Vaše příběhy

Setkání s UFO

Vzpomínka na únos - (komentáře)

Posel
Vite kdo jste a jak jste vznik
5. 12. 2015 22:09

Odkud jste vzali řeč,matiku,fiziku a další...kdo stvořil tuto sluneční soustavu a proč má tolik planet?a co zemně,inosféra,stratosfera atd.co vzduch, voda?vážně se chcete připojit ktěm příživnikům co si řikají vjedci? Človjek dostal informace a ty mají hranice.Bez přítomnosti naších stvořitelu a toho všeho okolo,už je lidská rasa dávno zničena .
Engai
Sylvie
11. 11. 2014 20:20

A od kdy Teorie=důkaz?!
Adanom
:-)
11. 11. 2014 9:02

" Rasa šedých a nejen ta, má dlouhodobé problémy s reprodukcí-
....... proto se snaží křížit s námi, aby přežili aspoň nějak. A dle svědectví mnoha lidí jde o dost žalostné hybridy s ještě žalostnějšími osudy. Když přežijí, bývají znetvoření ..... "

Tekze jestlize se krizenim druhu ( nemam na mysli tu pohedku o mimicich a lidech) rodi dost zalostni hybridi kteri nepreziji nebo se ani nedoziji veku kdy by se dal mohly rozmnozovat a verim ze toho hybridi snad ani nejsou vubec schopni ( viz. Sterilita ) tak teda prinejmensim z myslitelneho hlediska je takova snaha alespon nejak prezit tzv. NO SENSE.

:)
Dana P.
Garfi
11. 11. 2014 0:12

přehlídla jsi proč jsem se ptala - odkud je známo, že kříženec člověka s "šedivými" je schopen reprodukce (jestli nás oblažují právě proto)?
Odkud pocházejí tito "šediví"?
Garfi
Dano,
10. 11. 2014 20:15

ale já to tam přece napsala jasně proč. Jelikož rasa šedých není schopna už normální reprodukce jen mezi sebou. Potřebují náš genetický materiál. A upřímně, potřebují i nějaké naše vlastnosti. Ale podstatou je, že jsme s nimi geneticky nějak kompatibilní. Ale níž jsem to už psala. Tak se divím, proč stále čekáš.:-)
Garfi
Sylvia,
10. 11. 2014 20:11

Šediváci mají nám dost podobnou DNA, tak proto se kříží s námi. A odtajněných dokumentů už dost a dost.
missi
no
10. 11. 2014 18:39

A nebo zadne univerzalni vedomi neni..zadna akasa..nic..vse je jen nahodily nicim a nikym nerizeny chaos..v nemz nexistuji nahody..
Sylvia
Engai
9. 11. 2014 22:56

to by odporovalo teorii o univerzalnom vedomi, ktoreho sme vsetci sucastou. Znamenalo by to, ze oni su bytosti oddelene, ktore neboli ani stvorene Univerzalnym vedomim, muselo by to znamenat, ze jejich vedomie nepochadza z univerza, ale je len v jejich hlavach? Jak moze existovat vedoma humanoidna bytost bez toho, aby nebola sucastou vyssieho ja, tak jak rasa ludska? Chcela som napisat, ze by museli byt zvierata, ale aj tie maju svoje miesto v univerzalnom vedomi.

Ked by vedeli, ze mame nesmrtelnu dusu, tak jak by sa to dozvedeli, ked toto je fenomen neprebadany, jedine, ze by k tomu mali pristup. Keby k tejto informacii pristup nemali nejakym sposobom, na zaklade jejich poznatkov o vyssom vedomi, nemohli by to ani studovat. A kedze k tomu pristup maju a studuju to, tak musia mat nesmrtelne vedomie aj oni sami.
Sylvia
Bigbiz
9. 11. 2014 22:50

no to prave nemoze nikto vediet, jak poznas, ze ma rasa emocie alebo nema? Len tak, ze sa nijak netvaria pri pokusoch? Keby som vyslala na inu planet Dr. Mengeleho, tak tiez by hovorili, ze ludska rasa nema emocie. A navyse jak Dana pise, ludia s vacsinou jak vo vakuu, resp. si nic moc nepamataju.

Myslim aj, ze existuju vedome bytosti na vsetkych urovniach a roznych principoch. Ze maju iny zaklad DNA a aj schopnosti zivota. Ale, ze tu existuju rasy, ktore su mimozemske, nejak sa sem dostali a nechali sa potom krmit ovocim od ludi mi pride trochu prehnane, mierne povedane. My ked lezeme na mesiac, tak mame skafandre, nevieme, co s nami na inych planetach atmesfera urobi a oni si tu ziju, jak keby nic.

Ze existovali mozno ine bytosti podla najdenych kostier, nemusi znamenat mimozemske rasy. Nezavrhujem ale teoriu starovekych astronautov alebo nahodne stretnutie, vid aj stredoveke obrazy. Ale to sa tiez u tychto genialnych umelcov mohlo diat na inej urovni vedomia. To ale neznamena, ze to neni skutocne. Napr. udalost v Norinbergu je zapisana aj v kronikach. Aj ked je mozne vsetko, tak na teoriu o sedivych by mali byt potom zdroje ine, ked to niekto tvrdi jak cisty fakt.
Engai
Sylvie
9. 11. 2014 22:40

Ja jsem se dozvedela z jednoho verohodneho zdroje-který se timhle fenomenem zabýva 42 let,ze to co šedí chcou a studuji a jsou fascinováni je naše lidská nesmrtelná duše a naše emoce a druhy lásky.to oni prý nemají a jsou timhle fascinováni.genetika je pak věc druhá.jako lifské duše jsme dokonalí-jedineční.
Pouze předávám informaci která mi byla sdělena:)
Iv
bigbiz
9. 11. 2014 22:31

mě stačí když mě celou dobu bavíš ty.
Dana P.
...
9. 11. 2014 22:15

my lidi nejsme zrovna všímaví :o)
Dana P.
Bigbiz
9. 11. 2014 22:12

jak to může být známá věc, když ti lidé uvádějí, že při kontaktu s nimi byli poněkud "mimo", někteří ani nebyli zrovna jistí, že se jim to nezdálo... my tu žijem na Zemi vedle jiných živočišných druhů a donedávna jsme tvrdili, že nemají emoce a ono se ukazuje, že to nebude až tak pravda?
Bigbiz
Sylvia
9. 11. 2014 22:08

To, že Šedí nemají emoce, je dost známá věc, vyplývající ze svědectví lidí, kteří byli uneseni právě Šedými. Dá se říct, že jediní, kdo má emoce jsou lidé. A to jak zde, tak i mimo Zemi. A proč chtějí zrovna nás toť otázka. Napadá mě, že proto, že jsme na nižším vývojovém stupni, než ostatní. Ti ostatní se můžou bránit, ale my ne. Buď o tom totiž nevíme, anebo nevěříme.
Bigbiz
Iveto,
9. 11. 2014 22:03

Ale mě by to taky zajímalo. Aspoň bych se pobavil.
Iv
na to si tady ty
9. 11. 2014 22:00

že? :-)))
Adanom
Ano
9. 11. 2014 21:57

Bude to lepsi. Predvadet se nemusis.
Iv
danuš
9. 11. 2014 21:54

myslím že bude lepší když to ani rozvádět nebudu...:-))
Dana P.
no tak
9. 11. 2014 21:47

povídej :o)
Iv
je to novodobé
9. 11. 2014 21:46

náboženství které má za úkol jen zastrašit lidi.
Čím víc se mele o šedivácích a dalších nesmyslech,tím víc se lidé bojí.To je účel celé téhle komedie.
Mimozemské civilizace existují ale osobně mám na to jiný pohled,názor...
Iv
mimozemské
9. 11. 2014 21:43

civilizace tak jak je známe z medií jsou blbost..je to jen pohádka na dobrou noc...nebo spíš velmi špatnou noc.
Sylvia
No
9. 11. 2014 21:28

ja som sa tiez nedockala odpovede, a uhybanie zrovna tak o niecom svedci.

Dana, no ten dovod je, a to nehovorim za seba, ale vseobecne, co tkzv. UFOlogovia vacsinou tvrdia, ze mimozemska rasa chce zachovat svoj rod, chce sa mnozit, pretoze stratili moznost reprodukcie a geneticky dengeneruju.

Mne len nejde do hlavy, kde sa vzala prave ta myslienka, ze napriklad nemaju emocie. Som si skoro ista, ze je to pozostatok konspiracnych teorii a zlych mimozemstanoch a strasenie ludi. Cela ta teoria o nich mi pride alogicka, pretoze vseobecne, je totalne mimo logiku, preco by sli patrat zrovna sem napr. po zdrojoch, maju techniku na to, aby sem prileteli a nevybrali si z milionov inych planet, na ktorych je zivot a urcite aj zdroje, vzhladom k tomu, ze urcite nasa planeta neni jedina v celom universe. Tato teoria o celej tejto zalezitosti vlastne tvrdi, ze my sme jedina zachrana univerza, co uz z podstaty je blbost.
Dana P.
:o)
9. 11. 2014 20:51

a třeba jo, já počkám, dočkám času jako husa klasu
Iv
danuš
9. 11. 2014 20:34

myslím že odpověď nedostaneš,já ji taky nedostala
Adanom
:)
9. 11. 2014 20:25

To je panoptikum. :D

Garfi nebud tak natvrdla preci. :P
Dana P.
Garfi
9. 11. 2014 20:22

KPUFO stránku jsem použila jako náhodný příklad, jednu z mnoha - nehodnotím. Ani nemám jak.
Mně zajímá ale to, PROČ by se ty hybridní děti měly "tvořit" ?
Garfi
Dano,
9. 11. 2014 19:38

nepřejímají to ani tak od sebe navzájem, jako ze zahraničních zdrojů, ale tohle je pro ufology tak notoricky známá věc jako ve slabikáři věta:Ema má mísu. KP UFO a Záře má vedení z členů naší bývalé tajné služby na tři písmenka, tam nechodím ani číst.
Dana P.
na kpufo
9. 11. 2014 18:59

je uveřejněno pár podobných příběhů, které se objevují logicky i na jiných stránkách, protože je přejímají...
http://www.kpufo.cz/oblasti/ufo/unosy/c_det.htm
avšak nikde jsem se zatím ale nedočetla, zda těm ženám bylo sděleno, což by bylo zřejmě telepaticky, proč tyto děti jsou takto počaté, s jakým záměrem?
Křížení různých odlišných druhů zde na Zemi se totiž nesetkává s úspěchem a když se zdaří, nejsou tito jedinci schopni reprodukce, takže mám otázku - proč ???
Sylvia
Garfield
9. 11. 2014 18:25

Nikdy mi nesedeli tvrdenia, ze kto chce si informacie najde a neda sem jediny odkaz, teda aspon seriozny odkaz, okrem vypovedi ludi, ktori maju zazitky vacsinou v noci a pri spanku. O tom sme sa uz bavili. Urcite existuju nejake tajne dokumenty, ale k tomu zas nema nikto pristup.

Napríklad Vatikanske zakazane archivy. Myslim, ze napríklad tam budu dokumenty vytrhnute z Biblie alebo fakta, ktore by otriasli krestanskym ucenim. Ale tam pristup nema nikto z ulice. Navyse by bolo treba ovladat aj prislusne mrtve jazyky.

