Vaše příběhy

Sny a realita

Spánková paralýza? - (komentáře)

Kybernaut
Iba vedecky a nijako ináč
20. 07. 2016 20:55

To, že "načteno mám o ní dost", by ti malo bohato stačiť a neodporúčam ti snažiť sa ju "vysvětlit i jinak než vědecky".
Engai
:)
17. 07. 2016 18:07

Spánková paralýza je naprosto přirozena fyziologie a děje se každou noc když spíme každému z nás.
Když tvé tělo a mysl usne-tvuj mozek vyšle signál a paralyzuje tvé svaly-to proto,aby jsme se nechovali tak jako ve snu-tzn-aby jsme napřiklad když utíkame ve snu neutíkali i v realu:)
Někdy se stává-zrovna i tvůj připad-že tvá mysl je vzhůru když mozek už vyslal signal a ochromil tve svaly-tudiž si myslí,že spiš.
Ty proto zažívaš muka paralýzy tady ve fyzické realitě a ve fyzickém těle a přitom i vnímáš realitu jednohmotnou-astrální sféru a vnímaš a vidiš entity a bytosti odtamtud.
To kdo na tebe sahá je buď tvůj ochránce-který se tě snaží vytahnout z těla ven a přetáčí tě nebo-a to popisuje Robert Bruce-to jsi ty samotná-tvé astrální tělo či vyšší já.
V jakémkoliv připadě se nemusiš ničeho bát-opravdu se ti nic nemuze stat-spiš se tomu poddej a objevuj co je dál.
Lidi si timhle prochazi kazdou noc ale neuvědomují si to-ty mas vedomi nastavené tak,že si při vedomí-uvedomuješ si dění a proto toho využij:-)
Dana P.
hmmm
16. 07. 2016 22:55

?
Adanom
Bobi
14. 07. 2016 10:42

Nekdy se tohle zacne dit kdyz doslo v mozku z nejake priciny k nejakym zmenam.
Pricin muze byt mnoho. Ja bych doporucila neurologii.
missi
Ahojky
13. 07. 2016 18:52

Neomlouvej se za zmatecnost..vystihla si to dobre..je z toho citit jak zmateni i strach..o SP mas urcite nacteno dost. Nekdo se spokoji s tim, ze to je bezny stav kdy se probudi lidska mysl, ale jaksi mozek pozapomene vzbudit i telo..zni to celkem logicky, lidsky mozek je vicemene vzhuru, ale nepodila signaly do tela a to telo, tim, ze je nehybne, se tvari jakoby na nem spocivala ohromna tiha..a ty doteky jsou, mohou byt, projekce mozku treba ze snu, ktery se odehrava kdesi na pozadi mysli.
Ale jiny v tom muze videt pocatek, pokus, o vystoupeni z tela, kdy se lidska mysl odpoutava od telesne schranky..
Bylo by zajimave mit zachyceny na videu prubeh Tveho spanku a zaznam mozkove aktivity..
To s tim neurologem neni spatny napad, aspon se vylouci traumaticke zmeny na krcni pateri a nejspis Te pak preda do pece specialistu, do spankove laboratore..tam by Ti meli byt schopni poradit a moc bych se nebal toho, rici jim celou pravdu..ale to uz je na Tobe, a hlavne zalezi na tom na jakeho doktora narazis..ja mel treba smulu a nechtelo se mi te doktorce rici vsechno, neduveroval jsem ji..preji Ti at mas stesti na lekare..
Jeste pro doplneni..jsi schopna se z toho "jineho stavu vedomi" dostat? A jak rychle? A co kvalita spanku jako takova? Probouzis se odpocata, nebo s pocitem unavy?
Preji Ti klidny spanek a hodne sily..;-)