydáno:   24. 5. 2011

Přečetlo:  2660 čtenářů
Autor (vložil): pavla

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Náhody? Ale existují!
18. 06. 2011 13:06
Oxide
¤ pierka
1. 06. 2011 14:47
Maria Belaniova
¤ pro Axy
26. 05. 2011 10:00
Pagi
¤ ...
25. 05. 2011 23:14
Houba
¤ Zahráváte si
25. 05. 2011 21:31
Marpefi
¤ pověry
25. 05. 2011 20:42
prokopios
¤ To pavla
25. 05. 2011 16:17
Axy
¤ odpověď
25. 05. 2011 10:31
Pagi
¤ ..
24. 05. 2011 11:55
Simi