Tak ked uz o tomto pises, tak napis, odkial dokumenty pochadzaju, hlavne tie, ktore dokazuju, ze existuje nieco jak krizenie ludi z mimozemskou rasou, kde je dokument o zene, ktora porodila decko jak PM a bol to hybrid. Pretoze tieto typy tvrdeni su prave stvorene na to, ze naozaj vyzaduju dokumentaciu, nemoze to byt zalozene podobne jak, ked ludia maju napr. mimotelne zaztiky, pretoze odtial fotky mat nebudes. Ale ked existuje supertajna dokumentacia o tomto a niekto ju vlastni, kde to je? Kto to ma, jak sa to dostalo von. Je len par svedkov napr. z oblasti 51, ok, beriem, ale co napr.UMMO? Kam zmizla ta rasa? Kde su fotky?

Mne pride, ze kazda kultura ma nejake bozstvo od pradavna, ja som presvedcena, ze su to zazitky z iných stavov vedomi a tieto bozstva ozili ka modle celych národov, az boli vytvorene jejich arechtypy. A kedze US je mlada kultura, ktora nema ziadnu staroveku historiu, tak si stvorili modlu svoju, preto sa v jejich zazitkoch objavuje viac teento fenomen, nez nejaky iny.
Adanom
Big
9. 11. 2014 17:04

A timhle zpusobem se vyjadrujes ted jakoze smerem ke Garfine z jakeho duvodu?
Znas snad skutecne nekoho zde z ucastniku kdo bere Tvrzeni onoho zminovaneho Jaromira ZA BERNOU MINCI? A pokud to snad melo byt mireno na me ( nebot jsem se o JEHO osobnim pohledu onoho Jaromira zminovala napriklad ja sama ) tak mam pro Tebe informaci. Ne, nejaka zvrzeni z druhe ruky me nikdy nezajimala a zajimat nebudou. A pokud neumis cist me osobni vzkazy,nebo je nectes tak se spis drz zpet pokud nechces vyvolavat to co jsi ucinil.
Ale jestli Te to bavi tak to je vec jina. :)
Bigbiz
Garfi
9. 11. 2014 13:38

Máš pravdu, že ty důkazy jsou, ale upřímně. Když někdo bere za bernou minci tvrzení Jaromíra Meda, tak ho holt nepřesvědčí ani to, kdyby byl unesen za bílého dne. Však UFO je jen projekce, nikoliv pobjekt, ne?
Adanom
Garf :D
9. 11. 2014 10:56

Ale ale zlaticko , zvedaji Te moje vstupy ze zidle snad?

To co Ty a jini povazuji za dukazy, pro mne osobne naopak zadnymi dukazy nejsou.
Takze to ze jsi na neco alergicka je jen Tvuj osobni problem. Nakonec ani nevim proc se o nem zminujes. :-)

Uz jsem Ti rekla, maz to tezky kdyz znovu a znovu prozivas sve presvedceni ktery je platny pro Tebe a ptoto tak odmitas prijmout skutecnost ze nekdo to nema jako Ty. ( mluvim primo o sobe )

Ja znam zase jine taktiky ktere naopak zabiraji na typky jako jsi prave napriklad Ty. :). To je pohled z druhe strany.

Ego Ti prilis vyskocilo. ;)


Garfi
Adanom,
8. 11. 2014 21:26

ty rasy se tu procházejí i mezi námi. Jsou stovky svědků např. z vojenských základen, svědectví vědců, vojáků atd. na kameru, netuším co kdo pořád chce za důkazy, asi aby se mu mimík prošel v ložnici?:-) Rasa šedých a nejen ta, má dlouhodobé problémy s reprodukcí-ostatně i u nás lidí se to kvapem horší. proto se snaží křížit s námi, aby přežili aspoň nějak. A dle svědectví mnoha lidí jde o dost žalostné hybridy s ještě žalostnějšími osudy. Když přežijí, bývají znetvoření a hlavně nešťastní bez lidského citu, rodičů. Těch unesených, oplodněných žen, co viděly později své děti(hybridy) a některé děti-ty už velké, je dokonce vyhledaly a daly najevo smutek. Ta těhotenství byla prokázaná lékaři i přístroji, pak ze dne na den jako by nebyla, ale ženy takto připravené o dítě se pak často berou za dětmi, aby je pochovaly, pohladily. Zkus si představit, že se narodíš v roztoku někde na lodi a vyrůstáš bez citu a rodiny. Šedí mají minimum citu, to je plus nás lidí. Někdy mínus, někdy plus. Pro zachvání rodu plus. Ale nejsou to jen Šedí, co mají problémy s přežitím, říká se to i o jiných rasách. Jinak na základnách a to nejen v Americe jsou převážně Šedí a Vysocí bílí, ti spolupracují na více projektech. Že tajných, takže se to ven netroubí hlásnou troubou, ještě neznamená, že je to pohádka. Jeden spolupracovník ze základny, který s nimi komunikoval pracovně dlouhodobě pomocí telepatie, je potkával v jednom americkém supermarketu v okolí základny. Další rasa žila v Itálii asi dvacet let v podzemí, hlavně v sedmdesátých letech. Říkalo se jim UMMO a jejich výška je přes dva a půl metru, jinak jsou zcela lidští. Existuje dost fotek jejich lodí a dokonce i pár jejich fotografií. Přátelili se s místními lidmi, ti je zásobovali jídlem-jedli hlavně ovoce. Ale to bych tu psala dlouho. Kdo se o to zajímá, ten se dozví. Je to jen o zájmu člověka o tom něco vědět. Jsem alergická na to, když lidi říkají, že nejsou důkazy. Jsou a hodně- Že se jich taky dost utajuje a zadržuje a lidi se zastrašují a dělají se z nich blázni,to je taktika. Nic víc. Ale na dost lidí zabere.:-)
Adanom
? :)
8. 11. 2014 19:58

Ma mila Garfi, jakych Dvou ZIVYCH ras? A kde je celosvetovy dukaz nebo jakesi neoddiskutovatelne evidentni uznavane celosvetove dukazy o teto " pravde " v uvotovkach ze se jedinecne a neodiskutovatelbe jenda o smiseni nejakych dvou zivych ras? A jakych a proc?
Garfi
Hybridní děti
8. 11. 2014 17:33

jsou hybridy dvou živých ras. Nejde o roboty.
Dana P.
Spíš než hybrid
8. 11. 2014 15:29

asi vhodnější by bylo označení BIOROBOT ne?
Bigbiz
Iveto
6. 11. 2014 17:10

Ale tito hybridi žijí. A ty další spousty taky. Žádný hybrid není neživý.
Iv
tak snad
6. 11. 2014 17:10

chápeš že jak to myslím...a nechytej mě za slovíčko :-)
Iv
no ne
6. 11. 2014 17:08

gárfí,je spoustu hybridů ale neživých...
Garfi
Iv,
6. 11. 2014 16:24

tak to máš ještě co poznávat.:-)
Iv
hm
6. 11. 2014 15:39

já znám jen hybridní auta..
Garfi
Big,
6. 11. 2014 14:53

těch svědectví, kdy dětem nebo ženám byly vkládány do rukou hybridní dětí za účelem pochování a vzbuzení emocí u těchto hybridních dětí, je dost.
missi
Adanom
5. 11. 2014 21:15

Delal jsem si srandu..to bych neudelal..;-)
missi
:-)
5. 11. 2014 11:45

Hezky napsane..dal jsem schvalne do wiki vyhledat tajemna..a hadej co se objevilo ?
Adanom
:)
5. 11. 2014 11:22

usmivam se. :)

Tvorte si libovolne svet a tedy lidi v nem kolem vas at jiz virtualni ci ne (s tema virtualnima to bude jeste zajimavejsi :P )JAKKOLI.
Mate nespocet,nekonecne mnozstvi moznosti-predstav.
To co si predstavite to bude platne pro vas. Jen pro vas. Touto informaci o sobe mnohe sdeluji.
Ale koho to nezajima nebo to nechape,tak pujde doufejme dal a nebude si toho ani vsimat. :-)))
missi
Adanom
5. 11. 2014 11:13

Blahova holka co si mysli ze ovlada sebereflexi..to co predcadis neni sebereflexe a spis strach..strach se jakkoli projevit.. je mi ted lito..Adanom
Adanom
:)
5. 11. 2014 11:04

A opakovani:

Budeme si dal vsichni delat co chceme,neni liz pravda?! ne? nebudeme?
Ae ano ja budu, a vy.... vy jistojiste take,takze to nechme takto,protoze prave takhle to mam nastaveny a nikdo s tim nehne.
No a osatni si taky delejte co chcete-prirozene. :P
Adanom
:0
5. 11. 2014 11:01

A nebo bezte s tim na Lamparnu,tam vam pomuzou. :D
missi
Adanom
5. 11. 2014 10:53

Strucnejsi si opravdu byt nemohla :-D
Co kdybys k tomu taky neco rekla ?
iveta
ovšem
5. 11. 2014 10:47

já ti na ten tvůj úkol prdím...
iveta
5. 11. 2014 10:46

má milá...jasně a stručně řečeno...jdi do zahrádky a zůstaň nehybná jako sloup,setrvej tam na věky věků ať neotravuješ lidi iluzema které si o nich vytváříš.
Buď tam tak dlouho jak je libo,možná to tobě tak vyhovuje ale nezasírej tím okolí...jsi jako energetický upír ale i to je úkol.


Adanom
:)
5. 11. 2014 10:45

Znovu a znovu me ac nevedome vyzyvate k dalsimu opakovani.
Delate si to samivyzyvate a pak se vam zda (nevedomost) ze to nechcete,zetohle nezadate a ze je vam to odporne.
Tak si to nedelejte a je to.

opakovani:
" Koho by meli zajimat neci domnenky- iluze ? Ne me snad?! " "
Adanom
:D
5. 11. 2014 10:40

A nejake vase Bud a Nebo to zkousejte na ty slabsi.
Hodlam vam sdelit ze vase ocekavani nenaplnim.
UCTE se to prijmout.Nic jineho nelze.
Mate tady dobry trenazer,pokud bych byla na vasem miste,tak si jej vazim.
Jsem se mrkla zase do zrcadla a zda se mi, ze se mi vubec nezda ze nevypadam jako loutka.
Ono to bude tim,ze ten vliv nejak nefunfuje. :P
iveta
víš co
5. 11. 2014 10:37

něco ti řeknu,tebe asi štve že nejsi schopná vůbec jakékoliv komunikace ze světem a proto se schyluješ neustále jen k vyzdvihování tvého vlastního JÁ.
Jenže tohle na mě neplatí...buď něco řekni a nebo jdi do řiti.
Předvádět se tu neustále v tomto duchu mi jasně říká že bych vedle tebe nemohla setrvat ani minutu aniž bych ti jasně s stručně neřekla co si o tobě myslím.Předvedla bych ti tu pravou realitu,žádnou iluzi.
Snaha se oceňuje ale kráčíš naprosto mimo mě a nehodlám řešit ty tvoje mistrovský kecy.
Zkoušej to na jiné...
Adanom
:)
5. 11. 2014 10:31

Jen ten kdo disponuje naprostou sebereflexi,ten vi co se ho tyka a co ne.
Kdo zna sam sebe rozpoznava druhe. deleni je iluze. :P
Adanom
:)
5. 11. 2014 10:28

Pro natvrdle opet opakovani:

" Co resi v sobe jini ,to se me netyka. Vireste si to sami v sobe. "
Jinymi slovy to co vadi vam to si vireste sami. Pokud by neco vadilo me v takovem pripade to bude zase muj " boj "
Avsak zadny takovy neziju. "
Adanom
>
5. 11. 2014 10:26

:D PROZRENI.... ze to nema smysl. :P

Na mistra neplati stejne kliky pani Iveto. Mistr vi co plzne z jeho vedomi a proc.
Nenapodobujte,dost se tim ponizujete. :)
iveta
adanom vůbec
5. 11. 2014 10:25

nechápu proč se snažíš takto montovat,máš to za potřebí?
Buď drž čuňu a nebo se přidej do debaty...tenhle styl jaký předvádíš ty je mi naprosto odporný.
iveta
missí to máš
5. 11. 2014 10:23

fuk...tohle nemá smysl.
Jeden si myslí to a druhý zase něco jiného....jeden má představu že si tady někdo masíruje ego ale neuvědomuje si že defacto mluví sám o sobě neb to vyplynulo z jeho vědomí.
Adanom
.
5. 11. 2014 10:18

A pak takovehle debaty (masirovani se,toho jejich EGA :P ) konci pro mnohe dokonce rozhorcenim a div by se nepoprali (to uz jsem take videla z pozice pozorovatele ) kvuli tomu ze kdo ma jako tu Jedinou neomylnou pravdu a poznani (subjektivni) :D
Nekoho u toho div i neklepla pepka.
A nikam to nevede a to teprve pro ty ne kdo si to uvedomuji. :-))) a v klidu se usmivaji.
Adanom
>
5. 11. 2014 10:10

:D
missi
Iv...
5. 11. 2014 10:09

Horizont udalosti je..opakuji..oblast kolem neceho co ma tak velke gravitacni pole ze z poza teto casti..horizontu udalosti..nemuze nic uniknout a navic diky tomu ze svetlo je take hmota..neunikne ani to..a tak nemuzes videt co se tam ta tou ..carou deje..nemuzes polapit horizont udalosti..to je jako bys chtela chytit do ruky mlecnou drahu..
iveta
missí
5. 11. 2014 10:00

ukaž mi názorně jak chytíš do fyzické ruky vědomí?ukaž mi jak polapíš do ruky ten horizont událostí?dokážeš polapit částečku?atom?
jak chceš setrvat v tomto stavu když to nelze.
Tak jak mi někdo může tvrdit že zůstane například v absolutnu?když to absolutno je základ toho horizontu událostí.
Vědomí se mění,prochází skrz a neustále se navrací někam v prostoru,proklouzává neustále tím středem...je nepolapitelné a přitom je nám nablízku,je stále s námi
Jak se chce někdo dostat do stavu který neustále někam uniká a setrvat tam na věky v jeden jediný MOMENT a ten moment zastavit na věky?vždyť by ustrnul ten moment a nebylo by vývoje,růstu,posunu někam dál do prostoru a vědomí.Vědomí by ustrnulo někde v koutku a nikdy by se nemohlo rozhýbat.
To o čem v posledním komentáři píšeš je ve své podstatě to samé o čem píšu já.Jen v jiné verzi.
iveta
missí
5. 11. 2014 9:45

v hhorizontu událostí můžeš vnímat pouze změt,spletitost těch vlnových frekvencí,toho jakoby základu všeho živého.Je to jakýsi vědomý otisk toho všeho co posléze vyklouzne ven na druhou stranu.
Proto lidé co mívají tyhle stavy nejsou schopni rozklíčovat co vlastně vyděli a kam to zařadit.
Jestliže ale vykouzneš z téhle spletice ven na druhou stranu tak se vše díky daným hlubším zákonům projevý jako skutečnost,živá realita a to je právě ten výsledný efekt.
Jestliže já mluvím o tom že lze světlo napříkla zastavit,tak to neznamená nic jiného než že to světlo prošlo stejným principem.Vše se dá na okamžik zastavit,vrátit nazpět a nebo posunout dopředu...na to zákonitě navazuje i jev jako je například jasnovidnost.Všechno prochází stejnou trasou a formuje se do výsledné podoby jakou my známe...takže proč by tomu mělo být jinak tam za tím horizontem událostí?jen se to jistým způsobem přetočí,získá něco jako zrcadlový efekt.
Když já budu ve změněném stavu,můžu být na nejmenší možná vědomá částečka se vším všudy co k tomu patří a co mi zákony umožňují.Ale neznamená to že na když projdu tím horizontem událostí že budu naprosto vypadat jinak.
Jak se chová částice která projde skrz nějakou překážku?vždyť to všichni víme,od toho je tu věda.
Mám možnost se vracet a objevovat na různých místech tady i tam a všude kde mi to ten zákon umožňuje.
Tak jak mi chce někdo tvrdit že viděl mimíka naživo a na této naší zamičce bbez toho aniž by byl v jiném stavu vědomí.
Do jiného stavu vědomí se dostanem neuvěřitelně rychle aniž bychom to vědomě zaregistrovali.
Je to něco jako náhlá smrt s možnosti se navrátit během nanosekundy zpět.
Naše vědomí se chová stejně jako například to světlo,vychází ze stejného základu.
Až bude naše zem a lidé ve stavu v jakém byla-byly před několika tísíci lety,pak je možnost aspoň z části chápat celý ten systém pohybu.
Vše se přeci opakuje...když je možnost se navracet zpět.Vše má tak dokonalou a přitom velmi jednoduchou základnu ze které se odvíjí

missi
zanikne
5. 11. 2014 9:25

Ale jinak nez si myslis..pokud se ji podari sezrat vsechno..jeji energie bude tak ohromna ze se sama neudrzi pohromade a dojde j ohromne explozi..nazvi si to treba velkym treskem..a zacne vsechno znovu..a protoze ta dira pozre uplne vsechno včetně svetla..ze ktereho jsme podle Teve tvoreni..a i ktera veskerou energii ktera nese urcite informace..nazvi si to treba dusi..a to vsechno se uvolni..vcetne pochytanych EM..a zacne to znovu..
iveta
nebýt
5. 11. 2014 9:21

tohodle,tak nic nemá svůj základ.Vždyť i ta nejmenší částice má stejnou funkci jak ta největší...jsou složené ze stejných fraktálů donekonečna se opakujících a naprosto totožných.V každičkém dalším otisku je naprosto veškerá schopnost.Jestliže se stanu malou částicí,jsem světlem,energií,sílou a všemi danými zákony jsoucna.Z jediné malé částice která se vyvíjí,síla a touha která ji žene se zdokonalovat a růst.... dokážeš poskládat celý vesmír,veškerou civilizaci...
iveta
ta díra
5. 11. 2014 9:14

zanikne ale vzápětí se objeví jinde...stále prochází tou síťí do nekonečna.Vrací se na původní místo třeba za hodinu,dvě,za rok...za vteřinu...přesně podle nastaveného vědomí.
Nastavené vědomí totiž určuje kde se ten horizont událostí zrovna vyskytne a kudy jím to vědomí a vše projde.Je to složité a má to mnohem hlubší váhu.
iveta
v tom
5. 11. 2014 9:06

řádu musíš počítat s tím že byly jasně stanovené podmínky ze kterých ty můžeš tvořit
iveta
missí
5. 11. 2014 9:05

je důležité si ty střípky nějakým způsobem skládat dohromady.
Jestliže nerozumíš tomu co tu říkám,nic se neděje.
Je jedno jak to pojmenuješ,jestli černou,červí a nebo bílou dírou...tento celek těch horizontů událostí ti jasně ukazuje že prostoupit lze!
Pokud si neumíš představit co všechno se skrývá za náhodou,to je pak těžké.
Ano o to je svobodně se rozvíjející chaos ale takový který má řád.
Adanom
Engai
5. 11. 2014 9:00

Vzhledem k tomu ze reagujes na to co jsem napsala .... tak mam pro Tebe informaci. :)
Nejsem jedna z tech lidi o kterych se zminujes.
Nebot jak uz mohlo byt poznat ( ale mnozi snad jeste nepochopili ) , mam to ve vedomi jinak.
A vzhledem k mym zkusenostem tudiz zadne hmatatelne dukazy nepotrebuju a hledat nikdy nebudu. Bylo by to v rozporu s mym poznanim( zkusenostmi )
Nemam tedy ani vubec zadna ocekavani tohoto typu jako lide o nichz se zminujes. Ta veta byla o tom ( je v ni jiny aspekt ) ze teprve kdyz se s nima bude lidstvo jako celek fotit atd. :D tak to by bylo v takovem pripade uz nevyvratitelne o fyzicky prozivane skutecnosti. Takhle by to bylo nevyvratitelny. Zatim to je ale jeste i tisickrat jinak. Coz si samozrejme prirozene nemysli ten ( a vsichni tihle) kdo si mysli sam v sobe- je presvedcen a protoze skupinou ostatnich v tom i umocnovan ze ten prozitek je ( byl ) skutecne zyzicke setkani nikoli ze zmeneny stav vedomi.

missi
no
5. 11. 2014 8:59

A ona taky nejspis zanikne..asi mluvis o jinem horizontu udalosti nez ja..protoze cerba dira neni dira zkrz..je to jen tam..a co do toho pletes nejakou nahodu..nahoda..kdo vi jak to s ni je..kdo vi jak je to s osudem..co kdyz je vsechno jen nahoda..co kdyz nic s nicim nesouvisi..co kdyz je vsechno jen jeden velky chaos..nahodily chaos..
iveta
nemám
5. 11. 2014 8:57

problém s tím když budu tvrdit že z horizontu událostí pochází například čisté vědomí a o tom píšu dole...nelze setrvat v horizontu událostí napořád,páč tam to všechno vzniklo,vzniká a propojuje se a vždycky tě to někam vykopne do naprosto reálně reality.
Tam se vaří a peče vše a vzniká z toho naprosto živá realita
iveta
5. 11. 2014 8:51

nemám problém s tím abych horizont událostí,tedy ten střed.... zařadila například do svaté trojice.
iveta
horizonty událostí
5. 11. 2014 8:49

jsou zde,tam,všude...prostupují vším a za každičkých okolností.Horizonty udíálostí jsou součástí jsoucna.
Bez toho středu nelze fungovat a existence by zanikla
iveta
blbost
5. 11. 2014 8:47

skrz horizont událostí prochází vše a vždycky.
Každou chvíli tvoje vědomí prochází skrze horizont událostí a vrací se nazpět.
Až odložíš tvoje fyzické tělo,tak projdeš skrze horizont událostí a ani nemrkneš
iveta
missí
5. 11. 2014 8:45

ale ty stále zapomínáš na to že i ta náhoda není jen náhoda.Vždyť o tom píšu dole.
missi
no
5. 11. 2014 8:42

Neni.mprotoze zadne svetlo se od tamtud nedostane..a pokud jak rikas jsem tvoreni ze svetla..mame smolika..a dozvime sr bambuli starou..ja se s tim smirit dovedu..je mi to vlastně uplne jedno..protoze ba to vubec nezalezi..
missi
inspirace
5. 11. 2014 8:39

Pred promitacku postavili hrnek s horkym cajem a vsimli si ze v pare se zobrazuje to co by melo byt na platne..
iveta
missí
5. 11. 2014 8:38

ta smrt je přeci v těhle otázkách o kterých se bavíme neodmyslitelnou součástí.Tak nebuď jak malej kluk.
iveta
jistě
5. 11. 2014 8:37

že to vymysleli lidé a za jakých podmínek to ti lidé vymysleli?kde myslíš že vzali inspiraci?zase a opět v té síťi ale tam už ta informace je daná mnohem dřív.
Vše se točí stále dokola.
Za horizont událostí je vidět!
missi
to
5. 11. 2014 8:35

Je zase jen spekulace..co jsme z ceho jsme..co bude po smrti. .a vsimni si ze ja se smrti nezacal..tohle se nejspis nikdy nikdo nedozvi..a tak je to v poradku..
missi
holograf
5. 11. 2014 8:31

Si vymysleli lide..je to jen lepsi promitacka..a za horizont udalosti neni vydet..
iveta
co na tom
5. 11. 2014 8:31

že jsme jen energie,světlo když toto vše se zhmotňuje do naprosté reality?
Kde a kdy budu jen tou samotnou energií napořád?Nikdy a Nikde..
Dokážem se do té energie do toho základu dostat jen v určitým nastavení a při samotné smrti.
iveta
tento
5. 11. 2014 8:26

systém má v sobě veškeré fyzikální zákony,které v konečném důsledku vytváří jsoucno.
Je to nastavené tak dokonale že my tu realitu naprosto vnímáme jako realitu ale tak to má být.Na tomto základě to bylo všechno postaveno.
Až umřu...budu naprosto stejně vnímat realitu jako tady.Bude to další etapa realit...stále stejný scénář,realita a jen realita.
iveta
missí
5. 11. 2014 8:21

holografický systém je založen na mnohem,mnohem hlubší úrovňi.
Ty si ho představuješ podle toho co naše současná technologie dokáže...
iveta
spekulovat
5. 11. 2014 8:19

sice můžem..ale podívej se kolem sebe?i za tím horizontem událostí to rozhodně musí být na stejném principu.
Jinak bychom nemohli vnímat to co vnímáme ve změněném stavu.Žádný takový stav by nebyl a to co je za horizontem událostí by nebylo.Bylo by to jen tady!
Jestliže ale cítíme že tu nejsme ve vesmíru sami,tak na tom zřejmě něco bude.
iveta
víš
5. 11. 2014 8:15

myslím to tak že i náhoda má hlubší smysl,nějakou symetrii.Tedy naprosto jednoduše řečeno...náhoda není náhoda.Vše má svůj řád.
missi
holototo
5. 11. 2014 8:14

Co je holograf ? Je to jen projekce..je to obraz trojrozmerny vytvsreny zarozenim ktere zove holograficky projektor..
Horizont udalosti..je oblast kolem cerne diry za niz neni videt..proto horizont udalosti..za horizont take nevidime..takze co se deje za nim..o tom muzeme jen spekulovat..
iveta
missí ta náhoda
5. 11. 2014 8:12

je pouze další frekvence v tom vesmíru,která je tam založena.Náhoda je další synchronicita v té změti frekvencí.
iveta
jestliže
5. 11. 2014 8:06

se tento změněný stav naučíme ovládat,přepínat různé frekvence vědomí teď a tady,budem překračovat ten horizont událostí...tak nepotřebujeme žádné kosmické lodě ale budeme komunikovat aniž bychom se pohnuli z místa.
Vše je reálné,život existuje reálně všude.Vše je tak blízko,blizoučko..stačí jen natáhnout ruku.
Jsme světlo a tudíž se dokážem pohybovat po vesmíru,po prostoru bez problému.
Jestliže vidím na nebi UFO je to jen souhra dokonale živého světla.Holografické projekce které se hemží vesmírem jsou natolik živé,reálné že je můžem chytnou doslova za pačesy.
Vše žije,vše je realita.Naše smysly jsou nastavené tak abychom tu realitu dokonale pocítili,stačí se to jen naučit ovládat.
missi
tak
5. 11. 2014 8:05

Tady bych se priklonil k nazoru ze EMzaci jsou stejni jako my..jsou z "masa a kosti" a k setkani s nimi je spis potreba nahoda nez zmeneny stav vedomi..zas na druhou stranu..blbne se kolem toho zbytecne moc..a dost se to nafukuje..knihy prednasky..holt biznis..
iveta
no
5. 11. 2014 7:45

mimozemská civilizace existuje ale my ji vnímáme a vždy jen ve změněném stavu vědomí,proto je nelze zahlédnou stát u nějakého paláce.Nepřišla ještě doba kdy lidé si budou plně uvědomovat a manipulovat s tímto stavem natolik aby si uvědomili jeho následky.
Ono to totiž souvisí právě s tou hmotněenergetickoholografickou projekcí.
Naše mozky(vědomí)totiž projektují hmotnou realitu. Jsme vlastně přijímače plovoucí skrz fraktální oceán frekvencí.Jenže co my vybereme z toho oceánu a přeměníme do fyzické skutečnosti, tak je to pouze jen jeden kanál s živého superhologramu,tedy vesmíru.
Takže ten kdo si vybral šediváka a jeho vzezření(mandlový černý oči),bude ho tam mít.
Osobně si myslím že mimozemská civilizace je pouze a jen koloběh LIDSKÝCH životů.


Engai
Pardón
5. 11. 2014 0:02

Monolitní:-))
Engai
..
5. 11. 2014 0:00

Lide pořad chtěji důkazy typu-až uvidím mimozemštany stát za bíleho dne před Buckinghamským palácem:)
Nemužeme od jiné inteligence čekat že se bude chovat tak jak chceme my aby se chovala,co když nám ty fyzické stopy zanechávaji ale my je přehlížime?
Kruhy v obilí?Pyramidy?Monolytní stavby?Nazca?
Co když jsou ty fyzické stopy všude kolem nás?
missi
a
4. 11. 2014 20:31

Ty projekce..kde se berou ? Kdo nebo co je produkuje ?
Adanom
A pak
4. 11. 2014 20:28

Ony i Holograficke projekce jsou pro mnohe presvedcive. :P
missi
Adanom
4. 11. 2014 19:44

A ze nejsi modra ?
Adanom
Mozna ?? :P
4. 11. 2014 19:32

Ze jsem mimik a vstupy nejsou viditelne, asi se odhmotnili. :D

Tady 2. 11 v 16: 33 sdeluju informaci
" Celou dobu sdeluju a nejen tady v tomhke pribehu ze pravdou a cititelnym vyhodnocenim ze to je vzpominka na skutecnou fyzickou udalost to je predevsim pro vnimatele ( Bigbiz ) a pro Ty kdo jsou k teto pravde nakloneni at uz z mnoha duvodu.
Pro mne napriklad to naopak neni presvedcivy pribeh ( z druhe ruky ) o vzpomince na fyzicky skutecne priotity prozitek ale je to tim za co to povazuje a vyhodnocuje me vedomi. ".

Adanom
:)
4. 11. 2014 19:23

Spravne. Jsem virtualni bytost, nic vice nic mene.

Ono neni jeste nekomu jasne Ze to co sdeluju je me poznani? Me zkusenosti, muj vhled, nazor?
Nikomu ten jeho subjektivni neberu.
On se " jeden " mojl by se divit ze se virtualni robot opakuje , ale co nekomu neni viditelny po nekolikate to mozna zazrakem bude po ste.
missi
Adanom
4. 11. 2014 19:15

To ale je jen Tvuj postoj..nikoli jeho..vidis snad do jeho vedomi ?
Je nepravdepodobne ze bych byli ve vesmiru sami..a oni ac to nerad priznavam..tak jsou stejne fyzicti jsko ja nebo Ty..i kdyz u Tebe si tim jisty tak uplne nejsem..
Adanom
Big
4. 11. 2014 19:01

".....taky to vím proto, že jsem měl stejné příznaky, jako ostatní oběti. Vyrovnávání se s tou skutečností, strach o tom mluvit, neustálé otázky typu proč já, atd. Jsem blázen, nebo nejsem, atd. "

Mysl- Vedomi je schopno cehokoli. Cokoli clovek proziva, to proziva diky Vedomi. Bez nej by nebylo niceho.

Pro mnohe ( zacatecnici, nizka expanze vedomi) kterym se ve Vedomi deji takove roztodivne veci jako je setkani s mimiky,pro ne nastava jak je zde prikladny ze maji nejprve okamzik jasneho pomateni ( znamena to ze zpocatku nevedi, namaji zadnou jistotu ani hmatatelny dukaz jestli to co si jakoze " vzpominaji" byl sen, vize, fantazie, blaznovstvi ...( Me doplnte chcete li ) a nebo co to teda bylo..
Zprvu Zadna jistota----- a o to tu prvotne bezi ) tak tihle mnozi jdou a prirozene
patraji po odpovedeich vne. Ti mnozi v dobe kdy existuje internet zacnou patrat a
jedno je jiste- hledaji takove lidi kteri vypraveji podobme pribehy.
No a co se nestane?! Ti vsichni ostatni jej zacnou utvrzovat v tom v cem se vzajemne vsichni tito utvrzuji ze to byl skutecny fyzicky unos a vzpominka na to.
Jak klasicke pro lidskou mysl. Naproste vzajemne ovlivnovani.
Ve skupine je SILA a vzdy tomu tak bylo je a bude.
Tito mnozi jsou podmineni davem, ztraceji schopnost expandovat sve vedomi a videt neboli prijimat jiny rozhled.
Ale ono se nic nedeje jen tak. Vsechno je presne tak jak ma byt primo pro tyto jedince.
S velkou pravdepodobnosti tim budou zit cely zivot.

Az si sahneme na fumaky vsichni spolecne nasim hmatatelnym smyslem v teto fyzicky protivane realite. Vyfotime se s nimi a budou je davat v televizi, pak uz je to fyzicka skutecnost nikoli obrazy vseho schopneho Vedomi. :)
Dana P.
Bigbiz 14:50
4. 11. 2014 16:13

beru, já si to myslela, že by to mohlo tak být
iveta
no jo bigbiz
4. 11. 2014 15:42

ale to mi neodpovídáš na otázky...
Bigbiz
Iveto,
4. 11. 2014 15:36

zkusím odpovědět. Ten post syndrom už nemám. To trvalo od konce roku 2006 do konce roku 2007. A bylo to potom, co jsem si uvědomil, že to, co se mi dělo byla skutečnost a ne sen. A taky to vím proto, že jsem měl stejné příznaky, jako ostatní oběti. Vyrovnávání se s tou skutečností, strach o tom mluvit, neustálé otázky typu proč já, atd. Jsem blázen, nebo nejsem, atd. Když jsem o tom ještě nevěděl, tak jsem ty lidi nechápal, protože já bych o tom mluvil. S rodinou, v televizi, atd. Ovšem to bylo v době, kdy jsem žil ještě v nevědomosti.
iveta
pardon
4. 11. 2014 15:29

oprava:
no každopádně to může být i jinak.
Taková porucha se zpravidla projevuje jako následek hrůzné a děsivé život ohrožující události.
Píšu záměrně zpravidla,protože pravidlo potvrzuje vyjímky.
Takže to může být taky z jiného důvodu..například tuto poruchu můžeš získat z jiného vysoce nebezpečného prožitku,například snu,čehokoliv co jakože nemusí být reálné.
Omlouvám se za to pod tím.
iveta
no každopádně
4. 11. 2014 15:23

je to také i jinak,taková porucha se projevuje ZPRAVIDLAkterá se zpravidla vyvine jako následek hrůzné, děsivé a život
bezprostředně ohrožující situace nebo v důsledku získání jinak vysoce nebezpečné
osobní zkušenosti, prožitku
1
iveta
zajímalo by
4. 11. 2014 15:20

mě co je na těch t ých snech tak zvláštního že se vymykají běžnému snu?
Myslíš že nikdo z nás nesnil o mimozemšťanech?
Byl si u lékaře,který ti ten psotraumatický syndrom diagnostikoval?léčíš se nějak?Pokud ne,tak proč si myslíš že ho máš?
iveta
proč si to myslíš
4. 11. 2014 15:00

že by se tohle po snu stát nemohlo?
Bigbiz
Dano
4. 11. 2014 14:50

Bylo to proto, že jsem to zezačátku bral jako sny. Byly to vlastně nějaké fragmenty. Ovšem potom, co jsem se o to začal víc zajímat mi to později došlo, že se nejednalo o sny, ale o fragmenty únosových zážitků. Byly tam věci, které se snům vymykaly. Vyšetřovací stůl, ono vyšetřovací křeslo, kterého jsem se bál, telepatická komunikace, kdy mi bylo řečeno, že ať se nebojím, že mi nechtějí ublížit, atd. Ale předtím jsem to bral jako sny, protože jiné vysvětlení jsem neměl. A navíc se mi po vybavení těchhle snových fragmentů rozjel posttraumatický poúnosový syndrom, který by se po snu nerozjel.
missi
:-))
4. 11. 2014 14:20

Me to taky neva..budem mit vic casu si popovidat..
Adanom
:)
4. 11. 2014 14:16

Jejich vec, ne moje. :)
Dana P.
Bigbiz
4. 11. 2014 13:41

já si znova přečetla jedno z tvých předchozích vyprávění "Sny, jež byly skutečné" ze 23.6.2013 a zpětně mne zaujala hned tvoje první věta, cituji: "Chtěl bych vám vyprávět příhody, které se udály v době mého dětství. Šlo hlavně o sérii velmi zajímavých snů, jež jsem v té době měl.
Tak mám otázku - proč jsi to předešlé prezentoval jako SNY, zatímco nový příběh má být už skutečným zážitkem?
Trošku tomu nerozumím, můžeš vysvětlit?
missi
:-))
4. 11. 2014 13:40

Adanom..se rada poslouchas ? Dopadne to tak ze si budem psat jen my dva..ostatni nemaji tolik trpelivosti jako ja..
Adanom
:-)
4. 11. 2014 13:19

A jedna moudrost do placu od mimozemstana. :P

Neni li jeden druhy treti zajimavym pro jednoho zaroven se v opacnem smeru deje totez.
A o tom jak to funguje o tom bych vam povypravela ale nechce se mi.
Vzdyt on si na to kazdy necht prijde a nebo neprijde sam.

Nabadam vsak ovladat schopnost sebereflexe ,ktera mne osobne nikterak nechybi. :)))
Adanom
Ale chodte
4. 11. 2014 13:11

Vzdyt me vas nazor nikterak nezajima.
A to verte neverte. Ono i kdyz neuverite, ono to tak stejne je. :D
Sylvia
Chod
4. 11. 2014 11:49

docela smutne si upadla. Mozno sa ale niekto najde, kto Ti ten troling prehliadne. Potom ked tie packy dvihnes, tak mozno aj niekto odpusti. Zatial stale napudrovana nuda.
Adanom
:D
4. 11. 2014 11:34

" Ale nezasieraJ tu diskusiu len preto, ze Vam jeden den rupne v bedni. "

Ruplo vam tedy v bedni. Ano je to zretelne ale vy se potrebujete mrknou do zradla jinak to nespatrite. :-)
Adanom
:)
4. 11. 2014 11:32

Usmivam se. :)
Adanom
:)
4. 11. 2014 11:31

Skutecne pani Sylvie?!
Otravuje li vas nejaka moucha je to snad moje vec? Nebo vase? :P
No tak ja vam to povim za sebe, moje vec to neni, to si reste v sobe. S tim vam nepomuzu.
Sylvia
:-)
4. 11. 2014 11:31

"Informace zde lezi proto ze jsem se tak rozhodla a ty s tim neudelas vubec nic a to jak si to interpretujes ty sama to se me vubec netyka." Neklam a nevymyslaj si, dobre viem, preco tato informacie zde lezi, nebyt mojej neni ani Tvoja, len ego Ti spravilo hrcu v krku a nemozes to prehltnut.
Sylvia
No
4. 11. 2014 11:29

vidis, ucis se rychle. A posluchas pekne. Hodna holka.
Adanom
:)
4. 11. 2014 11:28

" Takto hovno hovoriacu diskusiu, kde unudene slepice kvokaju o nicom sa len tak nevidi. "

Divej se pozorne do zrcadla. Me se to dari? ...
Sylvia
Ale
4. 11. 2014 11:28

ja nemusim nic vyresit, mozno Ty mas potrebu neco vIresit. Tak a presla na Tykanie, za chvilu to budu stare kolaje, potom ju niekto poskrabe po podbradku dvihne packy a bude zase ok. Myslim, ze dalej uz neni treba rozvijat tuto napudrovanu nudu.
Adanom
Moje
4. 11. 2014 11:26

Informace zde lezi proto ze jsem se tak rozhodla a ty s tim neudelas vubec nic a to jak si to interpretujes ty sama to se me vubec netyka.
Adanom
:-)
4. 11. 2014 11:23

Cetla jsem jen polovinu te prvni vety o mous.... Dal cist snad neni ani potreba. :-)
Pro Tebe tu mam tedy v tomto pripade - vzhledem k te polovine vety tohle:

Opakovsni:
" Co resi v sobe jini ,to se me netyka. Vireste si to sami v sobe. "
Jinymi slovy to co vadi vam to si vireste sami. Pokud by neco vadilo me vbtakovem pripade to bude zase muj " boj "
Avsak zadny takovy neziju.
Sylvia
Moj
4. 11. 2014 11:23

odkaz na admina nepatril Tebe, co mas Ty za informaciu od neho neni vobec relevantne k tomu, co mu pisem ja. Takze tato informacia bola zase bez obsahu a aj vyznamu vzhladom ku kontextu. Po tom Ta nic neni.
missi
Sylvia
4. 11. 2014 11:23

Ale ono to k tomu patří. .neni jen o zazitcich..je to hlavne o lidech..hlavne o lidech..
Sylvia
Adanom
4. 11. 2014 11:19

Uprimne, chovas sa len jak otravna mucha, ktora absolutne neni schopna vyjst s nikym. Ja vidim napudrovanu nudu, ktora bez respektu len obchadza tento web a troluje ho neustale. Ty totiz nemas v sebe ani trochu slusnosti, a to ze tu Vykas mne alebo hovoris v tretej osobe k inym neni nic ine len troling a trapna lacna poza a mozno si zabudla prehodit svoju prezyvku. To, ze si mozes pisat, co Ty chces, to mozes, mozes ist aj po ulici naha samozrejme. Ty v tom mozes vidiet obsah, to ale neznamena, ze to obsah ma. Asi nebol niekto dost poslusny na to, aby sa Ti dival do oci skrze Tvoju fotku a nevyliecil sa takto z rymy, ze? Z neuspesneho manipulatora tvrdeho kalibru sa vyklubal zufalec. Z priemeru si spadla do podpriemeru.

A urcite ano, ked je niekto vyhorely jak sucha slama, tak vzdy napise, ze si bude delat co chce, inak to totiz neumi.
Adanom
Tak
4. 11. 2014 11:17

Napriklad ja osobne mam jednu pradtarou info od admina. Snad jich tu neni tucet. :D
..... ze jemu vubec ale vubec nevadi jak probiha interakce na tomto foru. :-)))
missi
Adanom
4. 11. 2014 11:15

Zklamu Te..zatim ne..zatim to zvladam..na to je casu dost..a navic zrovna mam sve statnejsi obdobi..
Dana P.
Sylvia
4. 11. 2014 11:13

zásah :o))
Adanom
:D
4. 11. 2014 11:11

" Takto hovno hovoriacu diskusiu, kde unudene slepice kvokaju o nicom sa len tak nevidi.
...... aby to vyzeralo ucene alebo premudrelo alebo nebodaj nejak duchovne. "


Tak jen sportovne abychom v tom meli jasno i z jineho uhlu pohledu. Nejen z jednoho.
Zametej/me pred vlastnim prahem. Bud/me sebereflektivni. iii : P

Definitivne o sobe vim ze s tim potiz nemam? A co vy? :P
Adanom
:)
4. 11. 2014 11:01

Zab sam sebe. :P
Adanom
:)
4. 11. 2014 11:01

Delat si budeme kazdy co chceme , je to tak? Neni?
Ale ano, ja urcite ano. :D
Vy ne? Ne ze ne? sylvie.
Sylvia
Mozno
4. 11. 2014 10:58

by sa tu malo prestat trolovat a to v kazdom ohlade. Takto hovno hovoriacu diskusiu, kde unudene slepice kvokaju o nicom sa len tak nevidi. Dana ani sa Ti nedivim, sproste prazdne a bezduche zvasty, predbiehanie sa, kto povie vacsi zvast, aby to vyzeralo ucene alebo premudrelo alebo nebodaj nejak duchovne. Snivajte dalej. Ale nezasierajte tu diskusiu len preto, ze Vam jeden den rupne v bedni. Admin sorry, inak to neslo.
missi
me
4. 11. 2014 10:57

Z ni trefi ? :-D
To se jen tak nevidi..ja ji miluju..
Ale nekdy mam chut ji zabit..
Dana P.
Bigbiz
4. 11. 2014 10:55

tvůj příběh je myslím zatím nejrozsáhlejším co do množství prožitých vjemů při jednom únosu, co jsem zatím četla
Adanom
:)
4. 11. 2014 10:51

Usmivam sec :)
Dana P.
Adanom
4. 11. 2014 10:49

zívám :o(
Adanom
:)
4. 11. 2014 10:47

Je zbytecne hledat a prirazovat skrze vasi mysl vase vymyslene priciny a sva vysvetleni ktera se hodi vam a k vasemu mysleni a svetu domnenek. :-)

Moje informace ( o pricine nezajmu v me mysli ) je pruzracne jasna a jednoducha avsak neni jak je videt snadne pro nektere bytosti to prijmout.

Vim, nemusi to byt pro mnohe snadne kdyz slysi primou informaci, radeji budou hledat jina vysvetleni pro sebe.
Tim se ale na tom u me nic nemeni. :)

Usmivam se. :)
missi
Iv...
4. 11. 2014 10:32

To fakt nema cenu..s ni se mluvit neda..je chytra jak radio a pritom povi houby.. :-D
Je to prosze Adanom..pani dokonala a neomylna..a i malicko sobecka..
Adanom
:)
4. 11. 2014 10:02

A vsichni koho se to tyka ( na to vnimavy a nezbloudily mel by prijit sam ) ,co jsou pro mne nezajimavy pro mnoha protoze vcetne prave toho ,ze co zajima je a to co potrebuji resit oni, nezajima me co resi oni a ani me nijak nezajima o tom ci onom co me nezajimaji diskutovat......necht si to konecne v jejich vlastnim zajmu uvedomi.

Adanom
Je
4. 11. 2014 10:01

Mnoho jedincu co maji sva ocekavani jenz jim ale nejsou naplnena.
Jak si s tim poradi je uz jejich vec. : P
Nicmene jsou viditelne i taci co i pres opakovanou zkusenost s nenaplnenim svych ocekavani vstupuji znovu a znovu do stejne reky.
Nemaji posun ve vedomi skrze zkusenost, jsou natvrdli jako vejce a nepoucitelni.
Ale jak chteji, vzdyt ja naopak nemam problem jim to znovu naservirovat. :P
iveta
poslední
4. 11. 2014 9:55

co se v tuhle chvíli dá napsat je to že...ty si podvědomě uvědomuješ tu jednotu ale vědomě si ji neumíš zdůvodnit a proto se schyluješ k těmhle tvým typickým frázím.
Ne,takhle se s tebou nedá ale vůbec o ničem mluvit..:-)
Snaha u mě debatovat byla ale ty sama se odbouráváš tím co píšeš.
Adanom
:)
4. 11. 2014 9:47

" Koho by meli zajimat neci domnenky- iluze ? Ne me snad?! " "
iveta
no koukám
4. 11. 2014 9:45

že si opakuješ hlavně pro sebe...
Adanom
:)
4. 11. 2014 9:44

A opakovani je matkou moudrosti takze jeste tohle:

" Koho by meli zajimat neci domnenky- iluze ? Ne me snad?! "
Adanom
:)
4. 11. 2014 9:43

Zaznam cituji:
iveta 3. 11. 2014 17:30
" ..... mě konkrétně to už dávno omrzelo...:-)). "

Co resi v sobe jini ,to se me netyka. Vireste si to sami v sobe. : P




iveta
adanom
4. 11. 2014 9:34

to se nedá číst...ty jsi ustrnula na jednom bodě.
Adanom
:)
4. 11. 2014 9:24

A vsichni koho se to tyka ( na to vnimavy a nezbloudily mel by prijit sam ) ,co jsou pro mne nezajimavy pro mnoha protoze vcetne prave toho ,ze co zajima je a to co potrebuji resit oni, nezajima me co resi oni a ani me nijak nezajima o tom ci onom co me nezajimaji diskutovat......necht si to konecne v jejich vlastnim zajmu uvedomi.

A opakovani:
"
Usmivam se. :). A pro zbloudile a velmi natvrdle -----
Ja jakoz to autor - subjekt pouziteho sovniho spojeni vim uplne nejlepe co subjektivne vyjadruje dle meho stavu vedomi a dle mnoha zkusenosti.
Co si ale predstavuje nekdo dalsi o tom vyjadreni jenz jednou vetou nerika mnoho o tom z toho co ziju ,to se me uz nikterak netyka. "

Toto sdeleni je prirozene jasne jen nekterym jedincum jini s tou pruzracne cistou informaci muzou mit jak je i zretelne- potize.
Ale nehnevejte se na sebe, vy komu to dela potiz. Kazdy ma nejakou kapacitu a neni na rom nic podivneho. Je to zivot. :)
iveta
a v tomto směru
4. 11. 2014 8:50

ty jako subjekt nejsi schopná uvažovat objektivně,nikdy!....takže kam se vytrácí to slovní spojení jsme jedním?do prostoru....:-))
A prostor to pohlcuje a vyhodnocuje jedině jako napojení se v určitou chvíli na někoho dalšího,třeba tvého partnera.
iveta
hej
4. 11. 2014 8:33

no tak si hlavně ty subjekte uvědom že právě ani v tomto o čem mluvíš nelze býti jsme jedním,vidíš ten rozdíl?....páč každý,opravdu každý má naprosto jiný názor,vědomí a je uplně jedno jestli jsem a nebo nejsem tvůj partner.
Jestliže se bude můj názor,moje vjemy,pocity atd. podobat aspoň na vteřinku,neznamená to nic jiného než jen to že jsme napojeni v tu chvíli na stejnou vlnu ale neznamená to že jsme jedním.
Vědomí jednotlivých lidí je originalita,a každé vědomí jednotlivých lidí se vyvíjí jinak,rozdílně.Znáš minimálně dva lidi co by naprosto totožně a v každičkou chvíli prožívali naprosto stejné pocity,názory...mysleli by a prožívali naprosto shodně?ani dvojčata toto nedokážou.
Nikterak se tě nic netýká,tak proč neustále mluvíš o jednotě jako takové?usměvné a hlavně jak ty ráda píšeš...pro zbloudilé a natvrdlé...
Jednota může znamenat pouhou propojenost ale neznamená to že se všichni stávají jedním naprosto totožným vědomím.
Jedním naprosto totožným vědomím se stává člověk podle mě jedině v tom případě že si uvědomí veškeré potenciály v sobě samotném obsažené.Něco jako...aha,už vím že jsem tři v jednom :-)na toto se vztahuje veškeré univerzální pojetí duchovna.
Takže třeba i takhle...:-)
Adanom
:)
4. 11. 2014 7:43

"Myslím že nikdo není schopen dost dobře určit to slovní spojení JSME JEDNÍM vyjadřuje přesně...každý má jinou zkušenost a představu."

Usmivam se. :). A pro zbloudile a velmi natvrdle -----
Ja jakoz to autor - subjekt pouziteho sovniho spojeni vim uplne nejlepe co subjektivne vyjadruje dle meho stavu vedomi a dle mnoha zkusenosti.
Co si ale predstavuje nekdo dalsi o tom vyjadreni jenz jednou vetou nerika mnoho o tom z toho co ziju ,to se me uz nikterak netyka.

----------------

A mala vsuvka: Oddelenost je pouze iluze. :P

iveta
a navíc
3. 11. 2014 22:56

tohle o čem mluvíš je jen o napojení,ano správně si to pojmenovala ale nemá to nic společného s větou JSME JEDNÍM.
iveta
oprava
3. 11. 2014 22:50

a co to vyjadřuje a ve skutečnosti znamená...
iveta
ono totiž
3. 11. 2014 22:49

prohlásit že jsme jedním,neznamená totéž co si například myslím já.
Myslím že nikdo není schopen dost dobře určit to slovní spojení JSME JEDNÍM vyjadřuje přesně...každý má jinou zkušenost a představu.
Sylvia
Nene
3. 11. 2014 22:48

prirovnala si zly priklad, o ktorom tvrdis, ze si protireci. Ale ne, navyse nieco jak pocitenie vibracii, ked su dvaja ludia k sebe napojeni, to kludne existovat moze, tak jak mozu byt napojeni na jednu linku myslienky a povedia v jednom okamziku to iste. Neni to o tom, ze by mali do puntiku rovnaky dojem z tej istej skusenosti.
iveta
Sylvi
3. 11. 2014 22:45

nelze zažít to jisté a naprosto stejné ani v partnerském vztahu,takže tvoje poznámka vedle jak ta jedle.
Sylvia
Iveta
3. 11. 2014 22:41

pozorny clovek vie, ze v clanku o vibraciach sa pise o dvoch ludoch, ktori su partneri a jeden pocitil nieco, co ten druhy moze dolozit, ze je spravne, lebo zrovna preziva to iste.

V priklade o druhom, piatom, desiatom je odkaz na diskutujucich, ktori v ziadnom pripade nameju spolocny zazitok a ani nijak nekomunikuju, ze by si to dokladali nejakymi svojimi pocitmi a potvrdili, ze zazili v tom istom mieste a okamziku to iste. Je to odkaz na ludi, ktori maju rozne skusenosti a vysvetluju skusentost jedneho za zaklade svojej skusenosti. Takze Tvoj priklad je vedle jak ta jedle.
iveta
no jo
3. 11. 2014 22:41

danuš,to je pravda...no a ve slově zmíliti se píše tvrdé Y.
Jenže já to tentokrát udělala naschvál...:-))
Dana P.
:o)
3. 11. 2014 22:37

i na převeliké naubřelé bubliny platí malinký špendlík...puffff
missi
jo
3. 11. 2014 22:33

Nechte zbloudile bloudit..treba se o ne postaraji vlci..
Adanom
A
3. 11. 2014 22:19

Zbloudily je zbloudily a ten kdo domniva se ze to bylo jemu. A nebo ze by to byl on sam ackoli to neni on.
Adanom
Jako
3. 11. 2014 22:17

Kdyz roztal lonsky snih nebo ten snehulak co jsme ho postavili. Z pomijivosti a z nepodstatnosti v mem vedomi si delam asi tolik jako z toho lonskeho snehu,
Adanom
Bigbi
3. 11. 2014 22:13

Osobne se Ti neomlouvam za nic co a proc tu pisu. Takze at mluvi kazdy jen v jednotnem cisle- za sebe a neboli neni to o me.
Adanom
:)
3. 11. 2014 22:11

Usmivam se.
iveta
bigbiz
3. 11. 2014 22:11

došlo ti vůbec proč jsem sem tu tvoji vtipnou poznámku dala?musela jsem ji upravit abys byl schopnej to celý pochopit,ovšem i tak jsem se zmílila,nepochopil si vůbec nic.
missi
jo
3. 11. 2014 22:10

Jednou tak jindy jinak..ze Iveto..
Promin Bigbiz..trochu Ti to tu svinime..
missi
Adanom
3. 11. 2014 22:07

Ty Zasedne na otazky neodpovidas..tak nac se ptat ? A ja jsem nezmaten.. to pouziti dvojiho zaporu je pekne..cloveka to trosku pribrzdi..
iveta
jako na kolotoči
3. 11. 2014 22:06

jednou se hodí to a podruhé zase něco jiného že klucí a děvčata..:-))
Adanom
:)
3. 11. 2014 22:03

Pouziju tato neci mnou pozmenena slova, protoze ted se sem hodi pro zbloudile.

" ked nerozumies, tak sa spytaj alebo to radsej neukazuj ...... A kedze Ti nemienim vysvetlovat a rozebirat smysl toho, co pisem ja, tak sa Tebou uz nebudem ani zaoberat. "

Je to o tom ze kazdy ma jen svoji kapacitu a proto nemuze byt nezmaten.
missi
nicmene
3. 11. 2014 22:03

Jen Bigbiz muze sam posoudit a vyhodnotit ti co prozil a jak to prozil a jestli to prozil..a ja mu verim ze to prozil kdyz tvdi ze to prozil..
Bigbiz
missi
3. 11. 2014 22:03

Jako bys to neznal. Přebírání cizích myšlenek, teorií, nebo i celých zážitků je Ivetina parádní disciplína.
missi
ale
3. 11. 2014 21:58

Jo vim nevidim barvy :-D
iveta
missí
3. 11. 2014 21:55

ne nejsi...
missi
jo
3. 11. 2014 21:53

A stanes se uplne nejlepsim porovatelem..oplaceni stejnou minci..Nepsal to nahodou Bigbiz Zbynkovi ? Takze to neni oplaceni..protoze to by mel psat Zbynek..a ne Ty..
Jsem dost pozorny ?
iveta
jako
3. 11. 2014 21:51

v pohádce o chytrých Horáčatech.
iveta
:-)
3. 11. 2014 21:47

další příběh....Vibrace II.
tento příběh končí slovy....Jsem dnes naprosto presvedcena, ze my dva jsme se stali Jednim. :)
Takže jak pak může někdo říct toto..cituji:

Zda Se mi to nezda..... Ze Kazdy druhy treti paty, vi uplne prirozene prdlajs co proziiva zase jiny subjekt ..... a jak by take mohl. :D

a já doplňuji opět toto:

no jo no
a tady je názorná ukázka jak se karty obracejí,něco jako že oplácení stejnou mincí funguje.Jeden něco řekne a druhý to použije v nestřežené chvilce proti němu...:-))
Chce to být víc pozornější,být lepším a ještě lepším pozorovatelem.
iveta
no jo no
3. 11. 2014 21:39

a tady je názorná ukázka jak se karty obracejí,něco jako že oplácení stejnou mincí funguje.Jeden něco řekne a druhý to použije v nestřežené chvilce proti němu...:-))
Chce to být víc pozornější,být lepším a ještě lepším pozorovatelem.
iveta
Při čtení
3. 11. 2014 21:37


jsem si vzpomněla na repliku z jistého kultovního českého filmu.
Bigbiz v tomto příběhu vyjadřuje přání býti unesen a ještě jednou unesen až by byl nejvíce unášeným do UFO na celém světě. Buďte konkrétnější, Čuřile. Čím se autor přeje státi? Prosím, pane profesore. Bigbiz si přeje státi se mimozemšťanem.
missi
no
3. 11. 2014 21:03

Hned je mi lip.. :-D
To musis bejt furt tak hnusne uprimna ?
Adanom
.
3. 11. 2014 20:52

A vsichni co jsou pro me osobne prave nezajimavy protoze nejsou na vlne, si muzou libovolne tvorit jejich realitu treba domnenkami o tom ze je nekdo urazeny. Vsak je to jejich vec - myslenka a realita toho co si tvori a po tom me nic neni.
missi
jeste
3. 11. 2014 20:51

Porad je urazena..sorry ze ziju..
Adanom
:)
3. 11. 2014 20:48

Ptali se nekdo nekoho na neco kdo tu pro jeho otazky nejen ze neni, ale vubec jej Prave ted nezajimaji, tak muze jit na jahody a nebo jinam.
missi
jo
3. 11. 2014 20:46

Mas pravdu..nevim jestli si neco takoveho nahodou neprozila ..
A prozilas ?
missi
Iveto
3. 11. 2014 20:41

To bylo o cem ?
Adanom
:)
3. 11. 2014 20:37

Koho by meli zajimat neci domnenky- iluze ? Ne me snad?!

" Neprozilas to..vis prdlajs co prozil on.. "

Vi zase prdlajs on co prozila ona. :-). Jak zvlastni ze lide vidi vec jen z jedne strany.



iveta
no jo
3. 11. 2014 20:34

a tady je názorná ukázka jak se karty obracejí,něco jako že oplácení stejnou mincí funguje.Jeden něco řekne a druhý to použije v nestřežené chvilce proti němu...:-))
Chce to být víc pozornější,být lepším a ještě lepším pozorovatelem.
missi
a
3. 11. 2014 20:26

Adanom je urazena..
Da se vcitit ..jde to..jde to natolik ze se ti dva stanou na par okamziku jednim..
Adanom
:)
3. 11. 2014 20:19

Ptali se nekdo nekoho na neco kdo tu pro jeho otazky nejen ze neni, ale vubec jej Prave ted nezajimaji, tak muze jit na jahody a nebo jinam.
missi
a
3. 11. 2014 20:12

Co Ti ostatni ? Myslis ze se da do druheho natolik vciti abys vedela co proziva ? Ja odpoved znam..
Adanom
Zda
3. 11. 2014 19:40

Se mi to nezda..... Ze Kazdy druhy treti paty, vi uplne prirozene prdlajs co proziiva zase jiny subjekt ..... a jak by take mohl. :D
Adanom
A Garfi
3. 11. 2014 19:28

S nikym si me neplet nebo si Te mozna pak spletu s nekym jinym.
A nebo ze bych ted mluvila uz k nemu s kym si Te ptetu?! :P
Garfi
tvrdé je vajíčko,
3. 11. 2014 19:27

beton, atd. Klíííd.
Adanom
!
3. 11. 2014 19:25

Nic z domnenek ruzneho druhu se me osobne subjektivne netyka.
Ale pro natvrdle to muzu opakovat do nekonecna, chteji-li.

A pro jeste natvrdlejsi tuto: " Neco, cokoli je pouze neci pravda, primo souvisejici se subjektivni interpretaci a souvisejici se zkusenostmi( zkusenosti ) toho ktereho subjektu.

A muzu to i zopakovat bude li me k tomu kdokoli vyzyvat. At jiz vedome nebo nevedome.

missi
Adanom
3. 11. 2014 18:55

Neprozilas to..tak se neposmivej..vis prdlajs co prozil on..
Adanom
:)))
3. 11. 2014 18:53

A ze je to ta pravda? Nebo ktera to je?! :P
Garfi
Pohádky
3. 11. 2014 18:50

jsou pro ty, kdo nepoznali pravdu. Tak mají tu svou jedinou.
Adanom
Bigbi
3. 11. 2014 18:46

Jestli dovolis povim zde pohadku.
Za morem v dali mimozemstani se smali......
Ze kdyz sen se rozplyne nic uz po nich nezbyde. :D
:-))) ;)
iveta
jojo
3. 11. 2014 18:43

missí to si se trefil,přirovnala bych to k pohádce...:-))
missi
no
3. 11. 2014 18:01

Me ne..je to krasne..trochu epicke..ale krasne..
Adanom
A :D
3. 11. 2014 17:53

Treba Psychiatr Jan Cymicky rika- " „Radím lidem, aby byli opatrní, někdy je opravdu nejlepší dát si studený obklad na hlavu a zamyslet se nad příčinami svých potíží selským rozumem. "

And- "
Obrazy, které se lidem objevují ve stavu hluboké relaxace či hypnózy, můžou být výplodem jejich fantazie nebo jakýmsi symbolickým vyjádřením potíží, to přesně neví nikdo,“ přiznal za vědeckou obec i psycholog Karel Smutný z Brna. Není však pochyb, že souvisejí s naším podvědomím, na jehož význam poukazovali všichni slavní psychologové a psychiatři už odedávna. " :P


iveta
no missí
3. 11. 2014 17:30

mě konkrétně to už dávno omrzelo...:-))
missi
jeskovi voci
3. 11. 2014 16:54

Adanom !! Ze ktere jsi planety ? :-D
To se da cist furt dokola a neomrzi to.. :-))
Adanom
:)
3. 11. 2014 16:50

Pro natvrdlejsi opakovani+ dalsi mnou vedome mirena informace.

"Tuhle informaci podavam do eteru jen tak ale jeden nikdy nemuze si byt jisty jestli by se ta zminka do eteru mela v mysli autora tykat podle nej i me. :-)) "

Podavam ji jen tak- rovna se sportovne. Podavam ji protoze jeden nikdy si nemuze byt jist jestli se podle autora ( v nem ) ta zminka mela tykat i me.
Nerikam tim nic o tom ze si zminku beru osobne. Rikam ale informaci ze pokud by autor mel takovou myslenku tak mu davam informaci o tom jak ja to mam a prozivam.
missi
Bigbiz
3. 11. 2014 16:43

On i sen Te muze traumatizovat..ale porad vis ze to byl jen sen..nekdy se mrcha fakt tvari jako vzpominka..ale pozna se to..
Adanom
:-)
3. 11. 2014 16:43

Muj synovec ma fobii z pavouku ale v zadnem pripade nikoli proto ze by se mu neco ohledne toho skutecne fyzicky stalo.
Sel li by do regrese, teda jakoze do vzpominek na " fyzicky cosi proziteho jakoze z nejakeho minukeho zivota " ( v uvozovkach proto protoze kde je nejaky dukaz ze se jedna o vzpominku na nejaky minuly fyzicky prozity zivot?! :-)))
Osobne napriklad i prave nektere vize- prozitky z regresni terapie ( viz priklady kdy se v ni nejedna bytost proziva jako Cleopatra, Napoleon ) ( kolik jich bylo tech Kleopater teda?! :P ) nejsou pro mne napriklad potvrzenim ze je to vzpominkou na to ze by ty bytosti byly fyzicky skutecne Cleopatrama.
No a at uz se jedna o navozenou regresi nebo o spontanni vizi, nelze nic takoveho s zadnou jistotu jednotne potvrdit ani vyvratit ze je prabda to nebo ono.
Relativni. Subjektivni. To ano. :)

Garfi
Adanom,
3. 11. 2014 16:24

ale ty to bereš osobně a tak tedy můj příspěvek myšlen nebyl. Nemířila jsem konkrétně na tebe. Ale vztáhla sis to, možná proto, že se trochu názoru jiných blížíš.
Adanom
:)
3. 11. 2014 16:09

Napriklad ja sama v sobe neprozivam prazadny problem o nemz do eteru padla zminka. A to je pro mne podstatnejsi nez zdanlive objektivni avsak subjektivni nazor nekoho jineho.
A o nejakem nechteni v mem osobnim pripade , tak o tom nemuze byt uz vubec rec.
Ale pro ty natvrdlejis je to o tom na jake frekvenci jede moje mysl- vedomi ( zkusenosti poznatky )
Tuhle informaci podavam do eteru jen tak ale jedn nikdy nemuze si byt jisty jestli by se ta zminka do eteru mela v mysli autora tykat podle nej i me. :-))
Tak abych v tom udelals trochu jasno. :D
Garfi
Big,
3. 11. 2014 15:31

a nejen to. Já mám třeba jasné hranice a nikdy neváhám, zda se mi něco zdálo nebo jsem to prožila. Maximálně váhám mezi alfa stavem a snem, ale ani to vlastně skoro ne. Tady s tím nemá problém ten, kdo se svěří, ale ten, kdo mu to nevěří, nechce přijmout. To je celé.:-)Ale má právo to napsat, jen by to nemělo být formou nějakého obviňování.
Bigbiz
Koukám,
3. 11. 2014 15:28

že se tu rozjela diskuse. Taky k tomu něco tedy řeknu. Rozdíl mezi snem, představou anebo skutečností je ten, že sen, nebo představa by nezpůsobily trauma, nebo fobii. Tohle může udělat jen skutečný zážitek.
iveta
mě zas přijde usměvné
3. 11. 2014 15:18

že ty máš stále představu že někdo zarputile vnucuje...tak se osvoboď s těhle představ.
Garfi
Přijde
3. 11. 2014 15:15

mi úsměvné to zarputilé vnucování druhých, že se to mohlo stát takto nebo takto a přesvědčování toho, kdo to prožil, že nebyl střízliv, že musel být v alfa stavu atp. Přitom je to prosté, Dějí se věci, které jsou mimo rámec přijetí některých lidí.
Sylvia
Vazeny
3. 11. 2014 13:26

jak vzdy nerozumies kontextu a zrovnavas nieco, co je uplne zbytocne zrovnavat a pleteis dematerializaciu uplne alogicky do kontextu, ked nerozumies, tak sa spytaj alebo to radsej neukazuj chlape. A kedze Ti nemienim vysvetlovat logiku toho, co pisem ja, tak sa Tebou uz nebudem ani zaoberat. A nic som nepisala o tom, ze mi je nieco divne.
Adanom
:)
3. 11. 2014 12:59

A jak si tak subjekt pri onom cestovani - na tripu ve Vedomi ( houbycky, meditace, krumpacem do hlavy apd. .... kdyz tak doplnit at to mame bohaty ) nevi co se s jeho telem deje,tak se mu muze pri navratu do fyzicky prozivane reality stat ze si mysli ze mel telo se sebou. :P
Adanom
:)
3. 11. 2014 12:59

A jak si tak subjekt pri onom cestovani - na tripu ve Vedomi ( houbycky, meditace, krumpacem do hlavy apd. .... kdyz tak doplnit at to mame bohaty ) nevi co se s jeho telem deje,tak se mu muze pri navratu do fyzicky prozivane reality stat ze si mysli ze mel telo se sebou. :P
Adanom
:)
3. 11. 2014 12:27

Dalsi prosim. :D
Adanom
:)
3. 11. 2014 12:26

Dalsi prosim. :D
iveta
no
3. 11. 2014 12:14

koukám,že se na tu vaši hlavinku vejde i lopata....asi ji tam máte.
Dennodenně se s ranami od ní asi potýkáte...:-)))
Tak budiž někdy světlo!! :-))
missi
jen
3. 11. 2014 11:43

Silny zazitek..hluboka meditace..psychotropni latky..srav naproste euforie..krumpacem do hlavy.. :-D tak tez je mozno doplnit ..
Adanom
:D
3. 11. 2014 10:00

Moznosti ze nevis co se s telem deje.... Priklady- bezvedomi, narkoza, hluboky spanek,spanek v nemz snime,kladivem do hlavy. :P ..... Kdyz tak me doplnte.....
Chcete li neco rict. :-)))
iveta
upřímně
3. 11. 2014 7:30

se vzpomínkou to nemusí mít až tak nutně nic společného.
Může tu pracovat spoustu dalších faktorů.
missi
sylvia
2. 11. 2014 23:26

To ze se nekdo nekde objevi a nevi jak se tam dostal je pro Tebe divne..a zrovna nedavno Ti vubec neprisla divna dematerializace kosmickych lodi..je dost moznosti co muze zpusobit to ze nevis co se s Tvym nebo jinym telem deje..
Adanom
:)
2. 11. 2014 19:16

To si neber nijak osobne En :)
Ja to uvedla se zamerem sdelit do eteru ze neni pribeh jako pribeh. Je to pouze podnet ktery vysilam.
Dnes v 11 hodin znazornuju v te posledni vete mnoho smailiku proto ze to sdeluju s lekhosti , s humorem. Ale taky i proto ze prave proto ze to nelze nijak zjistit jestli to byla fyzicka skutecnost a Bitbi byl nezvestny aniz by to nekdo potvrdil,nema to tim padem jednoznacne vypovidajici hodnotu o nejake skutecne fyzicky prozite udalosti a tim se dostavame zpet k tomu ze objektivne to jini posoudi jinak nez subjekt ktery citi dle subjektivnich vjemu.

Cokoli se deje v noci, je tak jako gak diskutabilni nebot se nelze shodnout na tom jesrli se to delo be Vedomi a nebo Fyzicky skutecne.


Engai
...
2. 11. 2014 18:54

Ale ja jsem přeci nesrovnávala případ Travise s Bigbízem,jen jsem uvaděla příklad že jsou zdokumentované ůnosy lidí s očitými svědky ale že to jestli Bigbíz zmizel tak to neznamená že si toho musel někdo všimnout,že se to klidně mohlo stát v noci kdy ostatní členové rodiny spali
Sylvia
No
2. 11. 2014 18:17

chcela som napisat to, co Adanom, pretoze pribeh Travisa sa s tymto neda vobec porovnat. Tam bol pribeh jasne dolozeny jeho spoluucastnikmi, objektivne bol strateny par dni. Mali ho uz za mrtveho. V tomto pribehu je jasne, jak k tomu doslo, zastavili auto a videli to vsetci, on zmizol a objavil sa nahle.

Kedze aj niekto tvrdi, ze je rozpoznatelna spomienka medzi snom a realitou fyzickou, tak je to prave v tom, ze vieme presne jak k udalosti doslo. A aj ked toto v pribehu nemusel byt obycajny sen, tak je prave pre sen typicke, ze sa niekde objavite a vobec nemate sajnu, jak ste sa do tej situacie dostali. Proste tam zrazu ste a ani neviete jak to skonci, len sa zrazu zobudite. Vo fyzickej realite ma vsetko jasnu postupnost, tak jak keby ste opisovali vcerajsi den.
Adanom
:)
2. 11. 2014 16:33

Rozdil spociva v tom ze jestlize se nekdo ztratil zpusobem jako Travis za pritomnosti ocitych svedku je okamtite znatelne o necem jinem nez vypraveni o tom co se nekomu otvira ve Vedomi a nelze to neck nelze nijak podporit a zadny ociti svedkove neexistuji.
V takovem pripade to neni totez.
Celou dobu sdeluju a nejen tady v tomhke pribehu ze pravdou a cititelnym vyhodnocenim ze to je vzpominka na skutecnou fyzickou udalost to je predevsim pro vnimatele ( Bigbiz ) a pro Ty kdo jsou k teto pravde nakloneni at uz z mnoha duvodu.
Pro mne napriklad to naopak neni presvedcivy pribeh ( z druhe ruky ) o vzpomince na fyzicky skutecne prizity prozitek ale je to tim za co to povazuje a vyhodnocuje me vedomi. Tady v tom pripade je mnoho ALE- Mnoho moznosti. Z objektivniho hlediska.
Adanom
:)
2. 11. 2014 16:10

Pro mne osobne jsou v mnoha ohledech podstatne rozdily.
Pribeh Bigbiz se z meho uhlu neda vubec porovnavat s pribehem Travise.
Bigbiz hovori o vynorene vzpomince ktara muze byt cimkoli z jineho uhlu pohledu,ale jeho mysl a citeni tk vyhodnocuje tak jak to vyhodnocuje subjekt Bigbiz a tedy skutecne prozitou fyzickou skutecnost.
TO MU NIKDO NEVEME A NEBERE. :-))

Pribeh Travis je z jineho soudku.
Engai
...
2. 11. 2014 15:31

Mě se několikrat přihodilo to samé-trochu bych to přirovnala k deja vu-nebyla jsem si ůplně jistá jestli jsem danou situaci viděla ve snu nebo v reálu.To co píše Bigbíz je ale něco jiného-on je fyzicky,reálně traumatizován a vybavuje si celý děj-a je si jistý(ne že není)jestli to prožil v reálu či ne.
Ono navíc,jak píšeš že by si rodiče museli všimnout že je nezvěstný-ne nemuseli.On mohl zmizet třeba na hodinu v noci kdy rodiče spí.
Navic mimozemské bytosti jsou na takové úrovni,že dokáží uspat či paralyzovat osobu která je třeba vedle v místnosti.Navíc je zdokumentováno nespočetně mnoho případů kdy lidé opravdu zmizeli-na pár hodin,dokonce i dnů(nejznámnějši připad je asi Travis Walton-zmizel na 5 dnů)s očitými svědky a kdy si lidé po tomhle zmizení pamatují kde byli a co se s nimi dělo.V mnoha případech ůnosu jsou ale vzpomínky stlačeny a působí jako velmi živé sny-kdy ale lidi nekde v hloubi cítí,že to co se jim přihodilo nebyl pouze sen.Jsou fyzické důkazy ve formě jizev,modřin,implantátu a těhotenství.Např doktor psychiatrie na Harvardské Univerzitě John E Mack,který tenhle fenomén studoval přes 40 let svého života a dospěl k závěru že se to skutečne reálně děje-jakkoliv scifi to možná zní-doporučuji přečist aspoň jednu z jeho knih:-)


Adanom
:)))
2. 11. 2014 11:00

" Ale vzpominku na sen a vzpominku na to co opravdu prozijes rozeznas.. "

Tohle je pouze neci pravda, primo souvisejici se subjektivni interpretaci a souvisejici se zkusenostmi toho ktereho subjektu.

Naopak je tu zde i pravda jina v souladu se zkusenostmi i jineho druhu a vyhodnocenim nekoho dalsiho ze nekdy nelze rozeznat vzpominku na sen, nebo na nejakou vizi od neceho co bylo skutecne prozito fyzicky.
Navic takovou vec ktera je tu popisovana jako prozita skutecnost s nejakym unosem
je necim co nelze nekym jinym z rodiny potvrdit.
Bigbizek by musel byt nezvesnej. :-)) rodice by o tom take neco vedeli,Kdyz by to bylo skutecne, nebo ne? :D
Sylvia
No
2. 11. 2014 0:05

ja ani nemyslim, ze by to bol obycajny sen, len myslim, ze to mohol byt zazitok z ineho stavu vedomia. Ked mas totiz realny zazitok, tak vies prave jak to prebieha cele. Vies, jak si tam prisiel, jak si odisiel, mas to jak ucelenu realitu. Samozrejme takto davna spomienka Ti vyhodi z hlavy kopu detailov, ktore si nemusis pamatat. Lenze vacsinou su to udalosti nepodstatne, ktore Ti vyletia z hlavy a nemaju na Teba ziaden vplyv. Ja si vybavujem niektore veci, ked som mala dva tri roky, ale su to udalosti napr., ze mi mama nejak slapla nechtiac na ruku, pretoze som sa jej motala po stvornozky pod nohami. Ja som zacala plakat dost nahlas a otcova mama to pocula z vedlajsieho bytu a prisla jej vynadat, to sa mi nejak vrylo do pamati. Ale bol to moment, ktory mi v pamati zostal. Mozno by sa mi vynoril iny pri nejakom podnete. Lenze tento Tvoj zazitok Bigbiz je dost nevsedny, je bizarny a vacsinou by si sa mal rozpamatat, jak k tomu doslo.

Je pravda ale na druhej strane, ze pre taketo male decko to zas nevyhodnoti jak nevsedny zazitok, jak keby sa to stalo starsiemu decku. Takze ta spomienka mohla mat rovnaku vahu, jak ktorakolvek ina. Neviem, ci si pamatas, jak si sa tam dostal a jak to skoncilo, co bolo potom, isiel si spat? Napriklad ale v porovnani s tym predchadzajicim zazitkom si v takomto veku toto pamatat nemusis, 13 rocne decko jak v predchadzajucej diskusii uz ale hej.
Bigbiz
missi
1. 11. 2014 23:00

Přesně tak. Tohle vypadalo, jako kdybych si vzpomněl na něco reálného. A navíc tam byly detaily, které jsem rozhodně vědět, anebo si vymyslet nemohl. Třeba to propojení s ostatními dětmi ve skupině, anebo vnímání přítomnosti těch žen. Tohle bylo prostě reálné. A myslím, že kdyby se mi to někdy zdálo, tak bych to prostě vyhodnotil jako vzpomínku na sen.
missi
sylvia
1. 11. 2014 22:48

Ale vzpominku na sen a vzpominku na to co opravdu prozijes rozeznas..i vzpominky na zazitky z astralu jsou jine..
Sylvia
No
1. 11. 2014 19:42

tieto pocity alebo spomienku prave mozu byt vyvolane sice nejakym podnetom, ale nikto nevie, ci je to vyvolany sen alebo skutocnost. Takze tvrdit, ze mozog rozozna, ci je to sen alebo nie je len zjednodusovanie veci. Navyse, vsetky tieto debaty nehovoria vyslovene o snoch, ktore su vacsinou matne a vagne. Zivsi sen, lucidny sen alebo nejake skutocnost v inom stave vedomia uz je len dalsia skusenost so skutocnym prezitkom.

U mna je to tak s deja vu. Ked mam deja vu, tak vacsinou ma napadne, ze sa mi to snivalo, vacsinou su to ale nepodstatne veci, ale je dost mozne, ze som sa len dostala do nejakej paralelnej slucky na moment, ktory mi vlastne ukazal, ze vsetko nejak uz prebieha. Ze sa mi to nestalo napriklad uz v tejto fyzickej realite, mi potvrdzuje len to, ze napriklad som sedela v Blave prvykrat v elektricke a dostala som deja vu, takze som vedela, ze sa neopakuje nejaka udalost z minulosti, ale ze je to bud tato slucka alebo sa mi to snivalo.
Adanom
Zrovna
1. 11. 2014 18:11

Pred nekolika dny se me prihodilo neco co do teto chvile neumim rozpoznat, jestli jsem to skutecne spatrila na vlastni oci za denniho provozu pri bdelem stavu a nebo se me o tom zdalo.
U nas na kopci se mesic pasly kravy a najednou me muj muzskej rika ze uz tam nejsou jestli jsem si vsimla a v tu chvili me naskocila vzpominka ze jsem je videla past se jinde na jinem poli ,ale uz si nemuzu vzpomenout na kterem ale ze je to v okoli a zaroven jsem si uvedomovala podivnou vec ze si nemuzu rovzpomenout jestli jsem je videla ve snu nebo na vlastni fyzicke oci.
Nemsm zadnou jistotu ktera z tech dvou variant je skutecna.
Adanom
Pokracovani
1. 11. 2014 17:53

(odeslalo se to samo nedopsane )

- to je zasadni pro onen subjekt. Tak jak sam to kdo subjektivne prelozi sam sobe takove to pro nej ma zaver. :)
Adanom
:)
1. 11. 2014 17:48

Jsem jineho nazoru. Neni v mnoha nekterych priipadech mozne rozpoznat o co se jednalo- jedna. Zkrze situaci ktohodle druhu napriklad neni zas tak jednoznacne zda to byl nejaky davny sen na nejz se vraci- otvira vzpominka,nebo neco co se odehralo a vraci se to a otvira jako vzpominka.
Avsak to jak si to ten ktery jedinec sam v sobe- sobe vysvetli ( utvori nejaky zaver) pomoci mysli (je ovlivnena mozkem
Garfi
Bigbiz,
1. 11. 2014 15:14

hledal jsi vysvětlení, intenzivně jsi se o ně snažil, tak přišlo. Tyhle dávné vzpomínky mají vždy minimálně jeden účinný spouštěč. Jedním spouštěčem bývá právě intenzivní vůle se dozvědět víc, druhým a častějším zase nějaká situace či věc podobající se zasuté vzpomínce. Náš mozek rozpozná, zda šlo o sen či o vzpomínku.